Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labai patiko Desiree bandymas - nemoku tavo nuotraukų kritikuoti, jei kontrastasw yra didelis, tai man tik mintis, kad toks sumanymas, jei poza tokia, tai turbūt irgi sumanymas.. man patinka 4u.gif

Purienos sunkiai lipantis žmogelis - puikiai perteikta nuotaika.. 4u.gif

Bites fejerverkai - labai viskas kokybiškai padaryta, nesigautų man taip jaučiu smile.gif

Vvvv - tavo dukrytės nuotrauka, miela šeimyninė smile.gif

Desiree dėl nuotraukų albumų - niekada nesu galvojusi įsigyti, nes šeimoje fotografija nebuvo labai akcentuojama kaip atskira meno rūšis, kažkaip daugiau buvo namie skiriama dėmesio muzikai, dailei, o fotografija buvo kiek nuošalyje, nors pati aplankydavau atvežtines įdomesnes fotografijos parodas, tačiau dabar, kai pradėjau fotografija domėtis žymiai giliau jau pradedu galvoti ir apie fotografijų albumus, nes jau pradedu atsirinkti ir patinkančius fotografus, o pas mus nedidelis albumų pasirinkimas, jau patikrinau biggrin.gif
Beje labai man įstrigo kažkada tavo paminėta "Sommersprossen" serija, vėl ieškojau fotografo pavardės ir neradau doh.gif pavasarį žadame skristi į Berlyną, vyras į konferenciją, o aš kartu biggrin.gif tai pasidarysiu ten kažko ir aišku pasitarsiu su tavimi prieš tai wink.gif

O dabar aš su vaikiuku vykstame pas seserį į Slovėniją, vyras slidinėt į Austriją smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, laukiam foto smile.gif geros kelionės

o aš iš ligoninės su vaikiu savo.. Nu dabar jaučiu, kad berną auginu.. Su mergaite taip nebuvo unsure.gif

ms,
junkis, rodyk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 02 sausio 2008 - 16:24
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 15:20)
pavasarį žadame skristi į Berlyną, vyras į konferenciją, o aš kartu biggrin.gif tai pasidarysiu ten kažko ir aišku pasitarsiu su tavimi prieš tai wink.gif

tai gal aplankysim kokią parodą kartu Berlyne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 17:24)

tai gal aplankysim kokią parodą kartu Berlyne? 4u.gif

Būtų labai labai smagu 4u.gif Būsim balandžio mėn, nebepamenu tikslios datos, kada atvykstam. Be galo laukiu rolleyes.gif aš labai nepopuliariai, bet esu įsimylėjusi šį miestą smile.gif

Tiesa, norėjau paklausti, Desiree, o gal ir dar kas žino, noriu užsipirkti juostų, T-max ir T-rix man labai patinka, bet noriu nusipirkti j/b bet C-41 proceso, nes gal teks ryškinti vietoj, tai noriu, kad nebūtų ryškinimo problemų, gal žinok kurios kontrastas geras?

ms, sveikas prisjungęs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 sausio 2008 - 16:30
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 02, 16:09)
sveiki ir sveikos,

atradau sita temele. priimsit ir mane pasimokinti kaip nors? smile.gif

4u.gif

Junkis, junkis, mielasis biggrin.gif Linksma tave cia matyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ms sveikas prisijungęs 4u.gif

Pupeliuk, aš rinkčiausi Tri/x. Nuostabiausia juostelė, kokią esu bandžiusi.

Raige,galiu paklausti kokiu vardu prisijungusi Kūdroje? 4u.gif
Atsakyti
Desiree, nekomentuoju kudroj ir nededu foto, kol kas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 02, 17:24)

o aš iš ligoninės su vaikiu savo.. Nu dabar jaučiu, kad berną auginu.. Su mergaite taip nebuvo  unsure.gif

Kas atsitiko? Mes jau lyg baigiam vėjaraupių periodą doh.gif , nors berniukas tai sunkiai sirgo, beveik savaitę aukšta tempa laikėsi, nepalyginsi kaip mergaitė greit persirgo. Berniukai yra berniukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 17:38)
Ms sveikas prisijungęs   4u.gif
Pupeliuk, aš rinkčiausi Tri/x. Nuostabiausia juostelė, kokią esu bandžiusi.
Raige,galiu paklausti kokiu vardu prisijungusi Kūdroje?  4u.gif

Bet ji ne C-41 proceso unsure.gif ar aš kažką sapnuoju.. išfotografavau tokias kelias ir ryškint nešiau unsure.gif ar aš apie kokią kitą šneku - Kodak Trix 400 iso

Avytess minėjo Ilford C-41 proceso, pirksiu ją , jei nieks kito nepatars..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 sausio 2008 - 16:50
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 15:49)
Bet ji ne C-41 proceso unsure.gif ar aš kažką sapnuoju.. išfotografavau tokias kelias ir ryškint nešiau unsure.gif ar aš apie kokią kitą šneku - Kodak Trix 400 iso

Avytess minėjo Ilford C-41 proceso, pirksiu ją , jei nieks kito nepatars..

C41 tai Ilfordas.
O tau nepatiko, kaip išryškino Trix, ar Tmax, kokią bandei?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 18:15)
C41 tai Ilfordas.
O tau nepatiko, kaip išryškino Trix, ar Tmax, kokią bandei?

Patikt tai patiko, viskas gerai, bet matai, gali būti kad kelionėje tas nuotraukas norėsiu išryškinti vietoje ir padaryti, o ten miestas nėra didelis, ir vargu ar rasiu kur ryškina rankomis. Dėl to ir galvoju apie C41 juostas
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 02, 16:48)
Kas atsitiko?

sudaužyta mamos vaza, susipjaustė ranką, daug kraujo.. unsure.gif .. nieko, gyvensim. .tik tas stresas ir baimė, kad kas rimčiau nebūtų unsure.gif unsure.gif

Desiree, turiu kelis fotoalbumus.. vienas toks daugiau informacinio pobūdžio, ,,Skandinavia'', bet vaizdai nerealūs, o kitą jau esu minėjus anksčiau Edžio Jurčio fotoalbumą ..
Atsakyti