Labai patiko Desiree bandymas - nemoku tavo nuotraukų kritikuoti, jei kontrastasw yra didelis, tai man tik mintis, kad toks sumanymas, jei poza tokia, tai turbūt irgi sumanymas.. man patinka
Purienos sunkiai lipantis žmogelis - puikiai perteikta nuotaika..
Bites fejerverkai - labai viskas kokybiškai padaryta, nesigautų man taip jaučiu
Vvvv - tavo dukrytės nuotrauka, miela šeimyninė
Desiree dėl nuotraukų albumų - niekada nesu galvojusi įsigyti, nes šeimoje fotografija nebuvo labai akcentuojama kaip atskira meno rūšis, kažkaip daugiau buvo namie skiriama dėmesio muzikai, dailei, o fotografija buvo kiek nuošalyje, nors pati aplankydavau atvežtines įdomesnes fotografijos parodas, tačiau dabar, kai pradėjau fotografija domėtis žymiai giliau jau pradedu galvoti ir apie fotografijų albumus, nes jau pradedu atsirinkti ir patinkančius fotografus, o pas mus nedidelis albumų pasirinkimas, jau patikrinau
Beje labai man įstrigo kažkada tavo paminėta "Sommersprossen" serija, vėl ieškojau fotografo pavardės ir neradau pavasarį žadame skristi į Berlyną, vyras į konferenciją, o aš kartu tai pasidarysiu ten kažko ir aišku pasitarsiu su tavimi prieš tai
O dabar aš su vaikiuku vykstame pas seserį į Slovėniją, vyras slidinėt į Austriją
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 17:24)
Būtų labai labai smagu Būsim balandžio mėn, nebepamenu tikslios datos, kada atvykstam. Be galo laukiu aš labai nepopuliariai, bet esu įsimylėjusi šį miestą
Tiesa, norėjau paklausti, Desiree, o gal ir dar kas žino, noriu užsipirkti juostų, T-max ir T-rix man labai patinka, bet noriu nusipirkti j/b bet C-41 proceso, nes gal teks ryškinti vietoj, tai noriu, kad nebūtų ryškinimo problemų, gal žinok kurios kontrastas geras?
ms, sveikas prisjungęs
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 02, 16:09)
Junkis, junkis, mielasis Linksma tave cia matyti
Desiree, nekomentuoju kudroj ir nededu foto, kol kas.
QUOTE(westa @ 2008 01 02, 17:24)
o aš iš ligoninės su vaikiu savo.. Nu dabar jaučiu, kad berną auginu.. Su mergaite taip nebuvo
Kas atsitiko? Mes jau lyg baigiam vėjaraupių periodą , nors berniukas tai sunkiai sirgo, beveik savaitę aukšta tempa laikėsi, nepalyginsi kaip mergaitė greit persirgo. Berniukai yra berniukai
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 17:38)
Ms sveikas prisijungęs
Pupeliuk, aš rinkčiausi Tri/x. Nuostabiausia juostelė, kokią esu bandžiusi.
Raige,galiu paklausti kokiu vardu prisijungusi Kūdroje?
Pupeliuk, aš rinkčiausi Tri/x. Nuostabiausia juostelė, kokią esu bandžiusi.
Raige,galiu paklausti kokiu vardu prisijungusi Kūdroje?
Bet ji ne C-41 proceso ar aš kažką sapnuoju.. išfotografavau tokias kelias ir ryškint nešiau ar aš apie kokią kitą šneku - Kodak Trix 400 iso
Avytess minėjo Ilford C-41 proceso, pirksiu ją , jei nieks kito nepatars..
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 15:49)
Bet ji ne C-41 proceso ar aš kažką sapnuoju.. išfotografavau tokias kelias ir ryškint nešiau ar aš apie kokią kitą šneku - Kodak Trix 400 iso
C41 tai Ilfordas.
O tau nepatiko, kaip išryškino Trix, ar Tmax, kokią bandei?
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 18:15)
Patikt tai patiko, viskas gerai, bet matai, gali būti kad kelionėje tas nuotraukas norėsiu išryškinti vietoje ir padaryti, o ten miestas nėra didelis, ir vargu ar rasiu kur ryškina rankomis. Dėl to ir galvoju apie C41 juostas
QUOTE(Elina @ 2008 01 02, 16:48)
Kas atsitiko?
sudaužyta mamos vaza, susipjaustė ranką, daug kraujo.. .. nieko, gyvensim. .tik tas stresas ir baimė, kad kas rimčiau nebūtų
Desiree, turiu kelis fotoalbumus.. vienas toks daugiau informacinio pobūdžio, ,,Skandinavia'', bet vaizdai nerealūs, o kitą jau esu minėjus anksčiau Edžio Jurčio fotoalbumą ..