Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2008 01 02, 12:00)
Desiree, o man patinka tavo foto. Net nebandzhiau ieshkoti tavo vis minimu klaidu. Klaidu pradedu ieshkoti nuotraukoje, kuri nekabina. Kad pateisinciau kodel. Dzhiaugiuosi kad pirmiausia ja pamaciau Kudroj. Nes ten ji turi pavadinima. Va cia man vienas ish tu retu atveju, kuomet pavadinimas ir nuotrauka tarsi vienas organizmas. Mane zavi nuotaika. Ta emocija, kuria jauciu. Ta poza, trisdeshimtmeti perkopusios moters... Gal, kad pati ji perkopiau...  smile.gif
Papildyta:
sayonara, man patinka. Yra gylis. Gal truputi ishdege vietom, bet labai man netrukdo.  smile.gif

lotuliukas.gif kaip prajuokinai. nesupyk. Aš buvau pamiršusi, kad trisdešimtmetį jau perkopiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 02, 13:00)
sayonara, man patinka. Yra gylis. Gal truputi ishdege vietom, bet labai man netrukdo.  smile.gif

aš visai nedirbau prie šios foto, patį vertimą bandausi, ir man bent jau priimtiniau šitas, nes nuotrauka nėra visai pilka, kaip ankstesnės..

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 13:01)
Manau kad visai neblogai, gal kiek sodrumo daugiau arkontrasto (taip visu pamegto smile.gif )

jo, bet jau dingo tas bjaurus pilkai pilkos papilkėjusios atspalvis? aš to labiausiai siekiu..

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 13:01)
labas rytas.. mes tik is lovu  biggrin.gif
dar su pizamom, bet jau galima izvelgti musu rytines nuotaikas...
user posted image

ten susimąstęs tamsus Nevėžis..smile.gif
susimąsčius.. kaupiasi berniukų auklėjimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bite maja, tavo fejerverkai labai svarus, teisingi, na kaip visad wink.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 01, 21:09)
Mano priešnaujametinis, tačiau visai ne šventinis kadras smile.gif

Labai būtų tikęs temai "Dryžuota", bet per vėlai jis pas mane atėjo biggrin.gif

nu tikrai butu tike dryzuotai temai smile.gif man gal ciut kontrasto ar tamsos daugiau noretusi bet siaip megstu tokias nuotraukas, tokia texturine ji smile.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 11:20)
Gal but as klystu, bet pati poza, koja ant kojos, taip pat rankos apglebusios krutine, lyg laiko kazka viduje, nori nenori jauciu ta susikaustyma.  Bet gal cia kiekvienas is savo boksto kitaip mato  4u.gif

o  kaip jums toks makro?

kuno kalba tai vadinasi smile.gif

makro nepriekaistingas, kokybiskas...zaviuosi...

uf, kol prisivijau doh.gif
vakarop ir as kazka parodysiu, turejom naujuosius su kaukemis tai kelios gan idomios buvo ax.gif
Atsakyti
Sayonara, aš tavosios nematau. Rodo puslapio klaidą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 13:05)
Sayonara, aš tavosios nematau. Rodo puslapio klaidą  verysad.gif

hrrrrr............
o Tavo komentaro labai norėčiau..
Atsakyti
Drumbacele. aš minėjau, kad man nebepatinka nuotrauka. Nes vakar vakare atrodė daug geriau nei šiandien dienos šviesoje.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 13:02)
lotuliukas.gif  kaip prajuokinai. nesupyk. Aš buvau pamiršusi, kad trisdešimtmetį jau perkopiau  lotuliukas.gif

Aha, as irgi pamirstu biggrin.gif Bet man toj nuotraukoj moteris ne jaunikle. Ne ish ishvaizdos. Ish laikysenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 01 02, 12:38)
Vauga, istrink ja is photobucket'o  mirksiukas.gif

dekui, buvau pamirsusi, kad taip galima padaryt wink.gif
Aciu Getter, maciau, jau istrynei 4u.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 02, 12:42)
buvo auksine diena

man antroji thumbup.gif
Atsakyti
oj, gi prisiminiau, ką pamiršau pernai padaryt. SVEKINIMAI ABO susilaukus dukrytės. vis sakiau, vėliau, vėliau parašysiu, o vakar tik prisiminiau, kad kažką turiu parašyt, o ką - nė velnio lotuliukas.gif o šiandien vėl nušvitimas atėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 02 sausio 2008 - 14:28
Gal kas sumąstys įsigyti fotografijos albumus. Negaliu atsidžiaugti šiais:

"Frauen sehen Frauen"

ir Jim Rakete Photographien

bet čia tik paskutiniai, kuriuos įsigijom.. Įdomu, kokius jūs turit, ir ar apskritai perkat fotografijos albumus?

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 15:45)
Gal kas sumąstys įsigyti fotografijos albumus. Negaliu atsidžiaugti šiais:

"Frauen sehen Frauen"

ir Jim Rakete Photographien

bet čia tik paskutiniai, kuriuos įsigijom.. Įdomu, kokius jūs turit, ir ar apskritai perkat fotografijos albumus?

aš turiu nedaug, bet turiu. ir domiuosi tuo.
Atsakyti
sveiki ir sveikos,

atradau sita temele. priimsit ir mane pasimokinti kaip nors? smile.gif

4u.gif
Atsakyti