QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 10:20)
Gal but as klystu, bet pati poza, koja ant kojos, taip pat rankos apglebusios krutine, lyg laiko kazka viduje, nori nenori jauciu ta susikaustyma. Bet gal cia kiekvienas is savo boksto kitaip mato
o kaip jums toks makro?
Psichologai teigia, kad sukryžiuotos rankos, bei sukeltos koja ant kojos byloja apie susikaustymą, norą kažką slėpti, užsidarymą, atsiribojimą.... Bet jei paskaičius daugiau tai, ką sako psichologai, apie visus kūno ženklus, tai fotografuoti nebeliktų noro. Nebeliktų pozų, kurios nebylotų apie kažką, ko iš tiesų toje nuotraukoje nėra. Tai juk tik fotografija. Ir jei aš būčiau tiesiog paprastai atsisėdusi būtų visai be ryšio darbas. Nors ir dabar gana be ryšio.
Bet nepaisant to, tai bus serijos pradžia. Aišku ir šitąjį perfotografuosiu. Kad ir dėl to paties žiedelio ant piršto. Erzina jis mane.
Tavo makro man patinka. Pati nesugebu taip, gal todėl labiau net patinka.
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 10:21)
Ir dar, kazin kaip galima retusuoti tai, kas nereikia? Na, trumpam imetu viena foto ( save, galite susipazinti
), ir ten tokie bruksniai man ant veido - ten gitaros stygos, nes laikiau gitara, o kadangi fotkino neperspejes, tai nespejau patraukt nuo veido.... Aisku fotke nieko verta, bet tiesiog ateiciai man idomu, ar yra koks nesunkus metodas, kaip panaikint. aciu is anksto
Retušuoti reikia mokėti. Aš asm. nemoku, todėl neliečiu. Nes sugadinčiau tik vaizdą labiau, nei pataisyčiau.
QUOTE(latoya @ 2008 01 02, 11:42)
kelias idedu kad nepamirstumet
buvo auksine diena....(sita jau kudors idejau)
pirma ir antra man labai labai patinka. Antrąją tai jau Kūdroj apžiūrėjau. Išties daug vietos mintims lakioti. Kiekvienas savaip gali interpretuoti. Tas man ir patinka.