Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 13:27)
oh, pavelavau isimti  doh.gif Kas ten pas mus moderuojate?  4u.gif Buciau dekinga...

Vauga, istrink ja is photobucket'o mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 13:24)
nzn kaip kiti manys, bet as cia matau klaida, tai yra linijaperviduri kadro, reiketu pakirpti arba dangaus arba vandens siek tiek, kad linija nebutu per viduri.

o klaida kodel idomu ? smile.gif paaiskinkit man nesuprantanciai. Kompoziciskai taip nesidelioja ar kaip? mazdaug ''tokios taisykles ''? idomu tik ax.gif man kaip tik tokia atskirta griezta pasirode idomi, kai gali ir apvertus foto matyt lygiai ta pati, ir dangaus ir vandens tiek pat .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 12:24)
nzn kaip kiti manys, bet as cia matau klaida, tai yra linijaperviduri kadro, reiketu pakirpti arba dangaus arba vandens siek tiek, kad linija nebutu per viduri.

Kada yra objekto atspindys vandenyje, t.y. kuomet nuotrauka horizontales atzvilgiu yra idealiai simetrishka, kadro dalinimas pusiau yra pateisinamas.

Pritariu Desiree, taisyciau spalvas, man dabar nuotrauka kazkokia purvina ir "muilina" smile.gif
Atsakyti
Na su naujais visus 4u.gif

Sillwio suzavejo kaip visad, jei tokias daryciau nuotraukas neuztektu sienu kur kabinti 4u.gif

Desiree labai geras portretas, seseliu zaismas thumbup.gif

Bites fejerverkai patiko 4u.gif , tokie trapus , paciai neiko neisejo doh.gif

kelias idedu kad nepamirstumet smile.gif
user posted image
buvo auksine diena....(sita jau kudors idejau)
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 10:20)
Gal but as klystu, bet pati poza, koja ant kojos, taip pat rankos apglebusios krutine, lyg laiko kazka viduje, nori nenori jauciu ta susikaustyma.  Bet gal cia kiekvienas is savo boksto kitaip mato  4u.gif

o  kaip jums toks makro?

Psichologai teigia, kad sukryžiuotos rankos, bei sukeltos koja ant kojos byloja apie susikaustymą, norą kažką slėpti, užsidarymą, atsiribojimą.... Bet jei paskaičius daugiau tai, ką sako psichologai, apie visus kūno ženklus, tai fotografuoti nebeliktų noro. Nebeliktų pozų, kurios nebylotų apie kažką, ko iš tiesų toje nuotraukoje nėra. Tai juk tik fotografija. Ir jei aš būčiau tiesiog paprastai atsisėdusi būtų visai be ryšio darbas. Nors ir dabar gana be ryšio.
Bet nepaisant to, tai bus serijos pradžia. Aišku ir šitąjį perfotografuosiu. Kad ir dėl to paties žiedelio ant piršto. Erzina jis mane.

Tavo makro man patinka. Pati nesugebu taip, gal todėl labiau net patinka.

QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 10:21)
Ir dar, kazin kaip galima retusuoti tai, kas nereikia? Na, trumpam imetu viena foto ( save, galite susipazinti  4u.gif ), ir ten tokie bruksniai man ant veido - ten gitaros stygos, nes laikiau gitara, o kadangi fotkino neperspejes, tai nespejau patraukt nuo veido.... Aisku fotke nieko verta, bet tiesiog ateiciai man idomu, ar yra koks nesunkus metodas, kaip panaikint. aciu is anksto  4u.gif
mirksiukas.gif

Retušuoti reikia mokėti. Aš asm. nemoku, todėl neliečiu. Nes sugadinčiau tik vaizdą labiau, nei pataisyčiau.

QUOTE(latoya @ 2008 01 02, 11:42)
kelias idedu kad nepamirstumet smile.gif
buvo auksine diena....(sita jau kudors idejau)

pirma ir antra man labai labai patinka. Antrąją tai jau Kūdroj apžiūrėjau. Išties daug vietos mintims lakioti. Kiekvienas savaip gali interpretuoti. Tas man ir patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 sausio 2008 - 12:53
QUOTE(Globaliste @ 2008 01 02, 13:38)
o klaida kodel  idomu ?  smile.gif paaiskinkit man nesuprantanciai. Kompoziciskai taip nesidelioja ar kaip? mazdaug ''tokios taisykles ''? idomu tik  ax.gif man kaip tik tokia atskirta griezta pasirode idomi, kai gali ir apvertus foto matyt lygiai ta pati, ir dangaus ir vandens tiek pat ..  smile.gif

QUOTE(raige @ 2008 01 02, 13:39)
Kada yra objekto atspindys vandenyje, t.y. kuomet nuotrauka horizontales atzvilgiu yra idealiai simetrishka, kadro dalinimas pusiau yra pateisinamas.

Pritariu Desiree, taisyciau spalvas, man dabar nuotrauka kazkokia purvina ir "muilina"  smile.gif

gali buti smile.gif as vis tiek kirpciau ar apacios ar virsaus. Bet cia jau autorius pats privalo rinktis kaip jam labiau prie sirdies. Svarbiausia eiti savo keliu 4u.gif
Atsakyti
ot nesekasi.. norėjau įmesti vieną vertimo į j/b variantą, ir nulūžo photobucket'as.. pastaruoju metu kvailioja..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 13:51)
Psichologai teigia, kad sukryžiuotos rankos, bei sukeltos koja ant kojos byloja apie susikaustymą, norą kažką slėpti, užsidarymą, atsiribojimą.... Bet jei paskaičius daugiau tai, ką sako psichologai, apie visus kūno ženklus, tai fotografuoti nebeliktų noro. Nebeliktų pozų, kurios nebylotų apie kažką, ko iš tiesų toje nuotraukoje nėra. Tai juk tik fotografija. Ir jei aš būčiau tiesiog paprastai atsisėdusi būtų visai be ryšio darbas. Nors ir dabar gana be ryšio. Kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau taipo manau.

Tavo makro man patinka. Pati nesugebu taip, gal todėl labiau net patinka.
Retušuoti reikia mokėti. Aš asm. nemoku, todėl neliečiu. Nes sugadinčiau tik vaizdą labiau, nei pataisyčiau.
pirma ir antra man labai labai patinka. Antrąją tai jau Kūdroj apžiūrėjau. Išties daug vietos mintims lakioti. Kiekvienas savaip gali interpretuoti. Tas man ir patinka.

As nesakau kad darbas blogas ar man nepatiktu. Tiesiog sakau, kokios mintys kyla ziurint i ja. Tu vis kartoji, kad pati matai jojekazkokias klaidas kurias noretum istaisyti padarydama papildomu kadru. O kokios jos? As kazkaip pamaniau kad galetu butu dar kazkokia papildoma dedate joje....

Nesu as psichologijos zinove smile.gif
Tik permasciau dabar savo zodzius ir prisiminiau (paskaitoj destytoja kalbejo) kad cia greiciau ne susikaustymas, o noras buti apsaugota. Kad ir nuo blogu jegu.. Tokia koju ir ranku padetis, saugo tavo aura nuo piktybiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 02 sausio 2008 - 12:59
ar galit pasiaukoti ir pažiūrėti, ar jau geriau gaunasi su j/b? į visa kita prašyčiau nekreipti dėmesio, bet ką konvertuoju ir žiūriu, kas gaunasi..

http://public.fotki....taurasedit.html
Atsakyti
Desiree, o man patinka tavo foto. Net nebandzhiau ieshkoti tavo vis minimu klaidu. Klaidu pradedu ieshkoti nuotraukoje, kuri nekabina. Kad pateisinciau kodel. Dzhiaugiuosi kad pirmiausia ja pamaciau Kudroj. Nes ten ji turi pavadinima. Va cia man vienas ish tu retu atveju, kuomet pavadinimas ir nuotrauka tarsi vienas organizmas. Mane zavi nuotaika. Ta emocija, kuria jauciu. Ta poza, trisdeshimtmeti perkopusios moters... Gal, kad pati ji perkopiau... smile.gif
Papildyta:
sayonara, man patinka. Yra gylis. Gal truputi ishdege vietom, bet labai man netrukdo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 02, 13:57)
ar galit pasiaukoti ir pažiūrėti, ar jau geriau gaunasi su j/b? į visa kita prašyčiau nekreipti dėmesio, bet ką konvertuoju ir žiūriu, kas gaunasi..

http://public.fotki....taurasedit.html

Manau kad visai neblogai, gal kiek sodrumo daugiau arkontrasto (taip visu pamegto smile.gif )
Atsakyti
labas rytas.. mes tik is lovu biggrin.gif
dar su pizamom, bet jau galima izvelgti musu rytines nuotaikas...

user posted image

imsim fotoaparata ir keliausim i lauka... tikiuosi rasti kokia nuostabia dilgele su kepurele ar siaip ka patrauklaus...

vakare kazkaip reiks gryzt tema atgal.... jau taip idomu kuo gyvenot per sventes, kokius darbus idejot.. ax.gif
Atsakyti