Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 11:42)
Ačiū už nuomones.
Vis tik pati nebelabai suprantu patinka man ar ne tas bandymas. Gal jau nebe labai.
Drumbacele, visko yra tame darbe, įvairių klaidų, bet susikaustymo ten tikrai nėra  4u.gif

Gal but as klystu, bet pati poza, koja ant kojos, taip pat rankos apglebusios krutine, lyg laiko kazka viduje, nori nenori jauciu ta susikaustyma. Bet gal cia kiekvienas is savo boksto kitaip mato 4u.gif

o kaip jums toks makro?
user posted image
Atsakyti
tas isplaukimas, kaip kad migla, tai uzsideda su Picasa, bet va kazin kaip visai isvalyt, kad ne zymes neliktu?
Ir dar, kazin kaip galima retusuoti tai, kas nereikia? Na, trumpam imetu viena foto ( save, galite susipazinti 4u.gif ), ir ten tokie bruksniai man ant veido - ten gitaros stygos, nes laikiau gitara, o kadangi fotkino neperspejes, tai nespejau patraukt nuo veido.... Aisku fotke nieko verta, bet tiesiog ateiciai man idomu, ar yra koks nesunkus metodas, kaip panaikint. aciu is anksto 4u.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 02 sausio 2008 - 12:45
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 12:21)
tas isplaukimas, kaip kad migla, tai uzsideda su Picasa, bet va kazin kaip visai isvalyt, kad ne zymes neliktu?
Ir dar, kazin kaip galima retusuoti tai, kas nereikia? Na, trumpam imetu viena foto ( save, galite susipazinti  4u.gif ), ir ten tokie bruksniai man ant veido - ten gitaros stygos, nes laikiau gitara, o kadangi fotkino neperspejes, tai nespejau patraukt nuo veido.... Aisku fotke nieko verta, bet tiesiog ateiciai man idomu, ar yra koks nesunkus metodas, kaip panaikint. aciu is anksto  4u.gif

Metodas yra, ir ne vienas, tik nemanau kadnesunkus. Jeigu noresi atlikti viska gerai, turesi ideti nemazai darbo ir kantrybes smile.gif As asmeniskai tuo neuzsiimu. Geriau jau perfotografuoti is naujo.

oi doh.gif kokia as nemandagi blush2.gif MALONU susipazinti, Vauga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 02 sausio 2008 - 11:29
Drumbacele, aciu wink.gif Kazkodel taip ir manaiu, kad cia reik nemazai padirbet, nes viena valant galima istrinti tai, ko visai nereik valyt....
hihihi.gif kada nors gal ir gyvai susipazinsim - jokio meeto neorganizuojat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 12:38)
Drumbacele, aciu wink.gif Kazkodel taip ir manaiu, kad cia reik nemazai padirbet, nes viena valant galima istrinti tai, ko  visai nereik valyt....
hihihi.gif kada nors gal ir gyvai susipazinsim - jokio meeto neorganizuojat?  bigsmile.gif

lyg tais Zuvele turi sausio men lietuvoj pasirodyti, bet ji minejo kad gali buti kad ir negales susitikti (jei gerai atsimenu). O siaip as ne pries meetuke sudalyvauti jei tik dar norinciu atsiras smile.gif
Atsakyti
Visus su prasidejusisias Naujais metais! Geru metu, geru kadru ir neblestancios meiles fotografijai! 4u.gif
Nieko nebespeju skaityt, bet noreciau pagirt Drumbaceles ziemiska cikla - patiko nuotaika ir spalvos, Sillwio peizazai - ispudinga ziema! O Desiree nuotrauka - ka ir sakyt - stipru... Neisimk jos, prasau, is tokiu nuotrauku yra ko pasimokyti 4u.gif
Fotografavau fejerverkus, bet is 50 nuotrauku - nei vienos padorios, net pavydu ziuret i Bites Majos nuotraukas...
user posted image
Cia mano Kuciu rytas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 02 sausio 2008 - 12:14
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 12:21)

Ir dar, kazin kaip galima retusuoti tai, kas nereikia? Na, trumpam imetu viena foto ( save, galite susipazinti  4u.gif ), ir ten tokie bruksniai man ant veido - ten gitaros stygos, nes laikiau gitara, o kadangi fotkino neperspejes, tai nespejau patraukt nuo veido....

Blin, pažiūrėjau nuotrauką, pamaniau, kad mano pusseserė mokosi fotografuoti, o aš nė nežinojau lotuliukas.gif . Mama svečiuojasi, ją pakviečiau, jetau, sako, tikrai čia Rasa biggrin.gif . Paskui nusprendėm, kad smakriukas kiek skiriasi. Nu bet panašumas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 12:20)
Gal but as klystu, bet pati poza, koja ant kojos, taip pat rankos apglebusios krutine, lyg laiko kazka viduje, nori nenori jauciu ta susikaustyma.  Bet gal cia kiekvienas is savo boksto kitaip mato  4u.gif

o  kaip jums toks makro?
user posted image

Aš labai noriu taip išmokti wub.gif , labai gražu. Fonas koks šitltas, mielas. Man patinka 4u.gif
Atsakyti
Elina, tai man jau dabar irgi knieti ja pamatyt bigsmile.gif jei ji sutiktu, galetum parodyt? 4u.gif Jei ne cia, tai emailu bent jau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 13:16)
Elina, tai man jau dabar irgi knieti ja pamatyt  bigsmile.gif jei ji sutiktu, galetum parodyt?  4u.gif Jei ne cia, tai emailu bent jau?  blush2.gif

Kaip tyčia, po keletos giminės konfliktų, su janebebendrauju, bet kažkur turiu nuotrauką, atskanuosiu ir parašysiu tau. Galiu papasakoti biggrin.gif : plaukai- grynai tavo ir garbanotumas ir spalva ir ilgis, akys- tiesiog kopija blink.gif , veido forma, išraiška- ta pati. Tiesiog dvynės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 01 02, 13:04)
Visus su prasidejusisias Naujais metais! Geru metu, geru kadru ir neblestancios meiles fotografijai!  4u.gif
Nieko nebespeju skaityt, bet noreciau pagirt Drumbaceles ziemiska cikla - patiko nuotaika ir spalvos, Sillwio peizazai - ispudinga ziema! O Desiree nuotrauka - ka ir sakyt - stipru... Neisimk jos, prasau, is tokiu nuotrauku yra ko pasimokyti  4u.gif
Fotografavau fejerverkus, bet is 50 nuotrauku - nei vienos padorios, net pavydu ziuret i Bites Majos nuotraukas...
user posted image
Cia mano Kuciu rytas...

nzn kaip kiti manys, bet as cia matau klaida, tai yra linijaperviduri kadro, reiketu pakirpti arba dangaus arba vandens siek tiek, kad linija nebutu per viduri.
Atsakyti
oh, pavelavau isimti doh.gif Kas ten pas mus moderuojate? 4u.gif Buciau dekinga...

QUOTE(Drumbacele @ 2008 01 02, 11:20)
o  kaip jums toks makro?

net neisivaizduoju, kaip tai padaryta, labai idomus darbas thumbup.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 01 02, 12:04)
Cia mano Kuciu rytas...

o as va galvoju, jei atitaikyt labiau dangu ir vandeni, kad butu vienodos spalvos, idomiai turetu gautis, kaip koks siulelis salos, pakibes kazkur begalybeje...
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 01 02, 12:22)
plaukai- grynai tavo ir garbanotumas ir spalva ir ilgis, akys- tiesiog kopija blink.gif , veido forma, išraiška- ta pati. Tiesiog dvynės unsure.gif

hihihi.gif geras smile.gif Siaip Klaipedoj turiu be galo daug giminiu, ir sesuo ten gyvena, na, bet panasiu ner.... Grupioke kazkada tvirtino, kad i jos druage kauniete esu panasi, tai kaip faina, kiekvienam mieste - po Vaugą lotuliukas.gif
imesk man foto prasau i vaivapt@gmail.com aciukas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 02 sausio 2008 - 12:30
QUOTE(de Nada @ 2008 01 02, 11:04)

Cia mano Kuciu rytas...

gražus tavo Kūčių rytas. Aš kirpčiau arba į panoraminę arba į kvadratinę. Ir spalvas gal vos vos koreguočiau. Ir gal dar kontrasto truputuką daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 sausio 2008 - 12:34