Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 01:38)
nelabai supratau. Ar šitaip blogai, kad net supurtė?
Gal man ją išimti.
Getter, gal tu geriau žinai patarti, kaip moderatorė. išvis ar galima tokias nuotraukas į SM dėti? Susimąsčiau

Galima galima, nebajok, čia menas o ne p...ja mirksiukas.gif Juk net jokių atvirų vietų nesimato kaip sakant 4u.gif

Man patiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 02, 00:14)
Gal galit kas pakomentuot? Man asmeniškai tas juodumas anoj ežiukų nuotraukoj labiau imponavo, a kaip jums?

Dar norėjau angeliuką parodyt ax.gif 

man ankstesnis variantas patiko labiau. Na labiau ežiukiškas, ne taip suspaustas.
O angelėlį gal bandyk į juodai baltą versti? Spalvos kažkiek blaško. Jb būtų tikrai įdomiau.

Ir ačiū dėl nuomonės. Svarbu negausiu kokio įspėjimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 sausio 2008 - 01:47
Bandau j/b žaidžiau su levels.
Pasakykit man atvirai ar bent į tą pusę, ar gaudausi kažkiek nes man atrodo gerai, o kaip yra ištiesų?
user posted image
Papildyta:
Šita labai norėčiau paklaust, kas galit pasakyt kokie trikojai geriausi? Ir už kiek LT galimą jį įsigyti , aš minėjau kad nusipirkau (už maždaug 240lt)ale nepatinka jis man ir noriu jį gražint, o kadangi atvažiuoju tuoj į LT tai būtų patogu nusipirkti ten ir vežtis čia ax.gif Gal kas ką galit pasiūlyt ar patart 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ar tik man vienai namu darbai neatsidaro? negaliu prabalsuoti....

Getter man patiko eziukai tavo smile.gif labai mielos spalvos.
Desiree, dar nelabai turiu nuomones apie tavo nuotrauka. Paziuresiu veliau dar karta gal kils daugiau aiskesniu minciu. Nes dabar ziurint jauciasi susikaustymas

silwwio, labai labai tavo nuotraukos patiko, pavydziu tokiu vaizdu, tiesiog super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 02 sausio 2008 - 09:19
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 01, 21:58)
nuo sventimu jau bloga

perskaiciau "nuo svetimu", tai net nusigandau, kad cia mano foto tokias emociajs sukele doh.gif Nuo tu sventimu is tiesu norisi pailseti, na, nors viena dienele dar laisva butu blush2.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 01, 22:07)
ar čia grūdas labai maišo? vakar labai snigo, o dar fotkinau per mašinos langą. nelabai kokybiškas išėjo

tikrai kaip piesta, fainiai thumbup.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 01, 23:49)
Taigi truputis žiemos smile.gif

neturiu zodziu. Noriu ten! drinks_cheers.gif Pagarba.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 01:31)
štai ir aš su jau išdžiuvusia foto  smile.gif

labai grazu. Seseliai, nuotaika.... liuks.
Isvis, as kai i sita foruma atejau, tai zagtelejau - nemaniau, kad vienoje vietoje galima sitokiu groziu pamatyt....
Atsakyti
sillwio pirma sužavėjo wub.gif

desiree, nuostabi nuotrauka. thumbup.gif

kūdra vėl neveikia man nuo ryto doh.gif
Atsakyti
Sansara, vakar net neišėjo Kūdroj prisiregistruoti unsure.gif .. Kažkas matyt pas juos ten ne taip

Desiree man foto labai .. Tie šešėliai, ta prasimušanti šviesa.. lyg taip stengtųsi apšviesti tą gražų besisupantį kūną
ir neišimk jos - papludimy ir tai daugiau matosi smile.gif

Getter, man ežiukai labai mieli. pagalvojau, kad turiu kažkiek panašią foto tik su sniegu.. O angelas man nelabai unsure.gif

einu žiūrėt ND.. tiek patinkančių man foto dar nemačiau nei vienam konkurse smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 02, 02:23)
Šita labai norėčiau paklaust, kas galit pasakyt kokie trikojai geriausi? Ir už kiek LT galimą jį įsigyti , aš minėjau kad nusipirkau (už maždaug 240lt)ale nepatinka jis man ir noriu jį gražint, o kadangi atvažiuoju tuoj į LT tai būtų patogu nusipirkti ten ir vežtis čia  ax.gif  Gal kas ką galit pasiūlyt ar patart  4u.gif

dėl trikojo.. ką aš žiūrėčiau.. svarbu kiek gali išlaikyti .. kad pats būtų lengvas, nes nešiotis reikės.. Mano trikojis va neturi gulsčiuko.. o jo pasigendu.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 01, 22:59)
fejerverkus tik pašarpinau su Capture NX ir kažkurioj nuotraukoj pastumdžiau levelius - pašviesinau šiek tiek, kadravau ir sumažinau su PS. viskas. daugiau nieko nedariau  ax.gif ai, dar fotografuota RAW. 

gal gali parašyti kokie buvo nustatymai ir kur fokusavai? 4u.gif man tai jie gražūs..smile.gif

ežiukai man labai faini.. spalvosssss.... kurių taip pasiilgau..

aš tai kankinuosi su vertimu į j/b. kol neišeis, nieko nerodysiu. jadrytvairūtos.. schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones.
Vis tik pati nebelabai suprantu patinka man ar ne tas bandymas. Gal jau nebe labai.
Drumbacele, visko yra tame darbe, įvairių klaidų, bet susikaustymo ten tikrai nėra 4u.gif
Atsakyti
Desiree, man tai sunku komentuoti Tavo nuotraukas. Jos turi galingą emociinį užtaisą, kurį aš asmeniškai ne visuomet jaučiuosi galinti kaip nors pakomentuoti.. nes pritrūksta žodžių.. galbūt todėl nekomentuoju.. bet tikrai ne todėl, kad nepatinka, netinka, kritikuočiau ar pan. Anaiptol.. aš pavydžiu Tau tokio matymo, man skaudu, kad pati taip nematau pasaulio.. jau nekalbant apie techninius sugebėjimus..
todėl dėk čia savo nuotraukas, nes mes visi iš jų mokomės. kas tyliai, kas garsiai.. bet jos nepastebėtos nelieka..smile.gif jei negaila, dalinkis savimi ir toliau..smile.gif 4u.gif
Papildyta:
taip pat nelabai galiu komentuoti sillwio nuotraukų.. nes atrodo, kad supurvinsiu savo aikčiojimais..biggrin.gif
Atsakyti
turiu klausima. Kaip jus "isvalote" fona? Pvz. yra turiu nebloga portretine foto, idomi nuotaika, taciau fone tolumoj matosi TV ekranas. Su PS? ar yra dar kokiu nors budu?
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 02, 11:06)
turiu klausima. Kaip jus "isvalote" fona? Pvz. yra turiu nebloga portretine foto,  idomi nuotaika, taciau fone tolumoj matosi TV ekranas. Su PS? ar yra dar kokiu nors budu?

šiaip tas išplaukimas ( blur'as) paprastai gaunamas jau fotografuojant. Bet kiek žinau ir su PS galima jį padaryt

ir aš turiu klausimą.. ar dar galima įdėt autoportretą į mūsų ND puslapį? turiu visai mano akimis tinkančią foto...ir pati fotografavau
Atsakyti