Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

žiūriu vis į Silwio darbus... bet aš vis dar optimistė. Dar fotoaparato nepardavinėsiu biggrin.gif
Silwio, tu spalvų burtininkas. Išties...

Pupeliuk, nuotrauka atspausdinta biggrin.gif Poryt manau išsiųsim paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 01:13)
žiūriu vis į Silwio darbus... bet aš vis dar optimistė. Dar fotoaparato nepardavinėsiu  biggrin.gif
Pupeliuk, nuotrauka atspausdinta  biggrin.gif  Poryt manau išsiųsim paštu  4u.gif

Kokį tu čia žadi pardavinėti? Skaitmeną? Eik eik biggrin.gif
Ir labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif Lauksiu su nekantrumu, o tuo tarpu vis grožiuosi nuėjus Kūdroj blush2.gif

Aš irgi penktadienį trauksiu į kalnuotus kraštus savaitei, tik kad su vaikiuku, tai apsunkintas mano atostogavimas biggrin.gif bet jau laukiu rolleyes.gif noriu akims atgaivos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 00:13)
žiūriu vis į Silwio darbus... bet aš vis dar optimistė. Dar fotoaparato nepardavinėsiu  biggrin.gif
Pupeliuk, nuotrauka atspausdinta  biggrin.gif  Poryt manau išsiųsim paštu  4u.gif

nu tu seseliu ir pustoniu burtininke, ko tau pardavinet mirksiukas.gif va paprastiesiems mirtingiesiems ka daryt?? nu bet zinai, viltis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 01, 23:18)
Kokį tu čia žadi pardavinėti? Skaitmeną? Eik eik biggrin.gif
Ir labai labai ačiū 4u.gif  4u.gif Lauksiu su nekantrumu, o tuo tarpu vis grožiuosi nuėjus Kūdroj blush2.gif

Aš irgi penktadienį trauksiu į kalnuotus kraštus savaitei, tik kad su vaikiuku, tai apsunkintas mano atostogavimas biggrin.gif bet jau laukiu rolleyes.gif noriu akims atgaivos rolleyes.gif

lotuliukas.gif visus norisi parduoti pažiūrėjus tokių vaizdų. Na, kaip Silwio. Fotografijos tiesiog lipa iš monitoriaus. Hmmm, Silwio, kolega, tau taip pt gal jau būtų laikas savąją parodėlę organizuot 4u.gif

Pupeliuk, į kokius kalnus trauksit? Lauksim grįžtant su nuotraukom 4u.gif

O aš šiandien tokį eksperimentuką dariau su savo žvėriuku juostinuku. Gavosi biggrin.gif Ryt parodysiu biggrin.gif Nors vyras sakė nerodyt biggrin.gif Bet vis tiek parodysiu.
Atsakyti
Sillwio, nuostabu wub.gif
Nebeturiu ką ir bepridurti tik pritariu visoms išsakytoms mintims thumbup.gif Puikūs peizažai 4u.gif
Atsakyti
o as si vakar paskendau Kudroj biggrin.gif tad SM atidedu rytojui biggrin.gif

na bet nueit miegot ir nepasakyt ne zodzio apie Sillwio nuotraukas nuodeme...
na pirmohji ir trecioji isvercia is koto...
pirmojoj ta elegancija ir grakstumas............ per formas, per spalvas.... nuostabu...
na o treciojoj tie sluoksniai.......... per spalvas.. per faktura... pradzia tokia sunki... tokia stabili... o kuo tolyn tuo lengviau ir svelniau... labai idomiai suzaista..... man primena torta.... apacioj biskvitas, vidury pertepimai, o virsuje grietinele.... suuuuper....

Atsakyti
buvau įdėjusi bet ai trinu. Labai jau šeimos albumui. Kas norit paieškokit Kūdros dienoraštyje.
Kita nuotrauka, kurią tikrai parodysiu džiūsta. Tuoj jau skanuosiu. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 sausio 2008 - 01:14
Gėda man po tokių nuostabių vaizdzelių kelt savo blush2.gif ale bandžiau pasinaudoti šiuo Gaziulkos patarimu ir štai kas gavosi blush2.gif
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 20:53)
reikejo f mazint kiek imanoma ir fokusuoti i tuos eziukus, butu labiau panasu i makro ir aplinka graziai plauktu.

user posted image

Gal galit kas pakomentuot? Man asmeniškai tas juodumas anoj ežiukų nuotraukoj labiau imponavo, a kaip jums?

Dar norėjau angeliuką parodyt ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 00:11)
o as si vakar paskendau Kudroj  biggrin.gif tad SM atidedu rytojui  biggrin.gif

na bet nueit miegot ir nepasakyt ne zodzio apie Sillwio nuotraukas nuodeme...
na pirmohji ir trecioji isvercia is koto...
pirmojoj ta elegancija ir grakstumas............ per formas, per spalvas....  nuostabu...
na o treciojoj tie sluoksniai.......... per spalvas.. per faktura... pradzia tokia sunki... tokia stabili... o kuo tolyn tuo lengviau ir svelniau... labai idomiai suzaista..... man primena torta.... apacioj biskvitas, vidury pertepimai, o virsuje grietinele.... suuuuper....

ojeeeeee ojeeeeeee ojeee ojeeeeeeeeeeeee Vvvvv, kaip džiaugiasi širdis, kad jau grįžai po švenčių. Visada laukiu tavo nuomonių po visais darbais, savo ir ne. Šaunuolė tu. 4u.gif
Papildyta:
štai ir aš su jau išdžiuvusia foto smile.gif
Norėčiau komentarų, labiau nei kada nors. Nes tai serijos pradžia. Nors jau matau, kad tą pačią reikės perdaryti, nes klaidų yra. Bet tiesiog, nuomonės visų labai labai įdomios. Hmm, ir nesupykit labai jei kad ir ryt išimsiu, a? Vis tik tokia foto.... tai ryt gali užbanguoti, kad nenoriu rodyti..
user posted image
Atsakyti
Desiree, ka tik ja pamaciau kudroj... Supurte. Ziurejau pravira burna. Tai va tiek.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 02, 00:34)
Desiree, ka tik ja pamaciau kudroj... Supurte. Ziurejau pravira burna. Tai va tiek.

nelabai supratau. Ar šitaip blogai, kad net supurtė?
Gal man ją išimti.
Getter, gal tu geriau žinai patarti, kaip moderatorė. išvis ar galima tokias nuotraukas į SM dėti? Susimąsčiau
Atsakyti
O supurtyt gali tik blogaja prasme? smile.gif
Gal ne visai ta zodi tada parinkau. Bet ji kelia emocija. Poza. Shviesa. Linijos.
Man labai.
Atsakyti