žiūriu vis į Silwio darbus... bet aš vis dar optimistė. Dar fotoaparato nepardavinėsiu
Silwio, tu spalvų burtininkas. Išties...
Pupeliuk, nuotrauka atspausdinta Poryt manau išsiųsim paštu
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 01:13)
žiūriu vis į Silwio darbus... bet aš vis dar optimistė. Dar fotoaparato nepardavinėsiu
Kokį tu čia žadi pardavinėti? Skaitmeną? Eik eik
Ir labai labai ačiū Lauksiu su nekantrumu, o tuo tarpu vis grožiuosi nuėjus Kūdroj
Aš irgi penktadienį trauksiu į kalnuotus kraštus savaitei, tik kad su vaikiuku, tai apsunkintas mano atostogavimas bet jau laukiu noriu akims atgaivos
QUOTE(Desiree @ 2008 01 02, 00:13)
nu tu seseliu ir pustoniu burtininke, ko tau pardavinet va paprastiesiems mirtingiesiems ka daryt?? nu bet zinai, viltis...
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 01, 23:18)
Kokį tu čia žadi pardavinėti? Skaitmeną? Eik eik
Ir labai labai ačiū Lauksiu su nekantrumu, o tuo tarpu vis grožiuosi nuėjus Kūdroj
Aš irgi penktadienį trauksiu į kalnuotus kraštus savaitei, tik kad su vaikiuku, tai apsunkintas mano atostogavimas bet jau laukiu noriu akims atgaivos
visus norisi parduoti pažiūrėjus tokių vaizdų. Na, kaip Silwio. Fotografijos tiesiog lipa iš monitoriaus. Hmmm, Silwio, kolega, tau taip pt gal jau būtų laikas savąją parodėlę organizuot
Pupeliuk, į kokius kalnus trauksit? Lauksim grįžtant su nuotraukom
O aš šiandien tokį eksperimentuką dariau su savo žvėriuku juostinuku. Gavosi Ryt parodysiu Nors vyras sakė nerodyt Bet vis tiek parodysiu.
Sillwio, nuostabu
Nebeturiu ką ir bepridurti tik pritariu visoms išsakytoms mintims Puikūs peizažai
Nebeturiu ką ir bepridurti tik pritariu visoms išsakytoms mintims Puikūs peizažai
o as si vakar paskendau Kudroj tad SM atidedu rytojui
na bet nueit miegot ir nepasakyt ne zodzio apie Sillwio nuotraukas nuodeme...
na pirmohji ir trecioji isvercia is koto...
pirmojoj ta elegancija ir grakstumas............ per formas, per spalvas.... nuostabu...
na o treciojoj tie sluoksniai.......... per spalvas.. per faktura... pradzia tokia sunki... tokia stabili... o kuo tolyn tuo lengviau ir svelniau... labai idomiai suzaista..... man primena torta.... apacioj biskvitas, vidury pertepimai, o virsuje grietinele.... suuuuper....
pirmojoj ta elegancija ir grakstumas............ per formas, per spalvas.... nuostabu...
na o treciojoj tie sluoksniai.......... per spalvas.. per faktura... pradzia tokia sunki... tokia stabili... o kuo tolyn tuo lengviau ir svelniau... labai idomiai suzaista..... man primena torta.... apacioj biskvitas, vidury pertepimai, o virsuje grietinele.... suuuuper....
Gėda man po tokių nuostabių vaizdzelių kelt savo ale bandžiau pasinaudoti šiuo Gaziulkos patarimu ir štai kas gavosi
Gal galit kas pakomentuot? Man asmeniškai tas juodumas anoj ežiukų nuotraukoj labiau imponavo, a kaip jums?
Dar norėjau angeliuką parodyt
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 20:53)
reikejo f mazint kiek imanoma ir fokusuoti i tuos eziukus, butu labiau panasu i makro ir aplinka graziai plauktu.
Gal galit kas pakomentuot? Man asmeniškai tas juodumas anoj ežiukų nuotraukoj labiau imponavo, a kaip jums?
Dar norėjau angeliuką parodyt
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 02, 00:11)
o as si vakar paskendau Kudroj tad SM atidedu rytojui
ojeeeeee ojeeeeeee ojeee ojeeeeeeeeeeeee Vvvvv, kaip džiaugiasi širdis, kad jau grįžai po švenčių. Visada laukiu tavo nuomonių po visais darbais, savo ir ne. Šaunuolė tu.
Papildyta:
štai ir aš su jau išdžiuvusia foto
Norėčiau komentarų, labiau nei kada nors. Nes tai serijos pradžia. Nors jau matau, kad tą pačią reikės perdaryti, nes klaidų yra. Bet tiesiog, nuomonės visų labai labai įdomios. Hmm, ir nesupykit labai jei kad ir ryt išimsiu, a? Vis tik tokia foto.... tai ryt gali užbanguoti, kad nenoriu rodyti..
Desiree, ka tik ja pamaciau kudroj... Supurte. Ziurejau pravira burna. Tai va tiek.
QUOTE(raige @ 2008 01 02, 00:34)
Desiree, ka tik ja pamaciau kudroj... Supurte. Ziurejau pravira burna. Tai va tiek.
nelabai supratau. Ar šitaip blogai, kad net supurtė?
Gal man ją išimti.
Getter, gal tu geriau žinai patarti, kaip moderatorė. išvis ar galima tokias nuotraukas į SM dėti? Susimąsčiau
O supurtyt gali tik blogaja prasme?
Gal ne visai ta zodi tada parinkau. Bet ji kelia emocija. Poza. Shviesa. Linijos.
Man labai.
Gal ne visai ta zodi tada parinkau. Bet ji kelia emocija. Poza. Shviesa. Linijos.
Man labai.