Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveikas sugrįžęs Silwio 4u.gif

o aš išryškinau dvi juosteles. Kbadratinėje tikiuosi bus dvi vertos viešumos.
O Smenos juostelėje atradau savo zuikio dar visai mažuliuko nuotraukyčių. Kelios dienos jam ten buvo. Pusantrų metų gulėjo juostelė, kol aš sumąsčiau užbaigti lotuliukas.gif Manau bus ir iš ten kažkas rodomo.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 01, 22:37)
Bite maja - skanūs fejerverkai. Va ką reiškia teisingai paruošti nuotraukas internetui. Papasakok nuo A iki Z kaip redagavai. Tavo medžiui triukšmas netrukdo. Gal geriau j/b?

Sillwio, smagu, kad grįžai drinks_cheers.gif nekantriai laukiu tavo žieminių nuotraukų mirksiukas.gif
fejerverkus tik pašarpinau su Capture NX ir kažkurioj nuotraukoj pastumdžiau levelius - pašviesinau šiek tiek, kadravau ir sumažinau su PS. viskas. daugiau nieko nedariau ax.gif ai, dar fotografuota RAW.
dėl j/b pagalvosiu. turiu dar kelias panašias foto. ryt gal ir parodysiu.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 22:49)
aš išryškinau dvi juosteles. Kbadratinėje tikiuosi bus dvi vertos viešumos.
O Smenos juostelėje atradau savo zuikio dar visai mažuliuko nuotraukyčių. Kelios dienos jam ten buvo. Pusantrų metų gulėjo juostelė, kol aš sumąsčiau užbaigti  lotuliukas.gif  Manau bus ir iš ten kažkas rodomo.

tavo nuotraukų ir nekantriai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 sausio 2008 - 22:56
Smagu matyt, Sillwio .. lauksim tavųjų perliukų rolleyes.gif ..

Jau laukiu kitos ND temos smile.gif
Atsakyti
Taigi truputis žiemos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 01 sausio 2008 - 23:55
nu nelabai sakau taip gyvenime, bet jezutumarija... is kur tos spalvos, toks ryskumas, tokie vaizdai, toks objektyvas, toks paprastumas ir t.t.??? su tokiom nuotraukom ir prarandu ir paskui gal ir vel atrandu ta nora fotkint. ir cia sakau kaip zmogus, kuris siaip jau nemegsta peizazu..
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 02, 00:56)
nu nelabai sakau taip gyvenime, bet jezutumarija... is kur tos spalvos, toks ryskumas, tokie vaizdai, toks objektyvas, toks paprastumas ir t.t.??? su tokiom nuotraukom ir prarandu ir paskui gal ir vel atrandu ta nora fotkint. ir cia sakau kaip zmogus, kuris siaip jau nemegsta peizazu..

Žinok, absoliučiai pritariu. Man norisi mest lauk visus objektyvus ir eit sriubas virt wink.gif dry.gif . Taip kaip Sillwio man niekad nepavyks, nes aš, paprasčiausiai, nesugebu taip matyt verysad.gif . O matymas neatsiras, tokiu jau reikia gimti. Tas vadinasi talentas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 01, 22:49)
Taigi truputis žiemos smile.gif

man jau nebepagydoma sniegligės stadija lotuliukas.gif NEREALIAI nuostabu. T.y. realiai gražu. Spalvos kokios!!!!!!!!!!!! Tuoj aš ropšiuo į visas jūsų foto su sniegu.
Eisiu dilgėlei kepurytę pataisyt, ant supynių pasisupt, pažiūrėt kas namelyje gyvena Drumbaceles fotografuotame darbe, pabraidysiu pusnyse link to namelio Silwio darbe, ir dar pašoksiu valsą trečiosios nuotraukos bangelių sukūryje.
Noriu sniego, sniego, sniego.

Pati tai dabar vaikštau aplink savo juostelę kaip katinas aplink kabančius lašinius. Laukiu kol išdžiūs, labai rūpi atspausdinti
Atsakyti
noriu šitą įsirėminti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Mjooooo, sveikas sugrįžęs Sillwio swoon.gif super gražu.

Toks techninis klausimas, kada čia reikia keltis, kad būtų tokia šviesa?

ir dar.. gali surašyti parametrus? 4u.gif jaučiu maža diafragma, štatyvas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 sausio 2008 - 00:10
sillwio, jau viską kolegės susakė smile.gif man trečia foto nereali, kaip ne iš mūsų planetos smile.gif tokia lyg ir sava lyg ir kažko nesavo joje .. daug formų, daug nežemiškų spalvų, daug neįprastai gražios šviesos ..
Atsakyti
Sillwio... Ech, Sillwio, Sillwio... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 00:09)
Toks techninis klausimas, kada čia reikia keltis, kad būtų tokia šviesa?

ir dar.. gali surašyti parametrus? 4u.gif jaučiu maža diafragma, štatyvas..

mane irgi tai domina.. ir dar, jei galima focuso nustatymus blush2.gif ..pas mu Nikonai, tai ir nustatymai turėtų būti vienodi smile.gif
Atsakyti