sveikas sugrįžęs Silwio
o aš išryškinau dvi juosteles. Kbadratinėje tikiuosi bus dvi vertos viešumos.
O Smenos juostelėje atradau savo zuikio dar visai mažuliuko nuotraukyčių. Kelios dienos jam ten buvo. Pusantrų metų gulėjo juostelė, kol aš sumąsčiau užbaigti Manau bus ir iš ten kažkas rodomo.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 01, 22:37)
Bite maja - skanūs fejerverkai. Va ką reiškia teisingai paruošti nuotraukas internetui. Papasakok nuo A iki Z kaip redagavai. Tavo medžiui triukšmas netrukdo. Gal geriau j/b?
Sillwio, smagu, kad grįžai nekantriai laukiu tavo žieminių nuotraukų
fejerverkus tik pašarpinau su Capture NX ir kažkurioj nuotraukoj pastumdžiau levelius - pašviesinau šiek tiek, kadravau ir sumažinau su PS. viskas. daugiau nieko nedariau ai, dar fotografuota RAW.
dėl j/b pagalvosiu. turiu dar kelias panašias foto. ryt gal ir parodysiu.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 22:49)
aš išryškinau dvi juosteles. Kbadratinėje tikiuosi bus dvi vertos viešumos.
O Smenos juostelėje atradau savo zuikio dar visai mažuliuko nuotraukyčių. Kelios dienos jam ten buvo. Pusantrų metų gulėjo juostelė, kol aš sumąsčiau užbaigti Manau bus ir iš ten kažkas rodomo.
tavo nuotraukų ir nekantriai laukiu
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 02, 00:56)
nu nelabai sakau taip gyvenime, bet jezutumarija... is kur tos spalvos, toks ryskumas, tokie vaizdai, toks objektyvas, toks paprastumas ir t.t.??? su tokiom nuotraukom ir prarandu ir paskui gal ir vel atrandu ta nora fotkint. ir cia sakau kaip zmogus, kuris siaip jau nemegsta peizazu..
Žinok, absoliučiai pritariu. Man norisi mest lauk visus objektyvus ir eit sriubas virt . Taip kaip Sillwio man niekad nepavyks, nes aš, paprasčiausiai, nesugebu taip matyt . O matymas neatsiras, tokiu jau reikia gimti. Tas vadinasi talentas
QUOTE(sillwio @ 2008 01 01, 22:49)
Taigi truputis žiemos
man jau nebepagydoma sniegligės stadija NEREALIAI nuostabu. T.y. realiai gražu. Spalvos kokios!!!!!!!!!!!! Tuoj aš ropšiuo į visas jūsų foto su sniegu.
Eisiu dilgėlei kepurytę pataisyt, ant supynių pasisupt, pažiūrėt kas namelyje gyvena Drumbaceles fotografuotame darbe, pabraidysiu pusnyse link to namelio Silwio darbe, ir dar pašoksiu valsą trečiosios nuotraukos bangelių sukūryje.
Noriu sniego, sniego, sniego.
Pati tai dabar vaikštau aplink savo juostelę kaip katinas aplink kabančius lašinius. Laukiu kol išdžiūs, labai rūpi atspausdinti
Mjooooo, sveikas sugrįžęs Sillwio super gražu.
Toks techninis klausimas, kada čia reikia keltis, kad būtų tokia šviesa?
ir dar.. gali surašyti parametrus? jaučiu maža diafragma, štatyvas..
Sillwio... Ech, Sillwio, Sillwio...
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 02, 00:09)
mane irgi tai domina.. ir dar, jei galima focuso nustatymus ..pas mu Nikonai, tai ir nustatymai turėtų būti vienodi