kai daug iskar perskaitai ta ko gero tie kurie labai labai, istringa. Westos supynes (antra foto, kur sninga) - super, irgi pamaniau, kad gerai progresuoji. ir Purienos abu paskutiniai kadrai - man be priekaistu. pirmas savo erdve, nuotaika, ritmu, antras - subtiliom spalvom, tuo paciu namuku issideliojimo ritmu, matymo perspektyva. kilo mintis, kad tokia nuotrauka galejo atsirasti ilgai ziurint i Sillwo tau padovanota kadra - kazka giminingo turi
nuo sventimu jau bloga todel balsuodama ND turbut buvau labai saliska - norejosi kazko kuo labiau nutolusio nuo idilisku kalediniu vaizdu. aisku, su tokia tema tai sunkiai imanoma
QUOTE(Desiree @ 2008 01 01, 21:31)
jėgelė. Man labai labai labai patinka. Lėtai, sunkiai, bet lipa į viršų.... daug pamąstymų sukelianti.. jausminga
Bitut, sergu aš kvadratine liga, ir šiaip snieglige užsikrėčiau... Bet Purienos darbą norisi tik išdidinti nerealiai ir ant sienos. Karpyt link kvadrato kažkodėl ne. Keista Gal jau sveikt pradedu
Bitut, sergu aš kvadratine liga, ir šiaip snieglige užsikrėčiau... Bet Purienos darbą norisi tik išdidinti nerealiai ir ant sienos. Karpyt link kvadrato kažkodėl ne. Keista Gal jau sveikt pradedu
Ačiū
QUOTE(Elina @ 2008 01 01, 21:40)
Man labai labai
Ačiū
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 01, 21:58)
kai daug iskar perskaitai ta ko gero tie kurie labai labai, istringa. Westos supynes (antra foto, kur sninga) - super, irgi pamaniau, kad gerai progresuoji.
ačiū .. kažkaip pamaniau, kad visai būtų įdomu pratęsti šitų supynių ,,istoriją'', juolab, kad jos kieme stovi.. tik reikėtų sulaukt kokiu sniego ar stipraus lietaus
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 01, 21:58)
ir Purienos abu paskutiniai kadrai - man be priekaistu. pirmas savo erdve, nuotaika, ritmu, antras - subtiliom spalvom, tuo paciu namuku issideliojimo ritmu, matymo perspektyva. kilo mintis, kad tokia nuotrauka galejo atsirasti ilgai ziurint i Sillwo tau padovanota kadra - kazka giminingo turi
Ačiū, Gaziulka Man pačiai ši foto labiau priminė Bitės Vilniaus namukus
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 01, 22:05)
Ačiū, Gaziulka Man pačiai ši foto labiau priminė Bitės Vilniaus namukus
siuzetu gal ir taip, bet spalvom ir skaidrumu tuo tokiu... nu bet autoriui geriau matyt
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 01, 22:05)
siuzetu gal ir taip, bet spalvom ir skaidrumu tuo tokiu... nu bet autoriui geriau matyt
Žiūriu dabar į nuotrauką, gal ir yra racijos tavo žodžiuose
Bite, man kaip piestas pieshtukais ar kreidelem
QUOTE(bite maja @ 2008 01 01, 22:07)
ar čia grūdas labai maišo? vakar labai snigo, o dar fotkinau per mašinos langą. nelabai kokybiškas išėjo
Grafiškai gavosi. Kaip piešta
Labai visu nuotraukos grazios, mielos akiai. As apsalusi, vel grazus vaizdai ir man tai patinka.
Labas vakaras, kolegos. Su praėjusiom šventėmis, mielieji. Linkiu jums šiais metais dar daugiau fantastiškų nuotraukų, fantazijos ir laiko fotografijai
Buvau išlėkęs į kalnus paslidinėt ir Naujuosius sutikt. Mačiau tikrą žiemą Nuotraukų nedaug, bet kelias vėliau parodysiu.
Perskaičiau šią temą. Užstrigo Desiree nuotrauka - truputį kadravimas kliūna, bet nuotaika stipri. Westa - šaunuolė tu, kursai ir dalyvavimas čia padeda tau sparčiai tobulėti. Pradedi ieškoti įdomių siužetų ir juos randi. Patiko tavo supynės. Maladiec. Sansara - man pirma užgožia visas likusias savo žiemos didybe. Labai gerai. Kabinčiau ant sienos. Bite maja - skanūs fejerverkai. Va ką reiškia teisingai paruošti nuotraukas internetui. Papasakok nuo A iki Z kaip redagavai. Tavo medžiui triukšmas netrukdo. Gal geriau j/b? Puriena6 - tavo žmogus, lipantis laiptais, labai stipri nuotrauka. Mano favoritė.
Buvau išlėkęs į kalnus paslidinėt ir Naujuosius sutikt. Mačiau tikrą žiemą Nuotraukų nedaug, bet kelias vėliau parodysiu.
Perskaičiau šią temą. Užstrigo Desiree nuotrauka - truputį kadravimas kliūna, bet nuotaika stipri. Westa - šaunuolė tu, kursai ir dalyvavimas čia padeda tau sparčiai tobulėti. Pradedi ieškoti įdomių siužetų ir juos randi. Patiko tavo supynės. Maladiec. Sansara - man pirma užgožia visas likusias savo žiemos didybe. Labai gerai. Kabinčiau ant sienos. Bite maja - skanūs fejerverkai. Va ką reiškia teisingai paruošti nuotraukas internetui. Papasakok nuo A iki Z kaip redagavai. Tavo medžiui triukšmas netrukdo. Gal geriau j/b? Puriena6 - tavo žmogus, lipantis laiptais, labai stipri nuotrauka. Mano favoritė.