Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 01 01, 20:42)
uch, Sansara, net nežinau, kuri prasčiausia  biggrin.gif thumbup.gif, na, gal priešpaskutinė tokia nelabai man. bet visos likusios čiki.  kaip suprantu krizė praėjo  4u.gif

matyt praėjo. tik pasitikėjimo savimi nulis ax.gif net nesitikėjau tokios palankios reakcijos iš visų doh.gif atrodė nieko ten ypatingo, tik po to ėmiau verčiant iš RAW jausti, kad nuotraukose kažkas yra ax.gif o atrodė po mišką vaikštau, bet nieko nematau... doh.gif tos dilgelės vienas iš paskutinių kadrų, jau kai įsijaučiau ir ėmiau kažko įdomesnio nei snieguoti medžiai ieškot.
o dėl fejerverkų, vakar bandžiau pro langą be stovo fotografuot (neplanavau, tik kilo noras juos matant), tai vyras pasakė "na jau fejerverkus fotografuot, tai visiškas degradavimas" lotuliukas.gif susigėdau ir nebefotografavau blush2.gif nors ir į mišką einant sakė panašiai, kad ten nėra ko fotografuot lotuliukas.gif (tiesiog su vaiku likt vienas nelabai norėjo, bet vakar pašadėjo išleist...) blush2.gif

Puriena, tavo progresas į meninę pusę irgi akivaizdus 4u.gif kursai tikrai duoda savo...

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 01, 20:58)
yra pora nuotraukų, kurios labai patiko, bet tas mėlynumas tai nežinau, nežinau  schmoll.gif čia toks sumanymas buvo? ar taip išėjo?
ta antroji tai super  thumbup.gif tokia graži. o kitokio kadravimo neturi?

turiu dar tokį variantą, bet man jis atrodo mažiau vykęs g.gif

user posted image

Puriena
super foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 01, 21:12)
Puriena , nereali foto, kur tai yr? drinks_cheers.gif

Kaunas, Dainų slėnis.

QUOTE(raige @ 2008 01 01, 21:12)
Puriena, man gerai smile.gif Tokia kalbanti, metaforishka nuotrauka. Tokias labiausiai megstu.

4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 01, 21:15)
Puriena, tavo progresas į meninę pusę irgi akivaizdus  4u.gif kursai tikrai duoda savo...

4u.gif
Tiek kursai, tiek buvimas čia - tarp jūsų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 01 sausio 2008 - 21:20
Westa, paskutiniam nepatinka, kad supynes dalina kadra pusiau smile.gif
Atsakyti
raige, man patiko tavoji serija su mergina 4u.gif Gražios kompoziciškai nuotraukos. Geras JB santykis. Ir modelis, be abejo - super. Ar čia buvo šiaip tavo įdėja dėl fotosesijos, ar užsakymas kokis?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 01, 21:04)
Cia dar keletas mano darbu su ta pacia "knygyno" mergaite, bandzhiau daryt serija, atskira istorija. Buvo linksma gerti kava ant kavines laukiniu laipteliu. Reakciju buvo ivairiu - net pinigu zhmones dave  lotuliukas.gif

Va cia: http://62.80.248.212/alone/

man buvo įdomu žiūrėt. kaip serija, manau, gera.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 01, 21:09)
Mano priešnaujametinis, tačiau visai ne šventinis kadras smile.gif

o tu nenori iš jo kvadrato padaryt? manau, kad turėtų gerai žiūrėtis, o šiaip tai patinka kadras.

QUOTE(Sansara @ 2008 01 01, 21:15)
o dėl fejerverkų, vakar bandžiau pro langą be stovo fotografuot (neplanavau, tik kilo noras juos matant), tai vyras pasakė "na jau fejerverkus fotografuot, tai visiškas degradavimaslotuliukas.gif susigėdau ir nebefotografavau  blush2.gif

unsure.gif lotuliukas.gif
bet įdomu pabandyt. kaip sakiau, labai azartiškas procesas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 01, 21:24)

o tu nenori iš jo kvadrato padaryt? manau, kad turėtų gerai žiūrėtis, o šiaip tai patinka kadras.

Skleidi kvadrato virusą? biggrin.gif Šiaip tai gerai žiūrisi kvadrate, sutinku.
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 01, 21:12)
kai paziurejau Bites saliutus, man geda uz savus  verysad.gif

pas mus pabūsi - išmoksi mirksiukas.gif mano iš kokių 50 kadrų, šitie keli buvo kokybiškiausi.

QUOTE(westa @ 2008 01 01, 21:18)
turiu dar tokį variantą, bet man jis atrodo mažiau vykęs  g.gif

aha, šitas jau neturi anos nuotraukos nuotaikos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 01, 21:29)
Skleidi kvadrato virusą? biggrin.gif  Šiaip tai gerai žiūrisi kvadrate, sutinku.

nea ax.gif lotuliukas.gif .... tik galvoju, kad turėtų būt gražu, Desiree, sutinki su manim? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 01, 21:23)
raige, man patiko tavoji serija su mergina 4u.gif  Gražios kompoziciškai nuotraukos. Geras JB santykis. Ir modelis, be abejo - super. Ar čia buvo šiaip tavo įdėja dėl fotosesijos, ar užsakymas kokis?

Cia buvo mano ideja, tiesiog pasiemiau mergaite ir isejom i miesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 01, 20:09)
Mano priešnaujametinis, tačiau visai ne šventinis kadras smile.gif

jėgelė. Man labai labai labai patinka. Lėtai, sunkiai, bet lipa į viršų.... daug pamąstymų sukelianti.. jausminga

Bitut, sergu aš kvadratine liga, ir šiaip snieglige užsikrėčiau... Bet Purienos darbą norisi tik išdidinti nerealiai ir ant sienos. Karpyt link kvadrato kažkodėl ne. Keista g.gif Gal jau sveikt pradedu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 sausio 2008 - 21:34
Norėčiau komentarų ir šiai foto ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 01, 22:31)
Norėčiau komentarų ir šiai foto  ax.gif
user posted image

wub.gif Man labai labai wub.gif
Atsakyti