Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Nu bet smagesnio parašo nei Sever59 nemačiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Server59, nerealus parašas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 25, 17:55)
Server59, nerealus parašas  biggrin.gif

Bet kiek žmogus stengėsi, įsivaizduoji? biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 03 25, 18:57)
Bet kiek žmogus stengėsi, įsivaizduoji?  biggrin.gif  thumbup.gif

Aš, žinok, irgi labai stengiausi perskaityti biggrin.gif
Man su rusų kalba labai sunku biggrin.gif
O kai šiaip ne taip perskaičiau, tai žvengiau pusvalandį kaip kumelė biggrin.gif biggrin.gif
FANTASTIŠKAI BEPROTIŠKAS PARAŠAS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai už tai, kad sever59 nelietuvintu parašo, , nes butent taip , kaip parašyta jos skamba puikiausiai!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Savūnė išvertė tobulai, bet sever59, nekeisk aaa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis: 25 kovo 2005 - 18:25
Viskas, susigundžiau, ir aš rašysiu tik lietuviškai.
Atsakyti
O as busiu nemadinga ax.gif
Meskit i mane akmenu kruva - as taip pripratau ir viskas rolleyes.gif
Nu, nepykit labai smile.gif
Atsakyti
Nuo pat pradžių esu madinga - visai nepagalvojau, kad galima ir kitaip rašyti lietuviškai... gal todėl, kad apskritai internete esu koks pusmetis ax.gif
Sever59, parašas be konkurencjos į pirmą vietą biggrin.gif 4u.gif clap_1.gif
Atsakyti
[FONT=Times] : 4u.gif Sveiki,

as naujoke, ir nuo pat pradziu noriu buti madinga, bet deja siuo metu gyvenu ne Lietuvoj, ir tiesiog neturiu galimybiu.................
Atsakyti
Rašau jau, nu. Sunku g.gif parašau be lietuvybės, paskui taisau... Jau kaip gražiai gaunasi - abasratsia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 03 26, 23:27)
Rašau jau, nu. Sunku g.gif parašau be lietuvybės, paskui taisau...  Jau kaip gražiai gaunasi - abasratsia tongue.gif

ha ha ha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 03 25, 13:30)
Na, dabar gausiu pylos blush2.gif Noriu visgi pakritikuoti. Skatiname lietuviu kalbos rasyma forume, o pavadinima rasome nelietuviskai. Lietuviu kalboje net ir pavadinime "forumas" nebutu is didziosios raides. Tai tinka kokiai vokieciu ar anglu kalbai. Tad nejaugi skatiname rasyti lietuvisku sriftu net jei rasymas nera taisyklingas g.gif Juk "forumas" nera sio puslapio pavadinimas mirksiukas.gif

Taip pat norėčiau pasiūlyti žodį 'moderatoriai' rašyti 'moderatorės', nes taip jų nėra nė vieno vyro.

O dėl parašo, tai, man regis, po Sever59 kūrinio neverta ir vargintis - be konkurencijos. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquamarine: 27 kovo 2005 - 00:15