QUOTE(zujkiz @ 2005 03 25, 17:55)
Server59, nerealus parašas
Bet kiek žmogus stengėsi, įsivaizduoji?
QUOTE(mandalina @ 2005 03 25, 18:57)
Bet kiek žmogus stengėsi, įsivaizduoji?
Aš, žinok, irgi labai stengiausi perskaityti
Man su rusų kalba labai sunku
O kai šiaip ne taip perskaičiau, tai žvengiau pusvalandį kaip kumelė
FANTASTIŠKAI BEPROTIŠKAS PARAŠAS
Aš tai už tai, kad sever59 nelietuvintu parašo, , nes butent taip , kaip parašyta jos skamba puikiausiai!!!!
Savūnė išvertė tobulai, bet sever59, nekeisk aaa?
Savūnė išvertė tobulai, bet sever59, nekeisk aaa?
O as busiu nemadinga
Meskit i mane akmenu kruva - as taip pripratau ir viskas
Nu, nepykit labai
Meskit i mane akmenu kruva - as taip pripratau ir viskas
Nu, nepykit labai
Nuo pat pradžių esu madinga - visai nepagalvojau, kad galima ir kitaip rašyti lietuviškai... gal todėl, kad apskritai internete esu koks pusmetis
Sever59, parašas be konkurencjos į pirmą vietą
Sever59, parašas be konkurencjos į pirmą vietą
Rašau jau, nu. Sunku parašau be lietuvybės, paskui taisau... Jau kaip gražiai gaunasi - abasratsia
QUOTE(Noa @ 2005 03 26, 23:27)
Rašau jau, nu. Sunku parašau be lietuvybės, paskui taisau... Jau kaip gražiai gaunasi - abasratsia
ha ha ha
QUOTE(baltic*girl @ 2005 03 25, 13:30)
Na, dabar gausiu pylos Noriu visgi pakritikuoti. Skatiname lietuviu kalbos rasyma forume, o pavadinima rasome nelietuviskai. Lietuviu kalboje net ir pavadinime "forumas" nebutu is didziosios raides. Tai tinka kokiai vokieciu ar anglu kalbai. Tad nejaugi skatiname rasyti lietuvisku sriftu net jei rasymas nera taisyklingas Juk "forumas" nera sio puslapio pavadinimas
Taip pat norėčiau pasiūlyti žodį 'moderatoriai' rašyti 'moderatorės', nes taip jų nėra nė vieno vyro.
O dėl parašo, tai, man regis, po Sever59 kūrinio neverta ir vargintis - be konkurencijos.