Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(Savūnė @ 2005 03 25, 10:23)
O jei tu renki 033, tau jau neišeina?

Taigi vat, kad neišeina smile.gif Pabandžiau be nuliuko, ir akurat! Išėjo! thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi rašau lietuviškai, bet va nikas mano be taškelio, o norėčiau būti Kapsė, o ne Kapse. Kaip ištaisyti???
Atsakyti
Na, dabar gausiu pylos blush2.gif Noriu visgi pakritikuoti. Skatiname lietuviu kalbos rasyma forume, o pavadinima rasome nelietuviskai. Lietuviu kalboje net ir pavadinime "forumas" nebutu is didziosios raides. Tai tinka kokiai vokieciu ar anglu kalbai. Tad nejaugi skatiname rasyti lietuvisku sriftu net jei rasymas nera taisyklingas g.gif Juk "forumas" nera sio puslapio pavadinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Rašau lietuvišku šriftu nuo pat įsiregistravimo, nebent papuolu prie kompiuterio be "lietuvybės".
Man tiesiog gražiau atrodo (matyt, pasireiškia buvusios pirmūnės karštas kraujas... biggrin.gif )
Atsakyti
gerai....bandau ir as tapt madinga.... bandau... sveikos brangiosios mamytės...aha...tiesa - tikrai labai jau gražiai atrodo:) tai va esu nebe chinchilla o tiesiog šinšila...šinšilytė kaip sakant thumbup.gif
Atsakyti
Neiseina man lietuuuuviskai, nu neiseina ir viskas sad.gif
Knisa mane tos lietuviskos raides. Sauktuka det sudetinga. Man geriau sauktukai, negu raides lietuviskos. Vat sad.gif
Busiu nemadinga sad.gif
Busiu klasikine smile.gif

Ai, dabar va paziurejau - alt + 033? Bandau!
o, isejo smile.gif

O kaip @? jei pasakysit, kaip @, mokysiuos lietuviskai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 kovo 2005 - 14:53
QUOTE(Kapsė @ 2005 03 25, 11:56)
Aš irgi rašau lietuviškai, bet va nikas mano be taškelio, o norėčiau būti Kapsė, o ne Kapse. Kaip ištaisyti???

Susimąsčiau, kal man tada reikia patapti iš miashkos miaška? Na, irgi ne pats lietuviškiausias nick'as tongue.gif , bet turi savo istoriją, todėl man brangus.
Atsakyti
Noa, @ renkamas Alt ir 064 biggrin.gif
Dabar jau mokykis lietuviškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miashka @ 2005 03 25, 16:12)
Noa, @ renkamas Alt ir 064  biggrin.gif
Dabar jau mokykis lietuviškai biggrin.gif

@@@ - veikia, nu... smile.gif

Ishdure... Išdūrė! Ant ledo paliko laugh.gif Prisižadėjau:) Gerai jau, mėginu. Nu pusė velnio, gal nieko, ką? smile.gif
Atsakyti
(Gugaicia @ 2005 03 22, 12:18)
O juk lietuvių kalba yra senesnė už graikų, lotynų, keltų ir slavų kalbas.

(Supergirl @ 2005 03 22, 15:05) 
Eik tu!?  Nu tikrai nezinojau, nors ir studijavau sias kalbas  bet pirma karta isgirdau toki dalyka

Na tikrai ne pati sugalvojau šį dalyką, o dėl įdomumo perskaičiau internete. Dėl straipsnio teisingų duomenų pateikimo negaliu garantuoti, nes pati deja filologijos nestudijavau.

O jei kam įdomu, gali pasiskaityti:

http://palepe.tinkla...i/Protevyne.htm

Atsakyti
Nežinau, kas čia man pagelbėjo, bet labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sunkiai, oi, kaip sunkiai sekasi būti madingai ax.gif Tas įpratimas rašyti kitaip, tarsi, prigimimas biggrin.gif Stengiuosi labai, labai biggrin.gif
Atsakyti