Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(monie @ 2005 03 23, 15:52)
ir dar man labai trukdo, kad norint padėti šauktuką reikia keisti kalbą, nes kitaip Ą rašosi...

Nereikia. Spausk viena ranka Alt, neatleidus kita surink 033, ir turėsi ! biggrin.gif
Atsakyti
cry.gif As vos lietuviskai zodzius gaudau, kol sulinksniuoju, o dabar dar ir nosines doh.gif Nu, bet kaip nors wub.gif
Atsakyti
Na, moku aš rašyt ir lietuviškai, nors per tris metus inete labai atpratau-anksčiau tai nebuvo madinga rolleyes.gif
Šiek tiek gaila laiko-beje lietuviskai akląja sistema neparašysi, nes raidės ne taip isdėstytos, o as mėgstu labai greitai rašyt, nes laikas-pinigai cool.gif

Na, pabandysiu RAŠYTI LIETUVIŠKAI rolleyes.gif

Pasitaisiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 23 kovo 2005 - 19:27
O as visa laika lietuviskai rasiau, kol sunus prie kompo neprilindo ir lietuvisku raidziu nepradangino kazkur. Tai dabar nebemoku ju susirasti ir turiu rasyti sveplu tekstu. Na, bet kai tik pataisys sia klaida, butinai vel rasysiu normaliai, nes taip kazkaip neiprasta.
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 03 23, 16:40)
Nereikia. Spausk viena ranka Alt, neatleidus kita surink 033, ir turėsi ! biggrin.gif

Ačiū!!! thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip su angliškom ir rusiškom liniuotėm parašuose ? mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Aš visgi tikiuosi, kad ši mada gražiai ir visam laikui prigis Supermamoj smile.gif Arba bent jau išdrįsiu paprašyt VISŲ užvedančių naujas temas- bent jau pavadinimus rašykit lietuviškomis raidėmis, nes priešingu atveju moderatoriams paliekat laaaaabai daug darbo wacko.gif
Atsakyti
Labai graži, sveikintina iniciatyva. Aš pati ir anksčiau rašiau lietuviškomis raidėmis, džiugu, jei taip rašančių daugės.
Atsakyti
Va taip. Neseniai prisijungiau - ir jau madinga clap.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu būti madinga... tik labai sunkiai sekasi cry.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu, kaip ten tą šauktuką padėt su tuo Alt ir 033??? Savūne, gal dar yra koks būdas? Padariau taip kaip sakai, bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
Aš dirbu Windows terpėj ir naudoju kodų lentelę 1257 (LST 1590-3). Kitiems gal tinka kitokios. Pasižiūrėti lenteles galima čia. Dar galima pasiskaityti čia.

Va taip atrodo ta lentelė, kuria aš naudojuosi.
Po kiekvienu ženklu yra skaičiukas. Laikant nuspaustą klavišą Alt (kuris reiškia alternative) reikia surinkti 0 ir nurodytą skaičiuką. Pvz.:
@ Alt ir 064
% Alt ir 037
pusilgis brūkšnys – Alt ir 0150
lietuviškos kabutės „ Alt ir 0132 “ Alt ir 0147
§ Alt ir 0167
na ir šauktukas ! Alt 033
Atsakyti