Na, moku aš rašyt ir lietuviškai, nors per tris metus inete labai atpratau-anksčiau tai nebuvo madinga Šiek tiek gaila laiko-beje lietuviskai akląja sistema neparašysi, nes raidės ne taip isdėstytos, o as mėgstu labai greitai rašyt, nes laikas-pinigai
O as visa laika lietuviskai rasiau, kol sunus prie kompo neprilindo ir lietuvisku raidziu nepradangino kazkur. Tai dabar nebemoku ju susirasti ir turiu rasyti sveplu tekstu. Na, bet kai tik pataisys sia klaida, butinai vel rasysiu normaliai, nes taip kazkaip neiprasta.
Aš visgi tikiuosi, kad ši mada gražiai ir visam laikui prigis Supermamoj Arba bent jau išdrįsiu paprašyt VISŲ užvedančių naujas temas- bent jau pavadinimus rašykit lietuviškomis raidėmis, nes priešingu atveju moderatoriams paliekat laaaaabai daug darbo
Aš dirbu Windows terpėj ir naudoju kodų lentelę 1257 (LST 1590-3). Kitiems gal tinka kitokios. Pasižiūrėti lenteles galima čia. Dar galima pasiskaityti čia.
Va taip atrodo ta lentelė, kuria aš naudojuosi. Po kiekvienu ženklu yra skaičiukas. Laikant nuspaustą klavišą Alt (kuris reiškia alternative) reikia surinkti 0 ir nurodytą skaičiuką. Pvz.: @ Alt ir 064 % Alt ir 037 pusilgis brūkšnys Alt ir 0150 lietuviškos kabutės Alt ir 0132 Alt ir 0147 § Alt ir 0167 na ir šauktukas ! Alt 033