Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE($kristina$ @ 2005 03 22, 23:10)
Jei čia jau mada tokia, tai aš jau senai madinga  tongue.gif  O jei mada senai prasidėjo, tai čia jau nebe mada, o senos mados klyksmas.

Tada išeina, kad tu viena iš mados pradininkių tongue.gif , o iki plačiųjų masių mados visada šiek tiek su pavėlavimu ateina. (pvz. Lietuvos parduotuvės užperka garsių firmų praeito sezono išparduodamus rūbus, o Lietuvoje pateikia kaip naujovę). biggrin.gif O kai kurie žinoma bet kuriai madai gali nepritarti. Tai irgi pasitaikantis reiškinys. mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif vadinasi esu madinga nuo pat pradžių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja: 23 kovo 2005 - 00:10
Ačiukas fukuotukaf bandysiu dabar ir ašei lietuviškai rašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nzn.... g.gif gal kada ir rasysiu lietuviskai, bet tik ne dabar.... schmoll.gif , nes dabar visa emeiline korespondencija "sveplai", visuose kituose forumuose irgi sveplai, chate daug kas nemato lietuvisku raidziu... nu nemadinga as ax.gif
Ir dar : parasuose esancios rusiskos ar angliskos liniuotes irgi nefasonas? tongue.gif Mano nuomone , jei jau lietuvintis, tai iki galo! 4u.gif lithuania.gif
Atsakyti
Nuostabus sumanymas thumbup.gif Bet man asmeniškai labiau išryškėjo rašančiųjų lietuviškom raidėm gramatinės klaidos. Užmirši "paukščiuką" uždėti ir viskas – klaida cry.gif Būtų puiku, bet tai iš fantastikos srities tongue.gif , turėti forume automatinį „Spelling‘ą“, doh.gif t.y. „Rašybos ir gramatikos tikrinimą“. O dabar jeigu nenori daryti klaidų, galima nesunkiai pasitikrinti rašybą „Word‘e“ 4u.gif
Atsakyti
Zhuzi, tikrai iš fantastikos srities. Angliškuose forumuose aš mačiau tokį dalyką, bet reikia turėti omenyj, kad jie neturi linksnių. Tada ir suprogramuoti žymiai lengviau.
Atsakyti
Man tai lietuviškai rašyt daug greičiau, nes aš taip tariu. Kai reikia rašyt be liet. diakritinių ženklų, tenka galvoti: kurie čia nelietuviški, kuriuos reik pakeist, daug ilgiau sugaištu.
Nevaikščiokim su kaliošais! Pasipuoškim:
Atsakyti
Na sunkoka priprasti,bet pasistengsim,jeigu jau čia taip reikia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pagal Viksrelio instrukcija per starta viska padariau,ten kalba lietuviu,ale vistiek liet.raidziu neraso g.gif Pabandom:raid=iu dar raid+iu.Nu nieko nesi verysad.gif gauna
Atsakyti
Aš jau nuo vakar- madinga thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš pasistengsiu taip rašyti smile.gif ir būsiu - madinga biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai labai gera idėja - juk lietuviai esame! lithuania.gif , na tik aišku ilgiau užtrunka tų raidelių ieškant ir dar man labai trukdo, kad norint padėti šauktuką reikia keisti kalbą, nes kitaip Ą rašosi...
Na, bet nieko, juk taip kaip tik išmoksim greičiau spausdinti smile.gif
Taigi, prisižadu ir aš nuo šiol būti madinga cool.gif
Atsakyti