Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Labas rytas visoms ir visiems 4u.gif

Mes čia naujokai - tik vakar prisiregistravom smile.gif
Puiku, kad LT raidės madoj.... gaila, kad pačią pirmąją žinutę ne LT raidėm parašiau... visas likusias vien lietuviškom "pavarysim" cool.gif
Atsakyti
Jei jau esam lietuviai,tai ir rašyti privalom lietuviškai-kitaip ir būti negali. Be to, labai sunku skaityti ir suprasti tekstą,parašytą ne lietuviškai. lithuania.gif
Atsakyti
labas labas lietuvaičiai mirksiukas.gif ...kol,neperskaičiau,tol pyliau be nosinių ir t.t ...dabar to nebus schmoll.gif ...rašysiu tik lietuviškai bigsmile.gif ...
Atsakyti
Na aš irgi pradėsiu rašyti leituviškai.

Bent pasistengsiu. tongue.gif
Papildyta:
ai klaidą įvėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 03 08, 22:28)
Na aš irgi pradėsiu rašyti leituviškai.

Bent pasistengsiu.  tongue.gif
Papildyta:
ai klaidą įvėliau  doh.gif

visada klaidą galia ištaisyti.
kai parašai žinutę, apačioje dešiniajame kampe matai trys žodžius:

keisti cituoti atsakyti

spaudi keisti ir pakeiti su klaida parašytą žodį.
sėkmės rašant be klaidų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 09 kovo 2007 - 11:00
Žinot ką,jūs mane sugundėt irgi rašyt lietuviškom raidelėm rolleyes.gif esu šiaip tinginė įsijungt lietuvišką raidyną,bet pasistengsiu nuo šiol taip rašyt blush2.gif
Atsakyti
As ir mielai rasyciau lietuviskomis raidemis,bet pas mus ju nera,mat tampom kompiuteri po uzsienius,tai kur ten bepriderinsi kai reikia tai danisku,tai svedisku,tai lietuvisku raidziu.Ne is piktos valios nenaudoju liet.raidziu.Atleiskit jau man!
Papildyta:
O gal kas pasakys kaip ta lietuviska raidyna isijungti?Vyras sake,kad pas mus kompiutery jo nera,bet jis daznai taip sako kai pritingi kanors keisti smile.gif .Gal visai paprasta?A-UUUUUUUUUUU!PAGELBEKIT!
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif ...smagu girdėti....prisidėsiu ir aš.....reikia, tik vėl įprasti su nosinaitėmis rašyti bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, per 2 metus dar ne visi patapo madingi... Gaila. Kažkada lietuviai atsispyrė prievarta bandomai įvesti kirilicai, o dabar savo noru atsisako lietuviško raidyno. Nepasiduokim, kol dar mokam- rašykim lietuviškai. lithuania.gif
Atsakyti
O gal kas pasakys kaip ta lietuviska raidyna isijungti?Vyras sake,kad pas mus kompiutery jo nera,bet jis daznai taip sako kai pritingi kanors keisti smile.gif .Gal visai paprasta?A-UUUUUUUUUUU!PAGELBEKIT!

Jau buvo parašyta 4u.gif
Kur apačioj ekrano dešiniam kampe yra EN, spausk ten su dešiniu pelės klavišu, pasirink Settings... Ten Add... Input Language pasirink Lithuanian, Keyboard Layout irgi Lithuanian. tada OK, paskui didesniajam lange Apply, ir tada OK.

Pati tai visada naudojausi liet. raidėmis, neseniai išmokau spausti Shift+Alt, kad nereikėtų su pelyte spaudinėti.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LhooQ: 16 kovo 2007 - 18:26
thumbup.gif NUO ŠIOS DIENOS SU MALONUMU BŪSIU MADINGA
Atsakyti