Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(SuperMama @ 2005 03 22, 12:25)
drinks_cheers.gif

Man asmeniškai žymiai patogiau ir lengviau skaityti žinutes su LT raidėmis. Tekstas geriau suvokiamas, ypač įvairių ilgų istorijų atvejais (lieknėjimo, darželių, gimdymo). 
O jau moderatorės kiek vargo turi taisydamos temų pavadinimus į lietuviškus.  doh.gif

blush2.gif pas mane nera lietuvisku raidziu,kad ir labai noreciau...

Atsiprasau

blink.gif o gal as ko nors nemoku?
Atsakyti
QUOTE(a.m.p. @ 2007 02 16, 19:00)
blush2.gif  pas mane nera lietuvisku raidziu,kad ir labai noreciau...

Atsiprasau

blink.gif  o gal as ko nors nemoku?

Vat ir as arba nemoku arba pas mane ju nera blush2.gif Na tikrai rasyciau Lt raidemis
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 02 17, 12:05)
Vat ir as arba nemoku arba pas mane ju nera blush2.gif Na tikrai rasyciau Lt raidemis

pabandykit ALT klavišą laikydamos, SHIFT nuspausti smile.gif pas mane vis tiek apačioj rodo EN, bet jau rašau lietuviškom raidėm:)
Atsakyti
o man tai labai sunku rašyt leituviškomis raidėmis,nes laptope reikia rinktis-arba skaičiai arba letuviškos raidės.. ax.gif tai aš dažniau renkuos skaičius rolleyes.gif
Atsakyti
Už lietuviškas raideles lithuania.gif labai smagu skaityti ten kur nereikia šifruoti ir galvoti ar tikrai ten taip rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus nešiojamam kompe nėra LT raidžių klaviatūroj, tai nusipirkom spec.lipdukus, bet jie vis nusitrina, reikia naujus klijuot. O rašydama raides irgi trumpinius Shift+Alt naudoju. Taip greičiau nei su pele. Bet vis niekaip negaliu priprast lietuviškom raidėm rašyti schmoll.gif
Atsakyti
Aš už lietuviškas raides - žymiai lengviau ir skaityti ir supranti teisingai thumbup.gif
Ypač sunkun ir nemalonu skaityt žinutes kurios parašytos ne tik kad nenaudojant lietuviškų raidžių bet dar ir specialiai iškraipant doh.gif
Atsakyti
Skaityti lietuviškom raidėm tikrai smagiau biggrin.gif bet persiorentuoti į lietuvišką raidyną... sunku, kai visą laiką rašei be jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 02 17, 09:05)

Jeigu vis dar neišėjo, tai tada pabandyk padaryt taip ax.gif Kur apačioj ekrano dešiniam kampe yra EN, spausk ten su dešiniu pelės klavišu, pasirink Settings... Ten Add... Input Language pasirink Lithuanian, Keyboard Layout irgi Lithuanian. tada OK, paskui didesniajam lange Apply, ir tada OK.

Turėtų veikti mirksiukas.gif
Atsakyti
kai skubi rašyti tai apie lietuviškas raides pamiršti, bet reikia labai pasistengti ir lietuvių kalbą išlaikyti
aš už thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičius žinutes, jau nestebina kodėl vaikai nemoka rašyti lietuviškai. Šaunuolės kurios rašo lietuviškomis raidėmis
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 03 02, 13:02)
Paskaičius žinutes, jau nestebina kodėl vaikai nemoka rašyti lietuviškai. Šaunuolės kurios rašo lietuviškomis raidėmis

Dirbu mokykloje tai žinau ką reiškia "be lietuvybės", kai pradeda rašyti rašinius švėplai, tai neduok Dieve.
Štai jums pavyzdys:
kiek turi sunu ? taigi sunku perskaičius nuspėti apie ką kalbama - ar apie šunis ar apie vaikus ?

Tad giriu tas, kurios tikrai nepatingi pasedėti ilgiau, bet parašyti lietuvišką žodį. clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Atsiprašau, kad taip išsiliejau, bet ką tik taisiau mokinių darbus tai tie švėplavimai įgrįso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 02 kovo 2007 - 13:37