Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Aš irgi pasistengsiu nepamiršti lietuvių kalbos pioneer.gif
Atsakyti
[quote=Real,2007 01 26, 00:29]
Aš tai rašydavau angliškomis raidėmis, bet kai gavau velnių pradėjau lietuviškomis blush2.gif
Atsakyti
Valio man pavyko,ačiu visoms thumbup.gif ,esu Airijoje,sunku buvo susigaudyti kaip įsivesti 4u.gif dabar teks priprasti... doh.gif
Atsakyti
Mada tai mada, tik nuo kada verciama mados laikytis? Kvepia sovietizmu ir diktatura tongue.gif Jei nori buti nemadinga-trina zinutes blink.gif Cia tik mano nuomone, nera reikalo pulti komentuoti 4u.gif
Atsakyti
Žinutės parašytos be lietuviškų raidžių netrinamos.
Į taisykles įtrauktas tik reikalavimas temos pavadinimą rašyti lietuviškai.
Atsakyti
Lietuvių kalbą nepamiršti yra gerai! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As ir uz tai,tik savo klaviaturoje net nezinau,kur lietuviskos raides (nosines ir t.t.),reikia zymeklius kokius nors uzsiklijuoti 4u.gif g.gif
Atsakyti
Žymiai maloniau skaityti ir rašyti taisyklingai lietuviškai, o ne darkyti kalbą kaip kad daro paaugliai savo žinutėse g.gif
Atsakyti
Būna, kad ir per skubėjimą padarai klaidelę, tai paskiau akis bado doh.gif Tikrai žymiai maloniau skaityti tekstą, kuriame niekas akių nebado biggrin.gif
Atsakyti
Stengiuosi rašyti lietuviškai visur,tik mobiliame nėra lietuviškų raidžių,nors telefonas naujas 4u.gif
Atsakyti
tik va ka daryt pas mane kompe tai nera lietuvisku raidziu!!! blush2.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(paukstele @ 2007 02 01, 13:18)
Būna, kad ir per skubėjimą padarai klaidelę, tai paskiau akis bado  doh.gif   Tikrai žymiai maloniau skaityti tekstą, kuriame niekas akių nebado  biggrin.gif

g.gif tikrai būtų malonu,jei niekas tekste akių 'nebadytu"-o kaip tekste galima akis badyti ?blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forta: 11 vasario 2007 - 22:07