Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Na gerai ir aš pobandysiu susilietuvinti kažin kaip seksis...
Sėkmės visoms rašant lietuviškai thumbup.gif
Atsakyti
Mano tekstuose klaidų būna,bet visada rašau lietuvišku raidynu.Yra tekstų,parašytų vienu sakiniu(ir be tų:ą,č,ę,ė,į,š,ž),tai kartais,kai skaitau,sunku net suprasti esmę g.gif
Ir aš nekokia raštininkė,bet stengtis reikia. bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, jog čia galim naudoti lietuviškas raideles 4u.gif
Nes per visokias sms ir chat'us baigiu lietuvių kalbą pamiršti blush2.gif va dabar galėsiu praktikuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2006 06 13, 18:28)
valio! na, man, kaip lituanistų atstovei, smagu, kad dar yra žmogiukų, kuriems lietuviškumas dar i širdutę pasibeldžia  biggrin.gif  iš tiesų internetas atpratina žmones nuo taisyklingo, arba iš dalies taisyklingo, rašymo.... ir raštingumas, kaip toks, po truputėlį nyksta... O kas bus, kai vaikas paprašys patikrinti lietuvių kalbos namų darbus... gėda  mirksiukas.gif  taigi taigi, nepatingėkit paieškoti tų lietuviškųjų nosinių  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

siaip "i sirdute", "i" su nosine g.gif
Atsakyti
Na ka,ir aš bandysiu išgimdyti lietuviškas raides lithuania.gif
Atsakyti
Stengsiuos rašyti lietuviškom raidėm. Jau atpratus esu, kai rašau ranka, tai savaime gerai gaunas, o kompiuteriu... blush2.gif
Atsakyti
Labai šaunu, kad vis daugiau rašančių su lietuviškomis raidėmis, kartais net sunku skaityti post'us, kurie būna be lietuviškų raidžių, o juk neprašysi kiekvieno nario, kad jis rašytų lietuviškai... blink.gif O kitiems ir nėra galimybės. Svarbu, kad tokių yra smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jau atpratau nuo lietuviškų raidžių, kai rašau kompu. Ranka tai kažkaip automatiškai gaunasi. rolleyes.gif
Atsakyti
O ka daryti,jei sedi 3 tukstancius km nuo Lietuvos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 03 22, 12:36)
Man reikia taisytis, nes aš jau lietuviškai rašyti nebemoku  blush2.gif  blush2.gif
Va kol sakinį lietuviškom raidem išspaudžiau, tai net suprakaitavau  biggrin.gif  ax.gif
O,žinai tikrai nelengva rašyt lietuvišomis raidėmis smile.gif juk sms telefone ir rašom be nosinių ir t.t, mirksiukas.gif Pripratimas baisiau už prigimimą... biggrin.gif
Atsakyti
Primiršau jau ir lietuvišką gramatiką [ krūva metų praėjo nuo mokyklos laikų..] Gelbsti dažnas knygų skaitymas, nes iš atminties prisimenu kaip taisyklingai žodį parašyti book.gif Pasidariau mažą gudrybę: pasistačiau ant klaviaturos LT, į sąsiuvinį išsirašiau paspaudinėjusi/pajieškojusi liet. raidžių su nosinėm na ir kt. Dabar kai rašau lietuviškai, žiūriu į sasiuvinį ir spaudžiu tą ''knopkę'' kur liet. raidė. Labai patogu. Pabandykit. thumbup.gif
Atsakyti
gerai kad nors SM skatina nepamiršti lietuvių kalbos...
Atsakyti