Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Labai, smagu ir dar smagiau skaityt kitų mamyčių žinutes
Atsakyti
Nuorai yra vienas dalykas,kitas tai kad kai kuriom sunku rašyt lietuviškom raidiem.Pvz tai,kad kai kurios mamytes ne lietuves. blush2.gif
Atsakyti
aš stengiuosi, bet vis dar kartais užsimirštu, aišku galima nepatingėti ir pataisyti savo žinutę, bet būna, kad ilgai skaitau, skaitau ir dar kartą skaitau ir tik tada ( dažniausiai vėlai naktį) parašau komentarą, tai lieka toks originaliam "nelietuviško raidyno" variante.
Bet šiaip tai gerai, kad jau galima rašyti lietuviškai, aš net žinutes mobiliame jau stengiuosi rašyti lietuviškom raidėm wink_3.gif
Atsakyti
Auuu,o kaip susikurti lietuvišką parašą su mažiulio datomis?Niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti
Aš tai vis pamirštu rašyti lietuviškomis raidėmis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2007 01 02, 19:39)
Aš tai vis pamirštu rašyti lietuviškomis raidėmis  blush2.gif

Aš irgi. Tikrindama parašytą žinutę turiu redaguoti tekstą ir įstatyti lietuviškas raides.
O jei kartais pamiršiu rašyti lietuviškai, ar mano žinutė bus blokuota?
Atsakyti
[quote=Jolantuke,2007 01 03, 13:10]

> būtų žiauru
ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2007 01 03, 12:10)

Ne, ji nebus "blokuota"
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 13:13)
Paskutinis mados klyksmas – nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?

Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:

Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų  - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž  - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū – ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė – spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu! 

AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą – sužibėsite savitumu!

www.supermama.lt mados naujienos

viskas cool seniena egzistuoja brangioji
Atsakyti
Aš būtinai pasistegsiu rašyti lietuviškom raidėm ax.gif Nes jei tai ne forumas rašau lietuviškom raidėm, bet jei tik šeip apiek kažka plelu pamirštu apie LT abecelę blush2.gif
Atsakyti
Aš jau stengiuosi, bet mano mielasis kompiuterėlis kiekvieną kartą uždarius naršyklę grįžta prie savo mylimojo english doh.gif doh.gif doh.gif Jeigu nepastebiu, žinutė laabai graži būna - su skaičiukais lotuliukas.gif
Atsakyti
Net neįsivaizduoju, kad galima rašyt kitaip. Teko neseniai rašyt laišką lietuviškai nelietuviškom raidėm , o varge kaip nesmagu buvo švepluoti mintyse ir dirbtinai iškraipyt žodžius.
Atsakyti