Labai, smagu ir dar smagiau skaityt kitų mamyčių žinutes
Nuorai yra vienas dalykas,kitas tai kad kai kuriom sunku rašyt lietuviškom raidiem.Pvz tai,kad kai kurios mamytes ne lietuves.
aš stengiuosi, bet vis dar kartais užsimirštu, aišku galima nepatingėti ir pataisyti savo žinutę, bet būna, kad ilgai skaitau, skaitau ir dar kartą skaitau ir tik tada ( dažniausiai vėlai naktį) parašau komentarą, tai lieka toks originaliam "nelietuviško raidyno" variante.
Bet šiaip tai gerai, kad jau galima rašyti lietuviškai, aš net žinutes mobiliame jau stengiuosi rašyti lietuviškom raidėm
Bet šiaip tai gerai, kad jau galima rašyti lietuviškai, aš net žinutes mobiliame jau stengiuosi rašyti lietuviškom raidėm
Auuu,o kaip susikurti lietuvišką parašą su mažiulio datomis?Niekaip nerandu
Aš tai vis pamirštu rašyti lietuviškomis raidėmis
QUOTE(SilvijaG @ 2007 01 02, 19:39)
Aš tai vis pamirštu rašyti lietuviškomis raidėmis
Aš irgi. Tikrindama parašytą žinutę turiu redaguoti tekstą ir įstatyti lietuviškas raides.
O jei kartais pamiršiu rašyti lietuviškai, ar mano žinutė bus blokuota?
[quote=Jolantuke,2007 01 03, 13:10]
> būtų žiauru
> būtų žiauru
QUOTE(Jolantuke @ 2007 01 03, 12:10)
Ne, ji nebus "blokuota"
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 13:13)
Paskutinis mados klyksmas nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?
Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:
Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu!
AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu!
www.supermama.lt mados naujienos
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?
Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:
Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu!
AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu!
www.supermama.lt mados naujienos
viskas cool seniena egzistuoja brangioji
Aš būtinai pasistegsiu rašyti lietuviškom raidėm Nes jei tai ne forumas rašau lietuviškom raidėm, bet jei tik šeip apiek kažka plelu pamirštu apie LT abecelę
Aš jau stengiuosi, bet mano mielasis kompiuterėlis kiekvieną kartą uždarius naršyklę grįžta prie savo mylimojo english Jeigu nepastebiu, žinutė laabai graži būna - su skaičiukais