tai greičiau susitvarkyk, ir laukiam lietuviškų raidyčių
QUOTE(renault19 @ 2006 09 28, 17:46)
nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos)
issigraviruok lt raides(kainuos brangiau)
na galu gale nusipirk klava su lt raidėm
Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles O klavą neišeis pakeisti, pas mane laptopas. Užtat bent šioj temoj pasipraktikuoju lietuviškoj rašyboj
QUOTE(renault19 @ 2006 09 28, 17:46)
nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos)
Taip pritariu,reikia tik noro.Juk taip skaityti daug maloniau.issigraviruok lt raides(kainuos brangiau)
QUOTE(uups @ 2005 03 22, 13:45)
nieko gero... is uzsienio bus neimanoma skaityt (darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai darbe teks darbus dirbt
Pas manes irgi greitai darbe pagautu, nes viena lietuve esu tik. na ka as nemadinga.......
Ir lipduku UK nerasiu niekur pirkti. Kai nauja tema atidarau kopinu raides is kitur
Blogai, kad nevisur lietuviškos raides įskaitomos, o šiaip aišku, kad su lietuviškom raidėm geriau ir suprantamiau
QUOTE(SuperDuper @ 2006 10 04, 19:13)
Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles O klavą neišeis pakeisti, pas mane laptopas. Užtat bent šioj temoj pasipraktikuoju lietuviškoj rašyboj
Prie laptopo irgi galima prijungti klavą , tik reik perkant paprašyti, kad ji būtų su USB jungtimi (kištuku).
Lietuvė aš, lietuvė tu-rašome lietuviškai visos kartu, ir mes madingos, labai stilingos, kaip tikros damos labai iškilmingai .lėtai ar greitai, po vieną ir kartu spaudom klaviatūros lietuviškuosius mygtukus.
Net nusiplūkiau, kol parašiau-dabar galiu pasidžiaugti. Man labai patinka rašyti lietuvišku šriftu. Tiesiog puiku, kad tai dar ir madinga tapo
Net nusiplūkiau, kol parašiau-dabar galiu pasidžiaugti. Man labai patinka rašyti lietuvišku šriftu. Tiesiog puiku, kad tai dar ir madinga tapo
QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 10 30, 00:36)
Šaunuolė
QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 10 29, 23:36)
Lietuvė aš, lietuvė tu-rašome lietuviškai visos kartu, ir mes madingos, labai stilingos, kaip tikros damos labai iškilmingai .
Po šitokių posmų gi nebegali likti nemadinga.
Man forume lietuviškų raidžių vartojimas priklauso nuo nuotaikos, bet pasistengsiu nuo šiol naudoti
Na tai puiku, žinoma tai užims daugiau laiko, betgi lietuviais esame mes gimę