Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

tai greičiau susitvarkyk, ir laukiam lietuviškų raidyčių
Atsakyti
QUOTE(renault19 @ 2006 09 28, 17:46)
nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos)
issigraviruok lt raides(kainuos brangiau)
na galu gale nusipirk klava su lt raidėm bigsmile.gif

Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles bigsmile.gif O klavą neišeis pakeisti, pas mane laptopas. Užtat bent šioj temoj pasipraktikuoju lietuviškoj rašyboj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renault19 @ 2006 09 28, 17:46)
nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos)
issigraviruok lt raides(kainuos brangiau)
na galu gale nusipirk klava su lt raidėm bigsmile.gif
Taip pritariu,reikia tik noro.Juk taip skaityti daug maloniau.
gathering.gif
Atsakyti
ir aš jungiuosi prie jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2005 03 22, 13:45)
nieko gero... is uzsienio bus neimanoma skaityt cry.gif  (darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai g.gif  darbe teks darbus dirbt mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Pas manes irgi greitai darbe pagautu, nes viena lietuve esu tik. na ka as nemadinga.......
Ir lipduku UK nerasiu niekur pirkti. Kai nauja tema atidarau kopinu raides is kitur 4u.gif
Atsakyti
Esame lietuviai, todėl privalome rašyti lietuviškai. Prancūzai, na ir kitos save gerbiančios tautos tikrai nešvepluoja. 4u.gif
Atsakyti
Blogai, kad nevisur lietuviškos raides įskaitomos, o šiaip aišku, kad su lietuviškom raidėm geriau ir suprantamiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2006 10 04, 19:13)
Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles bigsmile.gif  O klavą neišeis pakeisti, pas mane laptopas. Užtat bent šioj temoj pasipraktikuoju lietuviškoj rašyboj biggrin.gif

Prie laptopo irgi galima prijungti klavą , tik reik perkant paprašyti, kad ji būtų su USB jungtimi (kištuku).
Atsakyti
Lietuvė aš, lietuvė tu-rašome lietuviškai visos kartu, ir mes madingos, labai stilingos, kaip tikros damos labai iškilmingai .lėtai ar greitai, po vieną ir kartu spaudom klaviatūros lietuviškuosius mygtukus. biggrin.gif
Net nusiplūkiau, kol parašiau-dabar galiu pasidžiaugti. Man labai patinka rašyti lietuvišku šriftu. Tiesiog puiku, kad tai dar ir madinga tapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 10 30, 00:36)

Šaunuolė ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 10 29, 23:36)
Lietuvė aš, lietuvė tu-rašome lietuviškai visos kartu, ir mes madingos, labai stilingos, kaip tikros damos labai iškilmingai .

Po šitokių posmų gi nebegali likti nemadinga. smile.gif
Man forume lietuviškų raidžių vartojimas priklauso nuo nuotaikos, bet pasistengsiu nuo šiol naudoti smile.gif
Atsakyti
Na tai puiku, žinoma tai užims daugiau laiko, betgi lietuviais esame mes gimę 4u.gif
Atsakyti