Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Labadiena, ar galėčiau ir aš įsijungti į lietuvių bendruomenę? biggrin.gif Juk smagu būti lietuviais, o dar smagiau lietuvaitėmis thumbup.gif
Atsakyti
As irgi noreciau prisijungti 4u.gif
Papildyta:
Oij,neperskaiČiau visko nuo pradŽiŲ blush2.gif
Palaukau lietuvybĖs idĖjĄ!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Puiku thumbup.gif , aš ir už lietuvišką šriftą, nors taip ir daug sudėtingiau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2006 09 13, 14:54)
Labadiena, ar galėčiau ir aš įsijungti į lietuvių bendruomenę? biggrin.gif Juk smagu būti lietuviais, o dar smagiau lietuvaitėmis thumbup.gif

blink.gif
Atsakyti
as ir uz lietuviska srifta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir aš thumbup.gif
Atsakyti
na ir as buciau UZ lietuviska srifta biggrin.gif bet mamos, jus turit tas lietuviskas raideles ant klaviaturos??? nes bandyt prisiminti, kur kuri nosine ar kt. raide pakavota.. doh.gif
mielai neatsiliksiu nuo mados, kai turesiu atitinkamai "madinga" kompa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2006 09 25, 20:22)
na ir as buciau UZ lietuviska srifta biggrin.gif  bet mamos, jus turit tas lietuviskas raideles ant klaviaturos??? nes bandyt prisiminti, kur kuri nosine ar kt. raide pakavota..  doh.gif
mielai neatsiliksiu nuo mados, kai turesiu atitinkamai "madinga" kompa  4u.gif

Taigi, apačioje įjunk įkonėlę LT ir naudok lietuviškus rašmenis. 1-ą, 2-č, 3-ę, 4-ė, 5-į, 6-š, 7-ų, 8-ū, +-ž ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 26, 07:26)
Taigi, apačioje įjunk įkonėlę LT ir naudok lietuviškus rašmenis. 1-ą, 2-č, 3-ę, 4-ė, 5-į, 6-š, 7-ų, 8-ū, +-ž  ax.gif  mirksiukas.gif

tiek aš suprantu smile.gif tik nėra patogu kaskart ieškoti,kur čia ta lietuviška raidele, jei ji klaviatūroj nepažymėta doh.gif vat šiaip ne taip rašau lietuviškai, bet sugaištu gerokai ilgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2006 09 28, 14:04)
tiek aš suprantu smile.gif tik nėra patogu kaskart ieškoti,kur čia ta lietuviška raidele, jei ji klaviatūroj nepažymėta doh.gif  vat šiaip ne taip rašau lietuviškai, bet sugaištu gerokai ilgiau  ax.gif

nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos)
issigraviruok lt raides(kainuos brangiau)
na galu gale nusipirk klava su lt raidėm bigsmile.gif

Atsakyti
na visos knygutės neperrašynėsiu, bet vaikiųkoj knygutei radau apie lietuviškas raideles eilėraštuką:
žąsis prabilo ga ga ga
jau kaip būtų knygos pabaiga
bet dar į jūs raidelės žiūri
kurios po vieną keistą ženklą turi.
įsidėmėti nesunku;
jos keturios- Ą, Ę, Į, Ų
su nosinėmis!! ga ga ga
užtat joms nebaisi sloga

4u.gif
Atsakyti
smagu, labai! thumbup.gif tik pas mane neinstaliuota lietuvi_ kalba kompiuter_:hm
Atsakyti