Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

thumbup.gif Kaip smagu esu madinga.... tai visai nesudėtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
PUIKI IDĖJA biggrin.gif

AIŠKU, SUSIDURTA SU SUNKUMAIS bigsmile.gif
1.LIETUVIŠKOJE KLAVIATŪROJE LABAI TRŪKSTA ŠAUKTUKŲ !!!!
2. MANO NEŠIOJAMAME KOMPIUTERYJE LIETUVIŠKOS RAIDĖS DALINASI MYGTUKUS SU SKAIČIAIS g.gif TAD JEI KADA NETYČIOM SUSIPAINIOSIU, TIKIUOSI Į GALVĄ NIEKAS NEPASIŪLYS smile.gif

BET IDĖJA TIKRAI PUIKI
drinks_cheers.gif
thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
4u.gif
Atsakyti
Už gerą krepšinį
ir už gražias pergales!
Už mylimą Lietuvą
ir už gražiausią lietuvių kalbą!
Rašykime lietuviškomis raidėmis!
Būsime madingos mamytės - SUPERMAMYTĖS!!!
bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 10, 11:42)
Nu ką, jaučiu reik ir man jungtis prie jūsų, bet aš irgi labai bijau tų klaidelių, kurios visai nerūpi rašant be lietuviškų raidelių, taigis, prašau nepykit jei kada ir įsiveltų kokia nedora klaidžiukė mirksiukas.gif

jungiuos!

prisijungiau....net geda, nes taip ir pamirsau.... ax.gif blush2.gif
o is tikruju tai kaip reikia iprasti su tom raidytem Lietuviskom, nes kaip darbe to reikia.....bet tik,kad greiciu be ju gaunas
Atsakyti
Vaje, aš irgi nežinau kaip čia priprast rašyti lietuviškom raidėm doh.gif ale visai neblogai gaunasi thumbup.gif bandysiu ir aš neatsilikti nuo šios mados mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif mėgstu būti madinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi stengiuosi visada rašyti lietuviškomis raidėmis bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.
zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oriste @ 2006 09 03, 10:39)
sveikos mamytes.
zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu  godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tu nepergyvenk, as prisijungia, bet irgi nevykdau sito reikalo
zodziu kaip kam patogiau
mirksiukas.gif

tik labai jau idomu, o kodel be vyro negali prie neto prisijungt?
blink.gif tongue.gif g.gif
Atsakyti
Pradžioje tik buvos sudėtingiau rašyt lietuviškai, nes pripratimas labai daug duoda, bet dabar net e-mailus rašau lietuviškai, ko seniau tikrai nedarydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oriste @ 2006 09 03, 10:39)
sveikos mamytes.
zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu  godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Gal ir ne mano reikalas, bet mane irgi labai suintrigavai, kodel tik vyrui grizus? ax.gif
Atsakyti
Na šiame forume aš naujokė bet man ir priimtina nauja mada rašyti su varnelėmis ir nosinėmis thumbup.gif
Papildyta:
Ir labai smagu kad tiek nedaug reikia kad galėtum būti madinga smile.gif
Atsakyti