Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Prisijungiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2005 03 22, 18:49)
Niu nezinau blush2.gif  blush2.gif  Neturi mano durnas "nesiojamas kompiuteris" lietuviskos klaviaturos,o po 3 nesekmingu bandymu isiinstaliuoti lietuviska sifra  - praradau upa ka nors keisti.  cry.gif  cry.gif

Nu pas mane irgi nešiojmas, bet turi smile.gif
Jungiuos ir aš prie akcijos. Reik gi neatsilikt nuo mados biggrin.gif tuoj dar paraša susigalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniegute: 22 kovo 2005 - 20:16
Netyčia užėjau į naujienas ir pamačiau kad čia toleruojamas neatsilikimasd nuo mados, taigi o aš stengiuosi visada neatsilikti nuo mados mirksiukas.gif wub.gif taigi nuo šiol irgi rašysiu tik lietuviškom raidėm wub.gif
Atsakyti
man tai lietuviskomis rasyti jokiu problemu, nes kasdien kruvas dokumentu rasau, bet kad pas mane namuose rusu kalba instaliuotas kompas, tai pvz. worde spausdinti galiu lietuviskai, o cia forume ne. net nezinau, bandziau per visus galus pasikeisti, bet nieko neiseina. schmoll.gif
tai ka dabar darbe busiu madinga, o namuose - ne cry.gif
Atsakyti
blush2.gif mamos, o is kur ta lietuviska srifta parsisiusti galima? gal adresiuka kas zino? ax.gif
Atsakyti
o as esu nemadinga sena davatka ir mano kuklia nuomone internetui lietuviu kalba netinka, todel neapsimetinesiu, kad klaviaturoj nera lietuvisku raidziu
ir toliau rasysiu lotyniskom tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 22 kovo 2005 - 21:56
pasistengsiu susirasyt lietuviskas raides ir as ant savo klaviaturos ,nes istikro nebeatsimenu kada rasiau lietuviskai blush2.gif
Atsakyti
Aš tik už. thumbup.gif thumbup.gif .
Bet blogiausia, tai kad aš prisimenu tik tuomet kai jau bunu parašiusi žinutę.
Va ir šia turėjau taisyti tik parašiusi.
Sunku, bet stengsimės. lithuania.gif
Atsakyti

i 
Trumpos instrukcijos neturintiems lietuvybės:

1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus.

2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate
"Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98),
"LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT),
"LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME),
"LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba
"LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP).

3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip.

4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes :)

5) Pakartoti 1 punktą. Jeigu vis tiek nerašo lietuviškai, galit rašyti man AŽ, bandysiu padėti susilietuvinti
Atsakyti
Žiūriu, ta proga Vikšrelis ir nika susilietuvino ax.gif ant s varnelę užsidėjo smile.gif
Atsakyti
Jei čia jau mada tokia, tai aš jau senai madinga tongue.gif O jei mada senai prasidėjo, tai čia jau nebe mada, o senos mados klyksmas. Reikia keisti kriterijus ir įvesti taisyklę rašyti tik lietuviškai, kad ir su klaidom cool.gif

p.s. visoms užsienietėms paštu masiškai siunčiam lietuviškas klaviatūras
help.gif
Atsakyti
Rašau visad lietuviškom raidutėm. Kartais, jei skubu, kokį mailą sukuriu be varnelių ir nosinių, būna tikrai gėda blush2.gif Nepagarba žmogui g.gif
Atsakyti