Aš rašau tik lietuviškai nebent gramatinių klaidų priveliu(sumaišau klavišus)
Aš taip pat rašau tik lietuviškai. Tiesiog nemoku kitaip. Bandžiau rašyti neperjungus kalbos, bet neišėjo, iš įpratimo spaudžiau ant nosinių ir brūkšnelių
O aš kažkaip iš įpročio vis rašau be visų nosinių ir paukščiukų. Man net greičiau taip Manau teks pratintis buti ir man madingai
Aš iš įpročio rašau lietuviškai
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 13:13)
[font=Geneva]Paskutinis mados klyksmas nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?
Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:
Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu!
AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu!
www.supermama.lt mados naujienos
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?
Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:
Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu!
AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu!
www.supermama.lt mados naujienos
muličkos labai atsiprašau, kad ne tokia madinga kaip reiketu,sš rusekalbe,bet pasistengsiu nuo mados neatsilikt
Teisinga mada , aš irgi už lietuviškas raides.
yra ir ant laptopo
man tenka persijunginėti iš lietuviško į anglišką, tai labai maišosi viskas ...broliukas sėdi amerikoje, o ten lietuvybių nėra darbiniame kompe, tai tenka rašyti pe visų lietuvybių...po to sunku vėl pradėti ieškoti visų tų nosinių, varnelių ir pan...bet lietuviškas tekstas tikrai mielesnis akiai...ir širdžiai
man tenka persijunginėti iš lietuviško į anglišką, tai labai maišosi viskas ...broliukas sėdi amerikoje, o ten lietuvybių nėra darbiniame kompe, tai tenka rašyti pe visų lietuvybių...po to sunku vėl pradėti ieškoti visų tų nosinių, varnelių ir pan...bet lietuviškas tekstas tikrai mielesnis akiai...ir širdžiai
Man taip pat labiau patinka skaityti pranešimus,parašytus lietuvių kalba,bet pati nevisada taip rašau,kadangi kai sedžiu ne prie savo kompiuterio,kur nebūna sužymėtos lietuviškos raidės,tai patingiu plavinėt ieškodama,o niekada neįsimenu