Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Aš rašau tik lietuviškai nebent gramatinių klaidų priveliu(sumaišau klavišus) blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat rašau tik lietuviškai. Tiesiog nemoku kitaip. Bandžiau rašyti neperjungus kalbos, bet neišėjo, iš įpratimo spaudžiau ant nosinių ir brūkšnelių biggrin.gif
Atsakyti
I'm trying to find some travel/vacation catalogs... did any of you come across one?
Atsakyti
O aš kažkaip iš įpročio vis rašau be visų nosinių ir paukščiukų. Man net greičiau taip ax.gif Manau teks pratintis buti ir man madingai blush2.gif
Atsakyti
o aš tai va negaliu niekaip priprast lietuviškas raides naudoti,todel labai daznai pamirštu ir rašau english įsijungus..nu bet sakiau,kad labiau pasistengsiu,nes labai sunku po to vėl lietuviškas raides naudoti..pasku dažnai net suimąstau ar gerai parašiau ar ne.. doh.gif
Atsakyti
Aš iš įpročio rašau lietuviškai smile.gif
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 13:13)
[font=Geneva]Paskutinis mados klyksmas – nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?

Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:

Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų  - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž  - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū – ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė – spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu! 

AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą – sužibėsite savitumu!

www.supermama.lt mados naujienos

Atsakyti
muličkos labai atsiprašau, kad ne tokia madinga kaip reiketu,sš rusekalbe,bet pasistengsiu nuo mados neatsilikt doh.gif
Atsakyti
Teisinga mada thumbup.gif , aš irgi už lietuviškas raides. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Velnias, pas mane laptop'as ir as nezinau,kur yra tos lietuviskos raides ant klaviaturos
Atsakyti
tongue.gif yra ir ant laptopo mirksiukas.gif
man tenka persijunginėti iš lietuviško į anglišką, tai labai maišosi viskas doh.gif ...broliukas sėdi amerikoje, o ten lietuvybių nėra darbiniame kompe, tai tenka rašyti pe visų lietuvybių...po to sunku vėl pradėti ieškoti visų tų nosinių, varnelių ir pan...bet lietuviškas tekstas tikrai mielesnis akiai...ir širdžiai wub.gif
Atsakyti
Man taip pat labiau patinka skaityti pranešimus,parašytus lietuvių kalba,bet pati nevisada taip rašau,kadangi kai sedžiu ne prie savo kompiuterio,kur nebūna sužymėtos lietuviškos raidės,tai patingiu plavinėt ieškodama,o niekada neįsimenu doh.gif
Atsakyti