Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(Čili @ 2006 07 12, 13:15)
pasiskaityk savo postą lotuliukas.gif tikrai vertėtų susirūpinti biggrin.gif

o kam? man gerai yra kaip yra.
as niekam nezirziu kad bukim tokie ar anokie,ar kad rasykime lietuviskai.
rasykit kaip norit su klaidom be klaidu,angliskai lietuviskai,tik jei jau kazka siulote kitiems pirmiausia paziurekit i kitus.
Atsakyti
Aš kartais dar pamirštu, bet kuotoliau, tuo dažniau rašau lietuviškai. Tik kartais neperjungiu kalbos, tai labai daug skaičiukų prirašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2006 07 12, 15:38)
Aš kartais dar pamirštu, bet kuotoliau, tuo dažniau rašau lietuviškai. Tik kartais neperjungiu kalbos, tai labai daug skaičiukų prirašau blush2.gif

Aha, man irgi pasitaiko biggrin.gif Pripilu keliose temose, o kalba nepakeista lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi daug maloniau skaityti zinutes, parasytas taisyklinga lietuviu kalba:) Labai gaila, bet as rasau ne is Lietvos ir lietuviskas sriftas neveikia:(
Atsakyti
Aš kiek įmanoma įvairiuose forumuose stengiuosi rašyti lietuviškomis raidėmis. ax.gif Nes pačiai maloniau skaityti tokį postą. 4u.gif Nors kai labai skubu, buna ir pamirštu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2006 07 21, 19:29)
Man irgi daug maloniau skaityti zinutes, parasytas taisyklinga lietuviu kalba:) Labai gaila, bet as rasau ne is Lietvos ir lietuviskas sriftas neveikia:(

Jis turėtų veikti-reikia tik jį pakeist mirksiukas.gif ir laiko daug neužima smile.gif
Atsakyti
blush2.gif Aš ir nesenai pradėjau rašyt lietuviškom radėm.Jaučiuosi labiau lietuviška blush2.gif ĄŽŪČŠĘŲĖĮ__JĖGA
Atsakyti
Buciau nieko pries buti madinga, bet gyvenant uzsieny nelabai iseina. 4u.gif
Tikiuosi nepyksit jei rasysiu be nosineliu ir bruksneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizy @ 2006 07 22, 23:35)
Buciau nieko pries buti madinga, bet gyvenant uzsieny nelabai iseina. 4u.gif
Tikiuosi nepyksit jei rasysiu be nosineliu ir bruksneliu  4u.gif

tai kad galima bet kurią kalbą pasirinkti mirksiukas.gif na, nebent ant klaviatūros nėra lietuviškų raidžių unsure.gif tada jau sunkiau unsure.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Įsivaizduojat, tik dabar sužinojau, kad galima rašyti forume lietuviškom raidėm doh.gif
Manau, kad SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanderblu @ 2006 07 23, 13:17)
tai kad galima bet kurią kalbą pasirinkti  mirksiukas.gif  na, nebent ant klaviatūros nėra lietuviškų raidžių  unsure.gif  tada jau sunkiau  unsure.gif

Labai paprasta, lietuviškas raides gali užsiklijuoti arba užsirašyti su markeriu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aš stengiuosi rašyti lirtuviškomis raidėmis, bet kartais būna, kad per skubėjimą ir susimaišau blush2.gif
Atsakyti