Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Prie ko???
Neziniukams paaiskinsiu: prielipas (nuo z. prilipo) - toks iprotis ax.gif
Atsakyti
valio! na, man, kaip lituanistų atstovei, smagu, kad dar yra žmogiukų, kuriems lietuviškumas dar i širdutę pasibeldžia biggrin.gif iš tiesų internetas atpratina žmones nuo taisyklingo, arba iš dalies taisyklingo, rašymo.... ir raštingumas, kaip toks, po truputėlį nyksta... O kas bus, kai vaikas paprašys patikrinti lietuvių kalbos namų darbus... gėda mirksiukas.gif taigi taigi, nepatingėkit paieškoti tų lietuviškųjų nosinių mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 13 birželio 2006 - 18:30
jo, kas tiesa tas tiesa blush2.gif
aš pasižadu pasistengti rašyti lietuviškom raidėm, nes pastebėjau, kad atprasti galima labai jau greit. Siūlau ir kitoms prisijungti prie manęs mirksiukas.gif , kelkime lietuviškumą SM mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš įpratau rašyt lietuviškom raidėm ir jom rašau, ir nėra jau taip sunku, reikia tik truputį pasistengti bigsmile.gif
Atsakyti
Man rašymas lietuviškomis raidėmis įprastas, nes dirbdama daug rašiau kompiuteriu. Tai pirmomis dienomis, kai įsijungiau į forumą, kitaip parašytas žinutes buvo net keista skaityti. Kai yra lietuvių k. ir lietuviškos raidės, manau, taip ir turėtume rašyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutinku su tuo, kad rašyti reikia lietuviškomis raidėmis, juk ir suprasti daug lengviau. Nes kartais galima susivelti ir nesuprasti prasmės iš karto. O jau taip būna kartais blink.gif
Ši mada man patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mane kaip šios srities atstovę, taip pat labai džiugina ši mintis! ax.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš vis iš skubėjimo nesudedu taškų ar varnelių unsure.gif , bet pasistengsiu ax.gif
Atsakyti
Niu o aš visada rašiau ir stengsiuos toliau rašyti lietuviškai ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš taip pat pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif nors aišku kartais iš skubejimo ir pridarau klaidų blush2.gif bet stengiusi rašyt lietuviškai lithuania.gif
Atsakyti
atleiskite, bet jau peskaičiusi apie tai jog rašyti reikia lietuviskai ir visu forumieciu sutikima tai juokiausi 10 minučiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taip ,mielosios, moderatoriai mus pratina rašyti lietuviškai,daro tautiška foruma.....
idomu kokios žodžio favorites(esancio pagrindinėje juostoje) gilios lietuviškos šaknys.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 11, 14:54)
atleiskite, bet jau peskaičiusi apie tai jog rašyti reikia lietuviskai ir visu forumieciu sutikima tai juokiausi 10 minučiu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
taip ,mielosios, moderatoriai mus pratina rašyti lietuviškai,daro tautiška foruma.....
idomu kokios žodžio favorites(esancio pagrindinėje juostoje) gilios lietuviškos šaknys.
g.gif

pasiskaityk savo postą lotuliukas.gif tikrai vertėtų susirūpinti biggrin.gif
Atsakyti