Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Nežinau kam čia tos diskusijos unsure.gif Jeigu nesusišnekėtum be lietuviškų raidžių, tai ir šitas supermamos puslapis jau būtų žlugęs lotuliukas.gif O šiaip aš manau kaip kam patogiau taip tas tegul ir rašo. Aš šį kartą rašau lietuviškai, bet man labai reikia pasistengti ir vis karts nuo karto tenka pataisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2006 05 09, 16:21)
Nežinau kam čia tos diskusijos  unsure.gif  Jeigu nesusišnekėtum be lietuviškų raidžių, tai ir šitas supermamos puslapis jau būtų žlugęs  lotuliukas.gif  O šiaip aš manau kaip kam patogiau taip tas tegul ir rašo. Aš šį kartą rašau lietuviškai, bet man labai reikia pasistengti ir vis karts nuo karto tenka pataisyti  blush2.gif

Vat apie ka ir as sneku,man tai reiktu ne kartas nuo karto taisyt,o pastoviai save versti galvot gal kur turejo but koks taskiukas user posted image ,taip ir mintis gali nutrukt ka norejai parasyt user posted image . Sorry user posted image ,mergaites,bet kitaip negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Bleira @ 2006 05 09, 17:28)
Vat apie ka ir as sneku,man tai reiktu ne kartas nuo karto taisyt,o pastoviai save versti galvot gal kur turejo but koks taskiukas user posted image ,taip ir mintis gali nutrukt ka norejai parasyt user posted image . Sorry user posted image ,mergaites,bet kitaip negaliu...

as irgi..
Atsakyti
Manau, čia nuo kiekvieno priklauso, ar nori rašyt su lietuviškais rašmenimis, ar ne. Aš tai kitaip negalėčiau. wub.gif Puoselėkime lietuvybę! mirksiukas.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju kaip reiktu lietuviskom raidem rasyti.Zinau,kad galima persijungti(mazdaug kaip),bet net nebandziau.O gal vertetu. g.gif Pas mane irgi nesiojamas,bet as turiu belaide klavetura,su ja turbut butu paprasciau. g.gif
Atsakyti
kaip ten bebūtų manau reiktų bent retkarčiais prisiminti lietuviškas raides, nors tai nėra lengva. blush2.gif įpratau klaviatūra maigyt angliškom raidėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruvinoji_meri: 26 gegužės 2006 - 13:20
QUOTE(monyte @ 2006 05 24, 18:59)
Neisivaizduoju kaip reiktu lietuviskom raidem rasyti.Zinau,kad galima persijungti(mazdaug kaip),bet net nebandziau.O gal vertetu.  g.gif  Pas mane irgi nesiojamas,bet as turiu belaide klavetura,su ja turbut butu paprasciau.  g.gif

o as neturiu lietuviskos klaviaturos, ir tingiu raides piestis ant nesiojamo kompo klaviaturos mirksiukas.gif o siaip manau, kad ir rasant taip, be lietuvisku raidziu , viskas yra suprantama ax.gif
Atsakyti
[COLOR=red]kaip įdomu thumbup.gif , esam lietuviai ir turim rašyti lietuviškai, nes kartais neina suprast kas parasyta... g.gif
Atsakyti
Aš tai kai prisijungau, man sunku buvo rašyti be lietuviškų raidžių, dabar jau įpratau, tik kas blogiausia kai kur kitur reikia rašyti taip pat rašau kaip ir jums. Va dabar grysiu ptrie senų ypročių.
Pas mane tai nenešiojamas , o šriftui pakeisti visada naudojau Alt + Shift biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazzyla: 01 birželio 2006 - 22:45
.....mados reikalas............che......... kazkas gerai pasake, kad greiciau garbes, o ne mados reikalas.........gal as cia vienintele tokia, bet man norisi kaip pries kitas, taip ir pries sia mada pasisakyti......o toms, kurios lietuvybe taip saugojat , tai nevartokit priesdelio "da" ir kitu slaviskiu (ir ne tik) prielipu...... kalbos kultura ne maziau aktualu nei liet. rasmenys............
atsiprasau, jei ka papiktinau, bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
..butent, ne mados, o garbes ( ir galimybiu reikalas), lygiai taip pat kaip ir nenaudot rusisko priesdelio "da" ir kt...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regen @ 2006 06 06, 22:29)
"da" ir kitu slaviskiu (ir ne tik) prielipu......

O kas tas prielipas??? g.gif
Atsakyti
Oi koks geras dalykas, bet labai sunku priprasti ax.gif
Atsakyti