Nežinau kam čia tos diskusijos Jeigu nesusišnekėtum be lietuviškų raidžių, tai ir šitas supermamos puslapis jau būtų žlugęs O šiaip aš manau kaip kam patogiau taip tas tegul ir rašo. Aš šį kartą rašau lietuviškai, bet man labai reikia pasistengti ir vis karts nuo karto tenka pataisyti
QUOTE(gudrene @ 2006 05 09, 16:21)
Nežinau kam čia tos diskusijos Jeigu nesusišnekėtum be lietuviškų raidžių, tai ir šitas supermamos puslapis jau būtų žlugęs O šiaip aš manau kaip kam patogiau taip tas tegul ir rašo. Aš šį kartą rašau lietuviškai, bet man labai reikia pasistengti ir vis karts nuo karto tenka pataisyti
Vat apie ka ir as sneku,man tai reiktu ne kartas nuo karto taisyt,o pastoviai save versti galvot gal kur turejo but koks taskiukas ,taip ir mintis gali nutrukt ka norejai parasyt . Sorry ,mergaites,bet kitaip negaliu...
QUOTE(Bleira @ 2006 05 09, 17:28)
Vat apie ka ir as sneku,man tai reiktu ne kartas nuo karto taisyt,o pastoviai save versti galvot gal kur turejo but koks taskiukas ,taip ir mintis gali nutrukt ka norejai parasyt . Sorry ,mergaites,bet kitaip negaliu...
as irgi..
Neisivaizduoju kaip reiktu lietuviskom raidem rasyti.Zinau,kad galima persijungti(mazdaug kaip),bet net nebandziau.O gal vertetu. Pas mane irgi nesiojamas,bet as turiu belaide klavetura,su ja turbut butu paprasciau.
kaip ten bebūtų manau reiktų bent retkarčiais prisiminti lietuviškas raides, nors tai nėra lengva. įpratau klaviatūra maigyt angliškom raidėm.
QUOTE(monyte @ 2006 05 24, 18:59)
Neisivaizduoju kaip reiktu lietuviskom raidem rasyti.Zinau,kad galima persijungti(mazdaug kaip),bet net nebandziau.O gal vertetu. Pas mane irgi nesiojamas,bet as turiu belaide klavetura,su ja turbut butu paprasciau.
o as neturiu lietuviskos klaviaturos, ir tingiu raides piestis ant nesiojamo kompo klaviaturos o siaip manau, kad ir rasant taip, be lietuvisku raidziu , viskas yra suprantama
Aš tai kai prisijungau, man sunku buvo rašyti be lietuviškų raidžių, dabar jau įpratau, tik kas blogiausia kai kur kitur reikia rašyti taip pat rašau kaip ir jums. Va dabar grysiu ptrie senų ypročių.
Pas mane tai nenešiojamas , o šriftui pakeisti visada naudojau Alt + Shift
Pas mane tai nenešiojamas , o šriftui pakeisti visada naudojau Alt + Shift
.....mados reikalas............che......... kazkas gerai pasake, kad greiciau garbes, o ne mados reikalas.........gal as cia vienintele tokia, bet man norisi kaip pries kitas, taip ir pries sia mada pasisakyti......o toms, kurios lietuvybe taip saugojat , tai nevartokit priesdelio "da" ir kitu slaviskiu (ir ne tik) prielipu...... kalbos kultura ne maziau aktualu nei liet. rasmenys............
atsiprasau, jei ka papiktinau, bet cia tik mano nuomone
Papildyta:
..butent, ne mados, o garbes ( ir galimybiu reikalas), lygiai taip pat kaip ir nenaudot rusisko priesdelio "da" ir kt......
atsiprasau, jei ka papiktinau, bet cia tik mano nuomone
Papildyta:
..butent, ne mados, o garbes ( ir galimybiu reikalas), lygiai taip pat kaip ir nenaudot rusisko priesdelio "da" ir kt......
QUOTE(regen @ 2006 06 06, 22:29)
"da" ir kitu slaviskiu (ir ne tik) prielipu......
O kas tas prielipas???
Oi koks geras dalykas, bet labai sunku priprasti