Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(pranciska @ 2006 04 24, 02:25)
O jeigu taip galvoti ims ir mūsų vaikai? Juk taip gyventi patogiau..Patogesnes moteriškas pavardes jau išsikovojome. Mūsų vaikai , matyt, kovos ir dėl nosinių, varnelių..Mankurtizmas gajus..

Sveikos mamytes.Mes naujokai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvytė: 28 balandžio 2006 - 14:02
Nemanau, kad rašantys žinutes specialiai daro klaidas.... kartais netyčiom gi sukeičiame raides vietomis ar iš įpročio surenkame tekstą be LT raidžiu....
Atsakyti
kadangi gyvename Londone,nepamenu kada rasiau LT raidem blush2.gif pas mane net nera lietuvisku blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiausia @ 2006 04 28, 14:15)
Nemanau, kad rašantys žinutes specialiai daro klaidas.... kartais netyčiom gi sukeičiame raides vietomis ar iš įpročio surenkame tekstą be LT raidžiu....

na, supainiojimas raidžių visai kas kita. o dėl įpročio- reik ugdytis įprotį rašyt LT raidėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarataika @ 2006 04 28, 16:07)
kadangi gyvename Londone,nepamenu kada rasiau LT raidem  blush2.gif  pas mane net nera lietuvisku  blush2.gif  schmoll.gif

nesamone bigsmile.gif gyvenk nors ir Afrikos dziunglese,bet jei jau turi kompa, jame yra lietuviskos raides lithuania.gif Tiesiog nezinai kaip ijungt.. blush2.gif pabandyk atrast per Control panel 4u.gif
na o as nerasau lietuviskom raidem nes nepatogu, nes reikia pastoviai perjungineti skaicius ir raides, nes laptopas... na,kai labai noriu, ar labai reikia, rasau... o siaip nematau jokio skirtumo, nemanau kad lietuviskumas del to nukencia... kai pamatau,kaip paaugliai dabar issidirbineja, vietoj I rasydami J, ir dar visokiu mandrumu prisigalvoja, tai tas labiau vercia susimastyti...
Atsakyti
QUOTE(liuxmamux @ 2006 04 29, 12:36)
nesamone  bigsmile.gif  gyvenk nors ir Afrikos dziunglese,bet jei jau turi kompa, jame yra lietuviskos raides  lithuania.gif  Tiesiog nezinai kaip ijungt.. blush2.gif  pabandyk atrast per Control panel  4u.gif
na o as nerasau lietuviskom raidem nes nepatogu, nes reikia pastoviai perjungineti skaicius ir raides, nes laptopas... na,kai labai noriu, ar labai reikia, rasau... o siaip nematau jokio skirtumo, nemanau kad lietuviskumas del to nukencia...  kai pamatau,kaip paaugliai dabar issidirbineja, vietoj I rasydami J, ir dar visokiu mandrumu prisigalvoja, tai tas labiau vercia susimastyti...

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NYgitana @ 2006 04 23, 19:12)
NA,KADANGI DAZNAS LAIKO TRUKUMAS-PERJUNGINETI I LIETUVISKA SRIFRA.VIENI KITUS SUPRANTAM IR BE NOSINIU,VARNELIU IRT.T.

Niekaip nesuprantu g.gif ,įeini į 'Supermamos' forumą,paspaudi lietuvišką šriftą ir viskas baigta , blink.gif nejaugi tai atima labai daug laiko blink.gif blink.gif blink.gif .
Aš kitaip rašyt tiesiog nemokėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiausia @ 2006 04 28, 16:15)

Pritaaiu tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2006 04 29, 13:57)
Niekaip nesuprantu  g.gif ,įeini į 'Supermamos' forumą,paspaudi lietuvišką šriftą ir viskas baigta , blink.gif  nejaugi tai atima labai daug laiko  blink.gif  blink.gif  blink.gif .
Aš kitaip rašyt tiesiog nemokėčiau  rolleyes.gif

Manau, nesupratai, kad tai užima daug laiko tiems, kas turi nešiojamus kompus. Jei kada tokį matei, turbūt pastebėjai, kad ten nėra atskiros klaviatūros skaičiams, taigi, kas kartą rašant skaičių reik persijungt į kitą kalbą, o po to vėl atgal į lietuvių. Tai užknisa. O labiausiai mane nervina tai, kad lietuviškoj klaviatūroj nėr šauktuko schmoll.gif

QUOTE(zuikiausia @ 2006 04 28 @ 16:15)

Nemanau, kad kaguelo kalbėjo apie netyčia sukeistas raides (beje, ten 5 klaidos) - kai žmogus neskiria i nuo y, g nuo k (žody elgtis) ir apie elementariausią žodžių rašymą kartu ar atskirai doh.gif , apie kokį lietuviškumą mes čia kalbam? Tikrai jokios varnelės čia nepadės schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesoraite: 30 balandžio 2006 - 17:12
QUOTE(tarataika @ 2006 04 28, 18:07)
kadangi gyvename Londone,nepamenu kada rasiau LT raidem  blush2.gif  pas mane net nera lietuvisku  blush2.gif  schmoll.gif

Nepyk, bet truputį nusišnekėjai.Aš savo kompiuterį pirkau Italijoje, bet kaip matai rašau su lietuviškom raidėm. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tesoraite @ 2006 04 30, 18:09)
Manau, nesupratai, kad tai užima daug laiko tiems, kas turi nešiojamus kompus. Jei kada tokį matei, turbūt pastebėjai, kad ten nėra atskiros klaviatūros skaičiams, taigi, kas kartą rašant skaičių reik persijungt į kitą kalbą, o po to vėl atgal į lietuvių. Tai užknisa.

Mano yra nešiojamas kompiuteris, bet aš nepatingiu perjunginėti kalbų. blush2.gif
Atsakyti
labai stegsiuos rašyti lietuviškomis raidėmis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liuxmamux @ 2006 04 29, 13:36)
...  kai pamatau,kaip paaugliai dabar issidirbineja, vietoj I rasydami J, ir dar visokiu mandrumu prisigalvoja, tai tas labiau vercia susimastyti...

Kas tiesa tas nemelas,jaunimas kai paraso suskaityt neimanoma jei vietoj "aisku-asq" "davai-dw" nu tai ka as zinau smile.gif Tai kokia kalba gali but apie taskelius bruksnelius.As nieko pries kam patogu tas tegu raso,man skaityt netrugdo.Labai gaila bet rasyt man nepatogu verysad.gif ax.gif
Atsakyti