Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(herrute @ 2006 04 02, 15:14)
tai va tas ir b4da kad klaviatūra pas mane juoda. tikėjausi, kad gal yra kokių lipdukų, bet kompiuterių parduotuvėj sakė nieko neturi. sad.gif

Dar viena mintis šovė į galvą: susirašyk rades ant tokio popieriaus(balto ar geltono),kur limpa,na ,žinai ,kur prie stalo ,spintelių gali klijuot?Tada susikarpyk ir priklijuok prie klavišų>Nežinau,kiek laikys,bet gal g.gif .Galima ir lipnią juostą ant viršaus tų raidelių užklijuot 4u.gif
Gal čia ir be ryšio,pati nebandžiau,bet gal padės smile.gif
Atsakyti
blink.gif Net neįsivaizdavau, kad anksčiau buvo rašoma ne lietuviškom raidėm. Labai savalaikė ir reikalinga pataisa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidavb @ 2006 04 04, 15:33)
Keista bet labai sunku dabar jau priprasti rašyti lietuviškom raidėmis 4u.gif nes dauguma forumų ir el.paštuose nėra lietuviškų raidžių  bigsmile.gif

Bet labai saunu , kad SM lietuviškos raidės yra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Va ir klaida padariau blush2.gif
Papildyta:
tongue.gif

Labas visiems ir visoms,
Aš čia naujokė, nes prisijungiau tik šiandien 4u.gif
Idėja - rašyti LT raidėmis - labai sveikintina mintis, nes aš pati labai atpratau tai daryti, nuo šiol stengsiuosi rašyti "teisingai" smile.gif .
Atsakyti
įdomiausia, kad čia aš sėkmingai įpratau rašyti lietuviškai, o va prisėdu prie tradicinio mail'o ir nors tikrai žinau kad abonentas, kuriam rašau irgi mato lietuviškus tekstus bet atrodo koks automatas perjungia į lotynišką abėcėlę lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis bandau priprasti įjungti lietuvių kalbą šiame forume 4u.gif
Atsakyti
Aš tik už lietuviškas raides thumbup.gif Kadangi šiais laikais mažai kam rašom laiškus ranka blush2.gif Nebent darbe reikia. Teko vyrui sveikinimą vestuvėse skaityti, kur tekstas be varnelių ir nosinių, tai svečiams buvo juoko, nes šveplas tekstas gavosi, o vyrui gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 07, 13:59)
įdomiausia, kad čia aš sėkmingai įpratau rašyti lietuviškai, o va prisėdu prie tradicinio mail'o ir nors tikrai žinau kad abonentas, kuriam rašau irgi mato lietuviškus tekstus bet atrodo koks automatas perjungia į lotynišką abėcėlę lotuliukas.gif

NA,KADANGI DAZNAS LAIKO TRUKUMAS-PERJUNGINETI I LIETUVISKA SRIFRA.VIENI KITUS SUPRANTAM IR BE NOSINIU,VARNELIU IRT.T.
Atsakyti
QUOTE(NYgitana @ 2006 04 23, 17:12)
NA,KADANGI DAZNAS LAIKO TRUKUMAS-PERJUNGINETI I LIETUVISKA SRIFRA.VIENI KITUS SUPRANTAM IR BE NOSINIU,VARNELIU IRT.T.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NYgitana @ 2006 04 23, 18:12)

O jeigu taip galvoti ims ir mūsų vaikai? Juk taip gyventi patogiau..Patogesnes moteriškas pavardes jau išsikovojome. Mūsų vaikai , matyt, kovos ir dėl nosinių, varnelių..Mankurtizmas gajus..
Atsakyti
QUOTE(NYgitana @ 2006 04 23, 17:12)

aha, itin daug laiko užima poros knopkių paspaudimas lotuliukas.gif liuks- vienas iš originaliausių pasiteisinimų
Atsakyti
Aš už tai, kad rašytume lietuviškai. Juk daug smagiau skaityti tokius pasisakymus.
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2006 03 29, 22:58)
AS TAIPAT ,KAD TAISIKLINGAI RASITUME[BET KA DARYT JEI NELABAI MOKI ELKTIS SU KOMPIUTERIU ax.gif

Net nekreipiant dėmesio į lietuviškas raides ir skirybą, 4 klaidos g.gif . Įtariu, kad net išmokus elgtis su kompiuteriu, dar negreit pavyks rašyti taisyklingai... Neįsižeisk, čia tik šiaip pastebėjimas ax.gif
Atsakyti