Jau saulelė, vėl atkopdama budina svietą...
Bet dar rytais šaltis skruostus žnaibo...
Na jei žiema dar ilgai neišeiv apmėtysim ją Velykų kiaušiniais...
Labai Gražus pavasaris atėjo į SM Namučius
...ir saulytė taip gražiai šviečia... Tikras pavasaris Rašykime lietuviškai
Aš ir už naujas madas bei gaiviai pražydusį pavasarėlį mamyčių puslapiuose !
AS TAIPAT ,KAD TAISIKLINGAI RASITUME[BET KA DARYT JEI NELABAI MOKI ELKTIS SU KOMPIUTERIU
[QUOTE] nežinau ar čia labai į temą, bet nusipirkau klaviatūra kurioje nepa-ymėtos lietuviškos raidės. aš jau lyg ir įpratau, bet vis tiek gal kas žinote kur galima būtų įsigyti kokiu lipduku. o gal kas šiaip kokiu ideju turit?
[quote=herrute,2006 03 30, 19:11]
[QUOTE] nežinau ar čia labai į temą, bet nusipirkau klaviatūra kurioje nepa-ymėtos lietuviškos raidės. aš jau lyg ir įpratau, bet vis tiek gal kas žinote kur galima būtų įsigyti kokiu lipduku. o gal kas šiaip kokiu ideju turit?
[/quote]
nu tai su paprastu pieštuku virš skaičių susirašyk kokios ten lietuviškos raidė,s ir po savaitės galėsi nutrinti
[/quote]
nu tai su paprastu pieštuku virš skaičių susirašyk kokios ten lietuviškos raidė,s ir po savaitės galėsi nutrinti
QUOTE(vasarėja @ 2006 03 31, 08:36)
Nu taip,ypač ant juodos klaviatūros
tai va tas ir b4da kad klaviatūra pas mane juoda. tikėjausi, kad gal yra kokių lipdukų, bet kompiuterių parduotuvėj sakė nieko neturi.
QUOTE(herrute @ 2006 04 02, 15:14)
tai va tas ir b4da kad klaviatūra pas mane juoda. tikėjausi, kad gal yra kokių lipdukų, bet kompiuterių parduotuvėj sakė nieko neturi.
Turiu tik vieną patarimą:jei gerai atsimeni liet. abėcėlę,tai visos spec. liet.raidės yra išdėstytos abėcėlės tvarka-aš taip ir įsiminiau po kurio laiko
pvz.1-ą ,2-č, 3-ę, 4-ė ir tt.Sėkmės
Keista bet labai sunku dabar jau priprasti rašyti lietuviškom raidėmis nes dauguma forumų ir el.paštuose nėra lietuviškų raidžių
Bet labai saunu , kad SM lietuviškos raidės yra
Papildyta:
Va ir klaida padariau
Papildyta:
Bet labai saunu , kad SM lietuviškos raidės yra
Papildyta:
Va ir klaida padariau
Papildyta: