Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Jau saulelė, vėl atkopdama budina svietą... user posted image
Bet dar rytais šaltis skruostus žnaibo...
Na jei žiema dar ilgai neišeiv apmėtysim ją Velykų kiaušiniais...
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Labai Gražus pavasaris atėjo į SM Namučius clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
...ir saulytė taip gražiai šviečia... Tikras pavasaris mirksiukas.gif Rašykime lietuviškai 4u.gif
Atsakyti
Aš ir už naujas madas drinks_cheers.gif bei gaiviai pražydusį pavasarėlį mamyčių puslapiuose biggrin.gif !
Atsakyti
AS TAIPAT ,KAD TAISIKLINGAI RASITUME[BET KA DARYT JEI NELABAI MOKI ELKTIS SU KOMPIUTERIU ax.gif
Atsakyti
[QUOTE] nežinau ar čia labai į temą, bet nusipirkau klaviatūra kurioje nepa-ymėtos lietuviškos raidės. aš jau lyg ir įpratau, bet vis tiek gal kas žinote kur galima būtų įsigyti kokiu lipduku. o gal kas šiaip kokiu ideju turit? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=herrute,2006 03 30, 19:11]
[QUOTE] nežinau ar čia labai į temą, bet nusipirkau klaviatūra kurioje nepa-ymėtos lietuviškos raidės. aš jau lyg ir įpratau, bet vis tiek gal kas žinote kur galima būtų įsigyti kokiu lipduku. o gal kas šiaip kokiu ideju turit? smile.gif 4u.gif
[/quote]

nu tai su paprastu pieštuku virš skaičių susirašyk kokios ten lietuviškos raidė,s ir po savaitės galėsi nutrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2006 03 31, 08:36)
nu tai su paprastu pieštuku virš skaičių susirašyk kokios ten lietuviškos raidė,s ir po savaitės galėsi nutrinti  mirksiukas.gif

Nu taip,ypač ant juodos klaviatūros lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
tai va tas ir b4da kad klaviatūra pas mane juoda. tikėjausi, kad gal yra kokių lipdukų, bet kompiuterių parduotuvėj sakė nieko neturi. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2006 04 02, 15:14)
tai va tas ir b4da kad klaviatūra pas mane juoda. tikėjausi, kad gal yra kokių lipdukų, bet kompiuterių parduotuvėj sakė nieko neturi. sad.gif

Turiu tik vieną patarimą:jei gerai atsimeni liet. abėcėlę,tai visos spec. liet.raidės yra išdėstytos abėcėlės tvarka-aš taip ir įsiminiau po kurio laiko smile.gif
pvz.1-ą ,2-č, 3-ę, 4-ė ir tt.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Kazkodel negaliu LT raidemis rasyti unsure.gif Perjungiau, bet vis tiek. Idomu, kodel? blink.gif
Atsakyti
Keista bet labai sunku dabar jau priprasti rašyti lietuviškom raidėmis 4u.gif nes dauguma forumų ir el.paštuose nėra lietuviškų raidžių bigsmile.gif

Bet labai saunu , kad SM lietuviškos raidės yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Va ir klaida padariau blush2.gif
Papildyta:
tongue.gif
Atsakyti