Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(Varniukste @ 2006 03 01, 12:05)
Gaila, kad man tenka likti "senamadiskai"  g.gif
Pabandziau savo kompiuteri sulietuvint, finale nuo tokiu bandymu kompiuteris visiskai 'nusprogo', komp. meistrui teko grazaus pinigelio paklot ir prisizadet, kad daugiau taip nedarysiu  blush2.gif

tai tipo nuo kalbos kitos ivedimo kompas parejo cia kazkas ne taip negali buti schmoll.gif as po kelias kalbas turiu issivedus ir viskas ciki
tik tingiu ieskot lt raidziu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As bandysiu pasiteisinti, zinau, kad nepateisinama, taciau nera ant klaviaturos pas mane lietuvisku raidziu surasyta... Tai kol surandu problema... ir jei ijungiu lietuviskas raides, tai tada skaiciu negaliu rasyti doh.gif bet pazadu, kiekviena karta sededama prie normalaus kompo lietuviskai rasyti smile.gif
Atsakyti
Tik mazytė pastabėlė - jau pavasaris, o forumas vis dar ziemiškai + valentiniškai pasipuošęs, gal reiktų įnešti pavasarinių nuotaikų mirksiukas.gif jau taip įgriso ta nuostalgiška žiema - žiemužė unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano klaviatūroje taip pat nėra sužymėtų lietuviškų raidžių, bet esu įpratusi 'aklai' spausdinti, tai ne problema.
Tik nepatogu, kad nešiojamame kompiuteryje nėra atskiros skaitmeninės klaviatūros, tai kaskart, kai noriu forume kokį skaičiuką (ar net šauktuką) parašyti, reikia perjunginėti šriftus.
Bet aš už tai, kad forume būtų rašoma lietuviškai! 4u.gif

Pritariu Leliukai, kad vietoj snaigių visai smagu forumą būtų matyti pavasariškom gėlytėm pasipuošusį drinks_cheers.gif
Atsakyti
aŠ irgi noriu bŪti madinga, todĖl raŠau lietuviŠkai ir raŠysiu toliau ax.gif
Atsakyti
Prisijungiu...ką tik patvarkiau kompą thumbup.gif
Nors dabar parašyt žinutę užtruks ilgiau...bet užtat būsiu madinga lotuliukas.gif
Atsakyti
O as parsirasiu i Lietuva ir taip pat prisijungsiu i jusu gretas mirksiukas.gif
Atsakyti
KEista, kad rašyti ne "šveplu" šriftu madinga g.gif Tai turetų būti visuotinai priimta norma.
Bet žinant, kaip visi nori būti madingi, verta buvo tai sureikšminti iki paskutinio mados klyksmo biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Aš noriu taip pat būti madinga, tad bandysiu rašyti yrgi Mūsų gražiausią ir išskirtinę abecėlę biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 13:13)
Paskutinis mados klyksmas – nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?

Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:

Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų  - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž  - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū – ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė – spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu! 

AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą – sužibėsite savitumu!

www.supermama.lt mados naujienos
Aš taip pat labai pritariu šiai minčiai,nagi kokios jau ten super mamos jei net nerašome lietuviškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 02, 13:50)
As bandysiu pasiteisinti, zinau, kad nepateisinama, taciau nera ant klaviaturos pas mane lietuvisku raidziu surasyta... Tai kol surandu problema... ir jei ijungiu lietuviskas raides, tai tada skaiciu negaliu rasyti  doh.gif bet pazadu, kiekviena karta sededama prie normalaus kompo lietuviskai rasyti smile.gif

tai kai įjungta lietuvybė, spausk mygtuką prieš vienetą (bangelė ir skersas apostrofas ten dar nupiešti pas mane :> ) ir tada jau skaičiuką, kurio nori ax.gif - vat ir nereikės perjunginėti smile.gif Nors čia turbūt ne visuose nešiojamuose būna doh.gif

Už lietuviškas raideles ir aš visom keturiom! thumbup.gif lithuania.gif
O vat šūkių tai mažokai mačiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjūne: 13 kovo 2006 - 17:21
QUOTE(Helianta @ 2006 03 04, 15:53)

Pritariu Leliukai, kad vietoj snaigių visai smagu forumą būtų matyti pavasariškom gėlytėm pasipuošusį drinks_cheers.gif

Nu jau pavasaris mirksiukas.gif
Atsakyti