Visą laiką rašau tik lietuviškai Man tai nesudaro jokių sunkumų. Iškart taip įpratau, dabar kitaip net neįsivaizduoju. Aišku, kad galima suprast ir be lietuviškų raidžių, nors pasitaiko dviprasmybių. Bet man tai nėra priimtina. Manau, tai pagarba sau ir lietuvių kalbai.
prisipažinsiu, kad pradėjus lankytis forume, rašiau nelietuviškomis raidėmis, bet jau senokai pasitaisiau ir dabar taip nebedarau
oi kaip gėda pasidarė.. visai lietuviškas raides forume buvau pamiršusi.. manau, pats laikas pradėti taisytis
sveikutes,aš tik neseniai pasidariau lietuvių kalbos teksta.Tad ir aš pradesiu rašyt lietuviškom raidelėmis
Šaunuolės . Tikrai labai faina matyti, kad vis daugiau supermamų keičia savo "blogus" įpročius ir pradeda rašyti forume lietuviškai. Ir forumas gražėja!
Jep, lietuviškai - gerai!
o jei lietuvisku raidziu pas mane kompiuteryj ner, a?
QUOTE(alinute_m @ 2006 02 19, 07:42)
o jei lietuvisku raidziu pas mane kompiuteryj ner, a?
A tam čia ir yra šita tema:ieškok info nuo 4 ir tolyn šios temos psl.
Sunku vėl priprast prie lietuviškų raidžių spausdinimo, reiks pasistengt
As net nemaciau,jog Jus begedemis vadinate tas,katros neraso lietuviskomis raidemis Tikrai laiko sumetimais.Man tai patinka forumo "dvasia" -isklausymas ir isiklausymas i kito prasymus,problemas ar paliestas temas.Man zymiai svarbiau ka zmogus raso o ne kaip Tos visos nosines savaime pasamoneje isdygsta...
Kaip akcija tai saunu Tos tikrosios visur suspejancios supermamos isryskeja
Kaip akcija tai saunu Tos tikrosios visur suspejancios supermamos isryskeja