Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(TauRe @ 2005 03 22, 17:23)
Neverk mamyt. Man dar sunkiau nei tau. Aš 5 metus nenaudojau lietuviškų raidžių  blink.gif Be to mano klaviatūra juoda ir lietuviškas raides susirašiau juodai, tai spėk ar matau ką laugh.gif

Bet ziurau neblogai tau sekasi biggrin.gif
Atsakyti
Na štai - aš irgi dalyvauju akcijoje su savo parašu lithuania.gif
Atsakyti
O lialia kokia įdomybę čia suradau. Nors tiesa sakant, forume čia rašyti lietuviškomis raidėmis man gana sunku, bet aš už tokią idėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 22, 09:38)
Bet ziurau neblogai tau sekasi biggrin.gif

Stengiuosi, prakaituoju, o ką daryti laugh.gif Nesilaužyk, junkis ir tu smile.gif
Atsakyti
Aš pripratau mažiau nei per savaitę. drinks_cheers.gif
O kai pripratau, tai parašius be lietuviškų simbolių jau kažkaip ne taip jaučiuosi ir einu taisyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 16:27)
:1 priežastis: “lietuviškos raidės išdėstytos viršutinėje klaviatūros eilutėje ir iki jos ištiesti pirštus – toli ir nepatogu...” Hmm... kompiuterio pelytė dar toliau, bet juk nepatingite iki jos ranką ištiesti?.. Priežastis atmesta kaip nepakankama, todėl nuo šiol kviečiam miklinti pirštus ir daryti specialius pratimus, verčiančius juos išsitiesti iki viršutinių klavišų.
[

o gal paprasciausiai klaviatura yra be lietuvisku raidziu - ar esate tokios madingos, kad nzn jog pasaulis ne tik apie lietuva sukasi ir yra pilna klaviatura su tik su lotynisku raidynu.
+ kur yra lietuviskos raides apsrendzia ne klaviatura, o pats zmogus instaliuodamasis kalba - jisai gali pasirinkti, ar lietuviskos raides bus ant skaiciu klavisu, ar vietoj kitu raidziu. Pvz w yra ž, X yra ū ir t.t.
Atsakyti
Silvute, kai prieš porą metų pirkau klaviatūrą, kaip tik rinkausi su viršutine liet. raidžių juosta.

Taip, senos klaviatūros ir notebook'ai šios savybės neturi, kai prieš 5 metus dirbau su jais, tekdavo nuo vaizdajuosčių lipdukus-raides klijuoti, kad žinočiau kokia kur lietuviška raidė. Tada kaip tik diplomą pridavinėjau.

p.s. Kita akcija bus "priduok du neveikiančius parašo skaitliukus - gausi vieną naują!" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2005 03 22, 10:14)
o gal paprasciausiai klaviatura yra be lietuvisku raidziu - ar esate tokios madingos, kad nzn jog pasaulis ne tik apie lietuva sukasi ir yra pilna klaviatura su tik su lotynisku raidynu.
+ kur yra lietuviskos raides apsrendzia ne klaviatura, o pats zmogus instaliuodamasis kalba - jisai gali pasirinkti, ar lietuviskos raides bus ant skaiciu klavisu, ar vietoj kitu raidziu. Pvz w yra ž, X yra ū ir t.t.

Tai kame problema ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 03 22, 18:10)
Stengiuosi, prakaituoju, o ką daryti laugh.gif Nesilaužyk, junkis ir tu  smile.gif

schmoll.gif negaliu-nemoku as lietuviu kalbos smile.gif
Atsakyti
SuperBaba, tai atsitiktine tvarka pakeitinėk a į ą, e į ė arba ę, s į š ir panašiai biggrin.gif Atrodys, kad rašai su lietuviškom raidėm, o kad nesąmonės gaunasi, tai tik atidžiau paskaičius matysis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 22, 10:32)
schmoll.gif  negaliu-nemoku as lietuviu kalbos smile.gif

Tam ir rašome, kad prisimintumėm ką mokėjom ax.gif Gana išsisukinėti babyte wub.gif
Atsakyti
Niu nezinau blush2.gif blush2.gif Neturi mano durnas "nesiojamas kompiuteris" lietuviskos klaviaturos,o po 3 nesekmingu bandymu isiinstaliuoti lietuviska sifra - praradau upa ka nors keisti. cry.gif cry.gif
Atsakyti