Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(Lali @ 2006 01 21, 12:14)
Na... Tiesą sakant, pabūsiu rasiste, bet mane nervina visokiai lenkai, rusai ir pan., kurie šimtą metų gyvena Lietuvoj, ir nė velnio nemoka lietuviškai... Bet nemanau, kad forume būtina rašyti lietuviškomis raidėmis...
Dabar galite mane užbombinti grasinančiomis žinutėmis smile.gif

Dievas tau teisejas..
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2006 01 08, 21:51)
O dabar iššifruok, kas čia parašyta:

Sunelis myli suneli.
Jis labai vaisingas.
blush2.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 01 21, 11:39)
Dievas tau teisejas..

Visiškai suprantu,kad tau gali būt sunku rašyt svetima kalba taisyklingai.Ir visai nemanu,kad siūlymu rašyt lietuviškai yra žeminami kitataučiai..
Aš ,pvz.raginu lietuvius,kurių tai yra gimtoji kalba, ir kurie moka (ar bent jau turėtų mokėti biggrin.gif ) ją, nepamiršti rašyti taisyklingai,kai yra tokia galimybė..Kodėl gi ne?
Nesupratau,kodėl tas raginimas tau jau savaime yra įžeidimas :4u:Niekas tau nesako,kad tu PRIVALAI raštyt tik taip,o jei ne,tai jau ir visai nerašyk.Nepriimk visko tiesiogiai..Nei tu, nei kiti NEPRIVALO to daryt,čia tik akcija,siūlymas
Nekalbu apie žmones,kurie atvirai ir sąmoningai užsipuola kitus,nežinodami tikrosios padėties..
Su pagarba.. hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2006 01 17, 00:20)
Aš irgi esu užsieny ,bet tai man netrukdo rašyt liet.šriftu.Buvimas užsieny nieko nereiškia:įsivedi kompe liet.raidyną ir -pirmyn!(kaip tai padaryt,aprašyta šios temos 4psl.ir toliau).O jei reik nelietuviško šrifto -vienu pelės paspaudimu kompo apačioj dešiniam kampe,arba "shift ir alt" spaudžiant kartu, pakeiti kalbą ,ir jokių problemų schmoll.gif
Taip,kad ,mielosios, nenurašykit visko užsieniui ir kompiuteriui-tik noro reik lithuania.gif  hi.gif

o jau taip ir isivaizduoju kaip pulsiu instaliuoti lietuviska raidyna savo univero arba barako bendro naudojimo kompuose! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten visi tik ir laukia kol kasnors ka nors nauja suinstaliuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip kad, mieloji, nemanykit kad jusu situacija universali cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 03, 21:33)
thumbup.gif  Aš irgi tik už lietuvišką kalbą  drinks_cheers.gif Pradžioje rašiau tik lietuviškai, o po to matyt kažkas iš kelio išvedė  4u.gif
dar bėda - pas mane ant klaviatūros nėra sužymėtų lietuviškų raidžių, tai reikia iš atminties ieškoti  tongue.gif  Bet pažadu įsiminti jų lokacijos vietą  smile.gif

Ir pas mane taip pat, tačiau suku buvot tik kelias dienas, dabar rašau net nesusimąstydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 22, 13:35)
Taip kad, mieloji, nemanykit kad jusu situacija universali  cool.gif

O aš ir nemanau,mieloji! Turėjau omeny,tuos ,kas gali ir nori..Nepriimkit,taip asmeniškai.Niekas čia nieko nesuabsoliutina tongue.gif
Atsakyti
Turbūt jau trečią kartą bandau rašyt taisyklingai su lietuviškom raidėm blush2.gif, na tikiuosi šįkart įprasiu doh.gif na gėda, bet anie kartai nesėkmingai baigdavosi jau po keleto postų unsure.gif ot tas įpratimas, ir aišku be LT raidyno daug greičiau rašosi, ir klaidų mažiau pridarai bigsmile.gif
Atsakyti
O aš nesivaikau madų, tačiau jau pripratau būti madinga biggrin.gif ..

Lietuviškai rašau internete jau 2 metus, nes ---> kaj rashydawaw wa tajp super atprataw <-- Kaip gaidiškai atrodo, net baisu biggrin.gif .. Va. Tai štai kokia ta mano gyvenimo.. pff.. rašymo istorija biggrin.gif .
Atsakyti
O gal kas ką girdėjot apie Lietuvos nacionalinio diktanto rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(brigitoks @ 2006 02 05, 18:18)
O gal kas ką girdėjot apie Lietuvos nacionalinio diktanto rezultatus?

Ne,deja, nieko negirdėjau.Žinau tik, kad ,rodos,vasario 18d antras turas turi būt g.gif
Pati norėjau rašyt,bet kompiuteris radijo neatidarė,labai gaila verysad.gif
Tiesa, girdėjau,kad labai greit diktavo, ir žmonės nespėjo rašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 01 21, 10:46)
Kaip saunu,kokios patriotes,o jeigu as ruse ...jum atrodo taip sauniau,man geda butu taip  vos nezemint kitu rasiu zmones..

Ko tik nesuzinai... pėvėzė kad rusai - kitos rasės žmonės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakena @ 2006 02 09, 13:34)
Ko tik nesuzinai... pėvėzė kad rusai - kitos rasės žmonės  blush2.gif

Tautybes,nors ir taip puikiai supratai ,ka turejau omeny..
Atsakyti