Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

na jus mane galbut uzsipulsit bet man SUNKU lietuviskai rasyti. ypac dabar kai net raidziu lietuvisku kompiuteryje nera nes ne lietuvoj esu.. ar labai pykstat? ax.gif bet pazadu kai griziu i lietuva pasistengsiu rasyti graziau 4u.gif juolab kad rasto darbus vel teks lietuviskai delioti. tik itariu kad bus sunku vel priprasti... g.gif
Atsakyti
o man lietuvisku raidziu niekur nereikia naudoti, (ir rasto darbus rasau angliskai)todel jomis spausdinant uztrukciau turbut trigubai ilgiau nei paprastai, sita priezastis man pakankama, taigi ir toliau taip rasysiu.
Atsakyti
QUOTE(jurena @ 2006 01 05, 18:22)
Tikrai, būkime patriotės. Aš pradžioje galvojau, kad gal kai kur negali nuskaityti lietuviškų raidelių ir pradėjau rašyti be lietuviškų raidžių. Bet džiaugiuos kad radau perspėjimą apie lietuvišką raštą. Reikia kuo daugiau propaguoti mūsų gražią kalbą.
Nes daug svetimybių jau pradėjo skverbtis į mūsų kalbą.

tikrai nesutinku, kad parasius zodi suo vietoj šuo i musu kalba prades skverbtis svetimybes. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agusiukas @ 2006 01 08, 16:01)
tikrai nesutinku, kad parasius zodi suo vietoj šuo i musu kalba prades skverbtis svetimybes.  schmoll.gif

O dabar iššifruok, kas čia parašyta:

Sunelis myli suneli.
Jis labai vaisingas.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 07, 16:53)
na jus mane galbut uzsipulsit bet man SUNKU lietuviskai rasyti. ypac dabar kai net raidziu lietuvisku kompiuteryje nera nes ne lietuvoj esu.. ar labai pykstat?  ax.gif bet pazadu kai griziu i lietuva pasistengsiu rasyti graziau  4u.gif juolab kad rasto darbus vel teks lietuviskai delioti. tik itariu kad bus sunku vel priprasti...   g.gif

g.gif Jo, o tas tiesa ir ne melas. Mano kompas irgi be LT raidziu, sunku man propaguoti musu labai grazia lietuviska kalba. O dar jei pamatau po posto parasa ale, kai mano tekste nebuvo lietuvisku raidziu.............buvau....... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailin: 08 sausio 2006 - 23:00
Na nieko nepadarysi, reiks pradėti rašyti lietuviškom reidelėm, nors taip aišku daug daugiau laiko užima. schmoll.gif Bet teks priprasti. Nors gal nereikia visų versti taip rašyti, gal kitiems tikrai taip yra labai sunku. Juk galima suprasti viską gerai ir be lietuviškų raidžių.
Man tai kažkaip keistai gaunasi, rodosi, kad kai kur rašau lietuviškas, kai kur pamirštu, reiks pratintis.
Atsakyti
aš labai džiaugiuosi, kad galima rašyti lietuviškom raidėm ir nesuprantu kokios dar gali būti problemos (aišku, jei nesi užsienyje) rašyti ar nerašyti lietuviškom raidėm Aišku rašyti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 07, 16:53)
na jus mane galbut uzsipulsit bet man SUNKU lietuviskai rasyti. ypac dabar kai net raidziu lietuvisku kompiuteryje nera nes ne lietuvoj esu.. ar labai pykstat?  ax.gif bet pazadu kai griziu i lietuva pasistengsiu rasyti graziau  4u.gif juolab kad rasto darbus vel teks lietuviskai delioti. tik itariu kad bus sunku vel priprasti...  g.gif

Aš irgi esu užsieny ,bet tai man netrukdo rašyt liet.šriftu.Buvimas užsieny nieko nereiškia:įsivedi kompe liet.raidyną ir -pirmyn!(kaip tai padaryt,aprašyta šios temos 4psl.ir toliau).O jei reik nelietuviško šrifto -vienu pelės paspaudimu kompo apačioj dešiniam kampe,arba "shift ir alt" spaudžiant kartu, pakeiti kalbą ,ir jokių problemų schmoll.gif
Taip,kad ,mielosios, nenurašykit visko užsieniui ir kompiuteriui-tik noro reik lithuania.gif hi.gif
Atsakyti
Gal būsiu jau labai vėpla- bet man sunku skaityt žinutes kai jos parašytos ne lietuviškai.
Beje- juk mes lietuvaičiai,tai ir rašykim lietuviškai mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš net nepagalvojau,kad galėčiau rašyti kitaip ax.gif .Net nežinodama,kad tai madinga,ir "niką" pasirinkau su varnele cool.gif cool.gif cool.gif .
Atsakyti
Kaip saunu,kokios patriotes,o jeigu as ruse ir tikrai nenoriu juokint savo rasysena forumietes,man tikrai sunku,tai ka nerasyt visai,siaip esu senbuve,istykima siam forumui,bet matau niekam nereikia cia tokiu jo,taip turbut teisingiau..jum atrodo taip sauniau,man geda butu taip vos nezemint kitu rasiu zmones..
Atsakyti
Na... Tiesą sakant, pabūsiu rasiste, bet mane nervina visokiai lenkai, rusai ir pan., kurie šimtą metų gyvena Lietuvoj, ir nė velnio nemoka lietuviškai... Bet nemanau, kad forume būtina rašyti lietuviškomis raidėmis...
Dabar galite mane užbombinti grasinančiomis žinutėmis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lali: 21 sausio 2006 - 11:17