o š va prisipažinsiu kad tingiu ieškoti tu lietuviškų radžių kartais labai priklauso nuo nuotaikos ale jaučiu reik priprast pasistengt niu bandysiu gal kas gausis
Pritariu tau dėl lietuviško žodyno, nelebai patogus spausdinti, juo labiau aišku ir taip, tačiau aš stengiuosi, bent kas antrą kartą.
jai jau nauja mada , tai pažadu ir aš ja sekti.Aišku, jaučiu bus sunku
[COLOR=green] as irgi jungiuosi prie naujos-senos mados
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 22, 13:17)
Aš irgi tik už tai, kad rašyti lietuviškomis raidėmis , nes kai pradedi rašinėti be nosinių, varnelių, kažkaip labai atpranti. O juk lietuvių kalba yra senesnė už graikų, lotynų, keltų ir slavų kalbas. Todėl būkime madingi bendraudami taisyklingai vienintele gyva senąja kalba ir vertinkime tai ką turime!
Labai šauni idėja aš taip pat už tai, kad lietuvių kalba išliktų tokia, kokia yra... tik gugaicia, nereikia maisyti, graikų kalba yra senesnė nei lietuvių be to, nepamirškit, kad Europa prasidėjo nuo Kretos
QUOTE(ewa @ 2005 03 22, 12:36)
Man reikia taisytis, nes aš jau lietuviškai rašyti nebemoku
Va kol sakinį lietuviškom raidem išspaudžiau, tai net suprakaitavau
Va kol sakinį lietuviškom raidem išspaudžiau, tai net suprakaitavau
Va ir man tas pats Buvau pradejusi rasyt lietuviskom raidem . ir vel pasidaviau
Aš irgi tik už lietuvišką kalbą Pradžioje rašiau tik lietuviškai, o po to matyt kažkas iš kelio išvedė
dar bėda - pas mane ant klaviatūros nėra sužymėtų lietuviškų raidžių, tai reikia iš atminties ieškoti Bet pažadu įsiminti jų lokacijos vietą
dar bėda - pas mane ant klaviatūros nėra sužymėtų lietuviškų raidžių, tai reikia iš atminties ieškoti Bet pažadu įsiminti jų lokacijos vietą
Tikrai, būkime patriotės. Aš pradžioje galvojau, kad gal kai kur negali nuskaityti lietuviškų raidelių ir pradėjau rašyti be lietuviškų raidžių. Bet džiaugiuos kad radau perspėjimą apie lietuvišką raštą. Reikia kuo daugiau propaguoti mūsų gražią kalbą.
Nes daug svetimybių jau pradėjo skverbtis į mūsų kalbą.
Nes daug svetimybių jau pradėjo skverbtis į mūsų kalbą.
Aš kai nereikia skubėti ašau lietuviškom raidėm, bet kai skubu gerai buna ir be jų. Aišu su varnekėm ir nosinėm gražiau
O man net sunkiau rašyti Ne lietuviškai , aišku, prie visko reikia priprasti .
QUOTE(Mega @ 2006 01 06, 20:48)
O man net sunkiau rašyti Ne lietuviškai , aišku, prie visko reikia priprasti .
Man irgi Kadangi nemažai tenka dirbti su kompiuteriu renkant tekstus, tai dažnai rašau netgi pagal visas raštvedybos taisykles
Aš tik už lietuvišką rašyseną Ir visai man nesunku ja rašyti