Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

o š va prisipažinsiu kad tingiu ieškoti tu lietuviškų radžių blush2.gif kartais labai priklauso nuo nuotaikos ale jaučiu reik priprast pasistengt niu bandysiu gal kas gausis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu tau dėl lietuviško žodyno, nelebai patogus spausdinti, juo labiau aišku ir taip, tačiau aš stengiuosi, bent kas antrą kartą.
Atsakyti
jai jau nauja mada , tai pažadu ir aš ja sekti.Aišku, jaučiu bus sunku bigsmile.gif
Atsakyti
[COLOR=green] drinks_cheers.gif as irgi jungiuosi prie naujos-senos mados newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 22, 13:17)
Aš irgi tik už tai, kad rašyti lietuviškomis raidėmis  thumbup.gif, nes kai pradedi rašinėti be nosinių, varnelių, kažkaip labai atpranti.  O juk lietuvių kalba yra senesnė už graikų, lotynų, keltų ir slavų kalbas. Todėl būkime madingi bendraudami taisyklingai vienintele gyva senąja kalba ir vertinkime tai ką turime! biggrin.gif

Labai šauni idėja 4u.gif aš taip pat už tai, kad lietuvių kalba išliktų tokia, kokia yra... tik gugaicia, nereikia maisyti, graikų kalba yra senesnė nei lietuviųsmile.gif be to, nepamirškit, kad Europa prasidėjo nuo Kretos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 03 22, 12:36)
Man reikia taisytis, nes aš jau lietuviškai rašyti nebemoku  blush2.gif  blush2.gif
Va kol sakinį lietuviškom raidem išspaudžiau, tai net suprakaitavau  biggrin.gif  ax.gif

biggrin.gif Va ir man tas pats g.gif Buvau pradejusi rasyt lietuviskom raidem . ir vel pasidaviau blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif Aš irgi tik už lietuvišką kalbą drinks_cheers.gif Pradžioje rašiau tik lietuviškai, o po to matyt kažkas iš kelio išvedė 4u.gif
dar bėda - pas mane ant klaviatūros nėra sužymėtų lietuviškų raidžių, tai reikia iš atminties ieškoti tongue.gif Bet pažadu įsiminti jų lokacijos vietą smile.gif
Atsakyti
Tikrai, būkime patriotės. Aš pradžioje galvojau, kad gal kai kur negali nuskaityti lietuviškų raidelių ir pradėjau rašyti be lietuviškų raidžių. Bet džiaugiuos kad radau perspėjimą apie lietuvišką raštą. Reikia kuo daugiau propaguoti mūsų gražią kalbą.
Nes daug svetimybių jau pradėjo skverbtis į mūsų kalbą.
Atsakyti
Aš kai nereikia skubėti ašau lietuviškom raidėm, bet kai skubu gerai buna ir be jų. Aišu su varnekėm ir nosinėm gražiau biggrin.gif
Atsakyti
O man net sunkiau rašyti Ne lietuviškai umn.gif , aišku, prie visko reikia priprasti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 06, 20:48)
O man net sunkiau rašyti Ne lietuviškai  umn.gif  , aišku, prie visko reikia priprasti  biggrin.gif .

Man irgi mirksiukas.gif Kadangi nemažai tenka dirbti su kompiuteriu renkant tekstus, tai dažnai rašau netgi pagal visas raštvedybos taisykles wub.gif
Atsakyti
Aš tik už lietuvišką rašyseną drinks_cheers.gif Ir visai man nesunku ja rašyti thumbup.gif
Atsakyti