Aš taip pat manau kad nuostabi mintis rašyt lietuviškai nes giėda kad mes lietuviai prastai rašom be klaidų pripratusios rašyt lotiniškomis raidėmis ir man net kartais gėda dėl to kad pridarau daugybė klaidų bet pažadu pasitaisyt
Pateikta graziai , bet taip sunku perprasti lietuviska raidyna klaveturoje,kad manau nieko neiseis . O istiesu butu neblogai
Jau pradėjau lietuviškai rašyti Žiūrėsim, kas gausis
QUOTE(Kristina22 @ 2005 11 12, 15:47)
Pateikta graziai , bet taip sunku perprasti lietuviska raidyna klaveturoje,kad manau nieko neiseis . O istiesu butu neblogai
Nelabai sunku,jei atsimeni abėcelę, , visos raidės eina jos tvarka,pradedant nuo 1-ą,2-č,3-ę,ė,į,į,š,ų,ū, ir tik,praleidus 9,0,-, lygybės ženklas-ž.
O šiaip tai galima užsiklijuot raideles,kol atsiminsi
Na išties puiki idėja, nors aš tai visuomet stengiuosiu rašyti tik lietuviškomis raidėmis ir klaviatūra jau labai greitai gaunasi rašyti. Šiaip tai esu labai didelė lituanistė
Labas,norejau paklausti kaip gyvenant svetur issivesti liet.raidyna? Aciu
QUOTE(InguteR @ 2005 11 27, 18:40)
Labas,norejau paklausti kaip gyvenant svetur issivesti liet.raidyna? Aciu
Pasiskaityk šitos temos 4 psl. ir tolyn..(tikuosi,norėjai pasakyt/parašyt-įsivesti-ne išsivesti)
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 12:13)
Paskutinis mados klyksmas nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?
Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:
Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu!
AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu!
www.supermama.lt mados naujienos
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?
Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:
Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu!
AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu!
www.supermama.lt mados naujienos
na o man patogiau rasyti ne lietuviskom raidem ir tai nereiskia kad as nesu moteriska... jau vien mano avataras kiek pasako...
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 22, 13:30)
Reiškia, aš nuo pat pradžių buvau ultramadinga
ypatingai savo lietuvišku vartotojo vardu
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 22, 13:30)
Reiškia, aš nuo pat pradžių buvau ultramadinga
QUOTE(tesule @ 2005 12 06, 19:44)
na mane lengva įkalbėti... rašysiu lietuviškai!!!
o man net mintis nebuvo kilus, kad rašyti ne lietuviškom...