QUOTE(berga @ 2005 10 30, 13:12)
Nezinau,man nesigauna visak padariau kaip parasyta,o kur tos lietuviskos raides noriu dalyvaut konkurse,tai kaip dabar bus
Man irgi išpradžiu neišėidavo,bet paskui radau patarimus 4 skyriuję ir taip padariau kai buvo aprašyta ,tai vat dabar jau neseplioju ,linkiu ir tau kuo greičiau prisijungti priė
Geras!Aš irgi pabandisiu
Visą laiką rašiau ne lietuviškom raidėm, bet sugundėt su tokia akcija Dabar būsiu madinga
Noreciau ir as but madinga, bet turiu problemu, gal kas zinot kaip pasidaryt, kad atsirastu liestuviskos raides, is kur ta programa lietuvybes gauti
QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 16:47)
Noreciau ir as but madinga, bet turiu problemu, gal kas zinot kaip pasidaryt, kad atsirastu liestuviskos raides, is kur ta programa lietuvybes gauti
Bože bože,tinginiai -pasiskaitykit temą nuo pradžių-4 psl.viskas yra aprašyta, vėlesniuose net alternatyvūs variantai, kur rasti "eta" ,šauktuką ir pan.,kai įjungtas liet. raidžių režimas.,o liet. raidės atsiranda viršutinėj klaviartūros eilutėj ,kur skaičiai,Sėkmės
QUOTE(Bastetė @ 2005 11 03, 17:50)
Bože bože,tinginiai -pasiskaitykit temą nuo pradžių-4 psl.viskas yra aprašyta, vėlesniuose net alternatyvūs variantai, kur rasti "eta" ,šauktuką ir pan.,kai įjungtas liet. raidžių režimas.,o liet. raidės atsiranda viršutinėj klaviartūros eilutėj ,kur skaičiai,Sėkmės
kur raides atsiranda zinau, nes visada tuom naudojausi, kol nepakeite windausu ir dingo visa mano lietuvybe, kad ir pasirenku LT nieko nuo to nepasidaro
Dėkui, va atradau dabar, nes buvau perskaičius kelis psl, ir ten tik visos madingomis skelbėsi
Bet turiu klausimuką, kaip padaryt, kad verčiant psl, kalba neperšoktų vėl i anglų
Bet turiu klausimuką, kaip padaryt, kad verčiant psl, kalba neperšoktų vėl i anglų
CODE
nuostabi mintis, nes kai nuolat spausdini ne lietuvišku šriftu, tai po to automatiškai ranka rašo netaisyklingai
QUOTE(uups @ 2005 03 22, 15:45)
nieko gero... is uzsienio bus neimanoma skaityt (darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai darbe teks darbus dirbt
taigi lietuvėmis esame mes gimusios.
QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 20:17)
Sveikinu
Na, iš manęs nedidelis kompiuteristas Aš tik perskaičiau nuorodas,kaip įsivest liet.kalbą ir viską taip padariau.Po to kažkaip ,matyt tą Lt reik kompiuteryje užtvirtint.Gal ko nedaskaitei netyčia? Man tai niekas nesikeičia,kol pati nepakeičiu kalbos,.O ką turi omeny-verčiant puslapį?Ta prasme.,jei iš vieno SM temos psl.pereini į kitą? nežinau,nežinau,gal kas geriau žino?!