Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Nezinau,man nesigauna help.gif help.gif visak padariau kaip parasyta,o kur tos lietuviskos raides lens.gif noriu dalyvaut konkurse,tai kaip dabar bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(berga @ 2005 10 30, 13:12)
Nezinau,man nesigauna  help.gif  help.gif visak padariau kaip parasyta,o kur tos lietuviskos raides lens.gif noriu dalyvaut konkurse,tai kaip dabar bus   g.gif

Man irgi išpradžiu neišėidavo,bet paskui radau patarimus 4 skyriuję ir taip padariau kai buvo aprašyta ,tai vat dabar jau neseplioju thumbup.gif ,linkiu ir tau kuo greičiau prisijungti priė lithuania.gif group.gif
Atsakyti
Geras!Aš irgi pabandisiu smile.gif
Atsakyti
Visą laiką rašiau ne lietuviškom raidėm, bet sugundėt su tokia akcija thumbup.gif Dabar būsiu madinga ax.gif
Atsakyti
Jau viskas tvaroj 4u.gif AŠ RAŠAU LIETUVIŠKAI wub.gif
Atsakyti
Noreciau ir as but madinga, bet turiu problemu, gal kas zinot kaip pasidaryt, kad atsirastu liestuviskos raides, is kur ta programa lietuvybes gauti
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 16:47)
Noreciau ir as but madinga, bet turiu problemu, gal kas zinot kaip pasidaryt, kad atsirastu liestuviskos raides, is kur ta programa lietuvybes gauti

Bože bože,tinginiai blink.gif -pasiskaitykit temą nuo pradžių-4 psl.viskas yra aprašyta, vėlesniuose net alternatyvūs variantai, kur rasti "eta" ,šauktuką ir pan.,kai įjungtas liet. raidžių režimas.,o liet. raidės atsiranda viršutinėj klaviartūros eilutėj ,kur skaičiai,Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2005 11 03, 17:50)
Bože bože,tinginiai blink.gif -pasiskaitykit temą nuo pradžių-4 psl.viskas yra aprašyta, vėlesniuose net alternatyvūs variantai, kur rasti "eta" ,šauktuką ir pan.,kai įjungtas liet. raidžių režimas.,o liet. raidės atsiranda viršutinėj klaviartūros eilutėj ,kur skaičiai,Sėkmės mirksiukas.gif

kur raides atsiranda zinau, nes visada tuom naudojausi, kol nepakeite windausu ir dingo visa mano lietuvybe, kad ir pasirenku LT nieko nuo to nepasidaro
Atsakyti
Dėkui, va atradau dabar, nes buvau perskaičius kelis psl, ir ten tik visos madingomis skelbėsi biggrin.gif

Bet turiu klausimuką, kaip padaryt, kad verčiant psl, kalba neperšoktų vėl i anglų ax.gif
Atsakyti
CODE
nuostabi mintis, nes kai nuolat spausdini ne lietuvišku šriftu, tai po to automatiškai ranka rašo netaisyklingai
QUOTE(uups @ 2005 03 22, 15:45)
nieko gero... is uzsienio bus neimanoma skaityt cry.gif  (darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai g.gif  darbe teks darbus dirbt mirksiukas.gif

Atsakyti
taigi lietuvėmis esame mes gimusios.
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 20:17)
Bet turiu klausimuką, kaip padaryt, kad verčiant psl, kalba neperšoktų vėl i anglų ax.gif

Sveikinu 4u.gif
Na, iš manęs nedidelis kompiuteristas blush2.gif Aš tik perskaičiau nuorodas,kaip įsivest liet.kalbą ir viską taip padariau.Po to kažkaip ,matyt tą Lt reik kompiuteryje užtvirtint.Gal ko nedaskaitei netyčia? g.gif Man tai niekas nesikeičia,kol pati nepakeičiu kalbos,.O ką turi omeny-verčiant puslapį?Ta prasme.,jei iš vieno SM temos psl.pereini į kitą? g.gif nežinau,nežinau,gal kas geriau žino?!
Atsakyti