Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(Bastetė @ 2005 10 10, 19:03)
Valio,Larisa74,sveikinu su pergale 4u.gif .O tai kame problema buvo,pasidalink žiniomis,gal ir kitoms,kurioms paprastesniu būdu nesigauna,
paaiškės,ką rekia daryt.

Ačiu už sveikinimus tongue.gif ,tai kad nieko sudėtingo paprasčiausiai reikėjo įrašyti tą programą kurią radom 4 puslapije ir viskas thumbup.gif mes ne ten ješkojome su vyrų bet padėjot butent jūs ačiu bastetė dar karta clap_1.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2005 10 09, 20:27)
Ši tema - tikras balzamas mano širdžiai smile.gif
Nuo 2002 metų asmeniniu pavyzdžiu stengiuosi įtikinti, kad šveplai rašyti turėtų būti gėda! Forume, kurio administratorė esu, sulietuvinu visas žinutes. Kartais pasijuntu kovojanti su vėjo malūnais... tačiau niekad nesusitaikysiu su tokia rašliava, kurios prasmę įspėti sunku: "Sunelis ikando suneliui", "jis toks vaisingas"... biggrin.gif
http://fauna.savel.o...eral;thread=840

kaip adminas adminą gerai suprantu mirksiukas.gif .
Darykite ir jus kokią panašią akciją. Jei mažai žmonių, gal ir pataisyti kartais galima, bet man būtų gaila moderatorių laiko ax.gif
Atsakyti
Aš prisijungiu! 4u.gif
Tik neteiskite, jei kada netyčia užsimiršiu ir neprikabinsiu kokios nosinytės... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 14 spalio 2005 - 11:06
QUOTE(Kootwella @ 2005 10 14, 12:06)
Aš prisijungiu! 4u.gif
Tik neteiskite, jei kada netyčia užsimiršiu ir neprikabinsiu kokios nosinytės... blush2.gif

Manes irgi neteiskyt blush-anim-cl.gif2:nes aš ne gryna lietuvė iš prigimties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 22, 15:55)
O man nepatinka si ideja-as atpratau lietuviskai rasyti cry.gif  dabar darysiu daug klaidu cry.gif

Iš klaidų vėl išmoksi smile.gif Manau, sudėtingiau buvo išmokti rašyti be lietuviškų raidžių, cha cha cha biggrin.gif
Atsakyti
Iš tiesų labai sveikintina. Tik esu įpratusi rašyti laiškus el.paštu, tad ir tos raidės pačios nelietuviškos subėga... tačiau labai pasistengsiu.
Atsakyti
Mes juk lietuviai, tai kodėl rašome be lietuviškų raidžių?Aš t.p. už tai, tik kartais apsileidžiu ir patingiu. tongue.gif Na pasižadu daugiau neparklupti... mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif labas
jūsų vaikai labai gražūs, jie tikri modeliukai.
Jurgituleee
Atsakyti
na bandysiu ir aš jungtis blink.gif tikiuos priprasiu blush2.gif
Atsakyti
[quot 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif nestuke.gif heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(updown @ 2005 10 26, 19:36)
biggrin.gif  nestuke.gif heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif

4u.gif sveikinu su nestuke.gif ,linkiu laimingai nešiot ir tiesaugo jūs Diėvas thumbup.gif
Atsakyti