Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Gali sulietuvinti klaviatūrą spausdama vienu metu Sfift+Alt,tada žiūrėk dešiniąjame monitoriaus kampe (bent jau pas mane dešiniam) kaip mainosi kalbos...yra 3 LT, RU ir EN, kai nustatysi LT galėsi rašyti lietuviškomis raidėmis!Sėkmės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
vaje,vaje,bet kaip sunku..... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš irgi stengiuosi nepamiršt įsijungti LT dešiniąjame kampe clap.gif
Atsakyti
QUOTE(alora @ 2005 09 24, 15:53)
Aš irgi stengiuosi nepamiršt įsijungti LT dešiniąjame kampe clap.gif

as pabandziau kaip jus visos raset,bet man vistek seplioja;shift+alt spaudziau ir lt des kampe ijungiau vistek nieko cry.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2005 09 24, 16:24)
as pabandziau kaip jus visos raset,bet man vistek seplioja;shift+alt spaudziau ir lt des kampe ijungiau vistek nieko cry.gif  g.gif  blush2.gif

Larisa74,
Gal pas tave ta lietuvių kalba net neinstaliuota kompiuteryje?Kaip tai padaryt yra aprašyta,kažkur apie 4-tą šios temos psl.
Ir dar, ar žinai,kad liet raidės.turi atsirasti viršutinėje klaviatūros eilutėje(ten,kur skaičiai)?
Jei viską žinai, ir viskas instaliuota,ir vis tiek nesigauna,tada jau nežinau,reik stipresnių kompiuteristų klaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2005 09 27, 14:50)
Larisa74,
Gal pas tave ta lietuvių kalba net neinstaliuota kompiuteryje?Kaip tai padaryt yra aprašyta,kažkur apie 4-tą šios temos psl.
Ir dar, ar žinai,kad liet raidės.turi atsirasti viršutinėje klaviatūros eilutėje(ten,kur skaičiai)?
Jei viską žinai, ir viskas instaliuota,ir vis tiek nesigauna,tada jau nežinau,reik stipresnių kompiuteristų klaust 4u.gif

labutis,aciu tau ,Batete,reikes pajeskoti kai uzmigs mazoji tongue.gif ax.gif ,as irgi noriu buti madinga drinks_cheers.gif thumbup.gif lithuania.gif supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2005 09 27, 14:39)
labutis,aciu tau ,Batete,reikes pajeskoti kai uzmigs mazoji tongue.gif ax.gif ,as irgi noriu buti madinga drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lithuania.gif  supermama.gif

Nėr už ką smile.gif -parašyk ,kaip sekėsi,ar kas gavosi.
Atsakyti
Ech kaip ir užėmiau aš šiam konkursėlyje prizinę vietą , tai nors medalį galėjo užkabint ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
labas Bastete,bandem mes su vyru daug kartu ir nieko gero neisejo cry.gif iskvetem programotoja siandien turetu atvaziot,paziuresim ka jis pasakis g.gif
Atsakyti
Labas,bandau ar išeis kas nors g.gif ,valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif išejo ,veikia tongue.gif biggrin.gif reikies pabučiot savo vyra nes čia jisai man padejo drinks_cheers.gif buti madingai labai smagu lithuania.gif group.gif
Atsakyti
Ši tema - tikras balzamas mano širdžiai smile.gif
Nuo 2002 metų asmeniniu pavyzdžiu stengiuosi įtikinti, kad šveplai rašyti turėtų būti gėda! Forume, kurio administratorė esu, sulietuvinu visas žinutes. Kartais pasijuntu kovojanti su vėjo malūnais... tačiau niekad nesusitaikysiu su tokia rašliava, kurios prasmę įspėti sunku: "Sunelis ikando suneliui", "jis toks vaisingas"... biggrin.gif
http://fauna.savel.o...eral;thread=840
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2005 10 07, 23:03)
Labas,bandau ar išeis kas nors  g.gif ,valio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  išejo ,veikia tongue.gif  biggrin.gif  reikies pabučiot savo vyra nes čia jisai man padejo drinks_cheers.gif buti madingai labai smagu lithuania.gif  group.gif

Valio,Larisa74,sveikinu su pergale 4u.gif .O tai kame problema buvo,pasidalink žiniomis,gal ir kitoms,kurioms paprastesniu būdu nesigauna,
paaiškės,ką rekia daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastetė: 10 spalio 2005 - 18:08