Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

niu ka,teks pasikartoti lietuvių kalbos gramatika,nes nenoriu likti nemadinga,o kai be taškelių,varnelių ir brūkšnelių rašiau,tai ir klaidelės nerūpėjo blush2.gif
Atsakyti
ĄBCČDEFGHIĮYJKLMNOPRSŠTUŲŪVZŽ`,.-()
Atrodo pamenu ką mokykloje mokiausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forFUN: 07 rugpjūčio 2005 - 22:21
Nu ką, jaučiu reik ir man jungtis prie jūsų, bet aš irgi labai bijau tų klaidelių, kurios visai nerūpi rašant be lietuviškų raidelių, taigis, prašau nepykit jei kada ir įsiveltų kokia nedora klaidžiukė mirksiukas.gif

jungiuos!
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 10, 12:42)
Nu ką, jaučiu reik ir man jungtis prie jūsų, bet aš irgi labai bijau tų klaidelių, kurios visai nerūpi rašant be lietuviškų raidelių, taigis, prašau nepykit jei kada ir įsiveltų kokia nedora klaidžiukė mirksiukas.gif

priprasi ir net nebegalėsi kitaip rašyt! mirksiukas.gif Sveikinu prisijungus lithuania.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu būti madinga biggrin.gif Stengsiuos iš paskutiniųjų rašyti tik lietuviškom raidėm (paskutiniu metu tik taip ir darau) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 10, 12:56)
priprasi ir net nebegalėsi kitaip rašyt!  mirksiukas.gif Sveikinu prisijungus  lithuania.gif

tas tai teisybė user posted image aš lt raidėmis net laiškus pradėjau rašyt, tik va gaila, kad draugai gauna hieroglifus vietoj lt raidžių user posted image
Atsakyti
Tikrai geras pasiūlymas smile.gif
Atsakyti
Nu man dar nelabai kažkaip išeina, aš labai pamirštu, kad prisijungus prie akcijos, tai dažnizusiai rašau be tų raiddžių, bet labai stengsiuos , pažadu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 11 rugpjūčio 2005 - 13:58
Noriu būti madinga ir aš!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziausia: 12 rugpjūčio 2005 - 12:17
Gerai, jungiuos ir aš prie jūsų biggrin.gif
Atsakyti
O aš bijau, kad nieko neišeis blush2.gif , kadangi po mokyklos laiku jau praejo nemažai laiko ir dar pripratau rašyti nelietuviškom raidėm (mano paštas nepriima ir neišsiunčia lietuviškų raidžių, tai ir pripratau prie nelietuviškų).
Bet pasistengsiu
Atsakyti
Šaunu šaunu!!! Palaikau sveikas iniciatyvas . Visada stengiuosi rašyti tik lietuviškai. smile.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti