Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(SuperMama @ 2005 03 22, 12:47)
Tikriausiai sunkiausiai būna po 1 metų vaiko priežiūros atostogų ir bendravimo supermamoje įsidarbinti ir naujame darbe vėl mokytis rašyti teisingai.  smile.gif

Būtent apie tai aš ir pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
O man nepatinka si ideja-as atpratau lietuviskai rasyti cry.gif dabar darysiu daug klaidu cry.gif
Atsakyti
pas mane aplamai ner lietuvisku raidziu ax.gif
kokia as pasenusi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 22, 12:18)
O juk lietuvių kalba yra senesnė už graikų, lotynų, keltų ir slavų kalbas.

Eik tu!? blink.gif blink.gif Nu tikrai nezinojau, nors ir studijavau sias kalbas g.gif biggrin.gif bet pirma karta isgirdau toki dalyka ax.gif

O jei kalbant apie tema... as nemadinga 000189.gif Per daug sunkus man sis darbas g.gif
Atsakyti
O dar as pamirsau pridurti, kad esu beraste ir baigiau tik 4 klases cry.gif negi del to daba busiu ne super? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 22, 10:15)
Aureja, labai graziai pateikta ideja thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif

lithuania.gif bis.gif smagumėlis 4u.gif
QUOTE(ewa @ 2005 03 22, 10:37)
Va kol sakinį lietuviškom raidem išspaudžiau, tai net suprakaitavau  biggrin.gif  ax.gif

lithuania.gif bet užtat kaip gerai jautiesi, ane - ir madinga, ir pirštai mankštinasi ir išprakaitavus dar palieknėjai, ane? Šaunuolė! Prakaituojam toliau lithuania.gif

------------------------------------------------------------------------

Dabar ne per daug rimtai - tiems, kam tai tas, tai anas trukdo būt madingiems mirksiukas.gif biggrin.gif

Nekabink makaronų - kabink varneles, brūkšnelius, nosines ir taškelius!

Jei iki šiol Forume rašydavote nenaudodami lietuviškų raidžių (ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž), tuomet veikiausiai turėjote mažiausiai 3 priežastis to nedaryti! Makaronai! Iš tiesų tai tėra aptingusios sąmonės atsikalbinėjimai, kuriuos lengva įveikti. Netikite? Išsiaiškinkime!

1 priežastis: “lietuviškos raidės išdėstytos viršutinėje klaviatūros eilutėje ir iki jos ištiesti pirštus – toli ir nepatogu...” Hmm... kompiuterio pelytė dar toliau, bet juk nepatingite iki jos ranką ištiesti?.. Priežastis atmesta kaip nepakankama, todėl nuo šiol kviečiam miklinti pirštus ir daryti specialius pratimus, verčiančius juos išsitiesti iki viršutinių klavišų.
2 priežastis: “primiršau gramatiką, nebežinau kada rašyt ę ir kada e, todėl vengiu lietuviškų raidžių...” Jei nėra laiko ar tingisi vartyti gramatikos vadovėlius, galite pasitikrinti, kaip rašyti vieną ar kitą žodį internete ar pasinaudoti lietuvišku “spellcheker’iu”. O svarbiausia – kuo sunkiau ir kuo ilgiau ieškai nežinomos rašybos žodžio, tuo po to geriau prisimeni, kaip jis rašomas! Priežastis atmesta kaip nepakankama.
3 priežastis: “Visi taip rašo ir aš rašau, gal internete nemadinga rašyti lietuviškom raidėm?” Dar vienas “makaronas”! Jau nesuskaičiuosite, kiek forumo dalyvių, paskutinio mados klyksmo pagauti rašo tik lietuviškai. Šiuo metu Forume siaučia parašų, raginančių rašyti lietuviškomis raidėmis “mados infekcija” (girdėjome, kad už šauniausią “užkrečiamiausią” dalyvio paraše esantį šūkį-priminimą rašyti lietuviškai galima gauti firminį supermama.lt prizą!).
Atsakyti
Gerai, kad jau taip. Ra6ysiu, t.y rašysiu !!! cool.gif
Atsakyti
Aš tai irgi nuo pat pradžių madinga biggrin.gif . Rašau tik lietuviškai lithuania.gif . Įpratau ir jau automatiškai spaudau tą ką reikia. Tik va rašau aš gana greitai, bet vistiek dviem pieštais ir į klaviatūrą žiūriu, o kai patikrinu tekstą ekrane, žiūrėk jau ir prirašiau skaičiukų smile.gif . Tai kol visus išrankioji..... doh.gif. Reiks turbūt persidaryti, kad LT visada būtų.
Aš dar susirašinėju su svaine bulgare. Tai jei kas nors pamatytų mūsų tekstus rusiškai-bulgariškus ir dar lotyniškom raidėm ir angliška išraiška kai kurių raidžių. megalol.gif Nieko nepadarysi - internacionalas.
Atsakyti
Nu jei jau mada, teks prisidėti. bis.gif Bet jei ta mada dar nors kartelį klyktels - neištversiu ir diržą išsitrauksiu. slap.gif Na kiek gi galima klykt? Saiką reikia turėt... swoon.gif
Atsakyti
P.s.: apie prizus ten rimtai buvo parašyta pioneer.gif first.gif second.gif

Susikūrus originalų "užkrečiantį" (rašyti lietuviškom raidėm) ir šaunų parašą, galima jį paskelbti šioje temoje.
aišku, vien tik "superinio" parašo gauti prizui nepakaks, jei komentaruose vis tiek rašysite be lietuviškų raidžių biggrin.gif mirksiukas.gif
sėkmės!
Atsakyti
NA superinė akcija - atrakcija thumbup.gif . Ir iš kur tiek gerų minčių pas tave, Aurėja? Negaliu atsistebėt mirksiukas.gif . O aš jau savo parašiuką atsinaujinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 22, 07:56)
O man nepatinka si ideja-as atpratau lietuviskai rasyti cry.gif  dabar darysiu daug klaidu cry.gif

Neverk mamyt. Man dar sunkiau nei tau. Aš 5 metus nenaudojau lietuviškų raidžių blink.gif Be to mano klaviatūra juoda ir lietuviškas raides susirašiau juodai, tai spėk ar matau ką laugh.gif
Atsakyti