Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Sutinku! Laikas persiauklėti drinks_cheers.gif tik va kur šauktukas lietuviškoje klavetūroje? Man reikia kalbas persijunginėti jei noriu šauktuką parašyti, o lietuviškų raidžių pas mane ant klaviatūros irgi nėra, bet tai kiek gi tų raidžių? Prisiminti gi galima... mirksiukas.gif
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 11, 18:55)
Sutinku! Laikas persiauklėti drinks_cheers.gif  tik va kur šauktukas lietuviškoje klavetūroje? Man reikia kalbas persijunginėti jei noriu šauktuką parašyti, o lietuviškų raidžių pas mane ant klaviatūros irgi nėra, bet tai kiek gi tų raidžių? Prisiminti gi galima...  mirksiukas.gif
sveikos as taip pat nerandu lietuvisku raidziu!TaI GAL KAS PADES ISSIAISKINT?
clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(giluzis @ 2005 06 11, 19:28)
tongue.gif sveikos as taip pat nerandu lietuvisku raidziu!TaI GAL KAS PADES ISSIAISKINT?
clap.gif  clap.gif

virš raidžių, kur skaičiai ax.gif
Atsakyti
esu labai patenkinta, kad šiame forume gana dažnai galima pamatyti lietuviškas raides 4u.gif taip ir toliau biggrin.gif
Atsakyti
Visus aktyvius, atvirus naujovėms ir mylinčius forumą, dalyvius kviečiame prisijungti prie naujos akcijos štai čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 14, 13:56)
Visus aktyvius, atvirus naujovėms ir mylinčius forumą, dalyvius kviečiame prisijungti prie naujos akcijos  štai čia  smile.gif

Perskaičiau. Labai norėčiau prisijungti, tik nuotraukos tam tai neturiu ax.gif
O avataro ir šiaip jau kokia savaitė neįkelia. Jokio sad.gif Esu pikta protest.gif
Atsakyti
Nežinau kaip jūs, bet aš labiau įpratus rašyti lietuviškai, thumbup.gif
Kartais ir pamirštu, kad kitur jos neskaito 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kaip jūs, bet aš labiau įpratus rašyti lietuviškai, thumbup.gif
Kartais ir pamirštu, kad kitur jos neskaito 4u.gif

nestuke.gif VISADA GERAI ŽINOTI, KAD ESI MADINGA thumbup.gif

KĄ IŠMOKSI, ANT KUPROS NENEŠIOSI PS.SAVA PATIRTIS KALBA
Atsakyti
Man irgi daug labiau patinka rasyti lietuviskomis raidemis, bet esu Dubline, tai neimanoma nei rasyti, nei skaityti lietuviskai cry.gif
Bet kai grisiu i Lietuva, tikrai visada rasysiu tik gimtaja kalba lithuania.gif
Atsakyti
Bet ant kokio skaichiaus ar raidės lietuviškoje klavetūroje yra šauktukas? Nu niekaip nerandu. Pas mane nesužymėtos lietuviškos raidės.....
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 06 14, 15:18)
Perskaičiau. Labai norėčiau prisijungti, tik nuotraukos tam tai neturiu ax.gif
O avataro ir šiaip jau kokia savaitė neįkelia. Jokio sad.gif  Esu pikta protest.gif

o gal Tavo atavaras per didelis?
(Jūsų logotipas negali būti didesnis nei 120 * 140 taškų dydžio. Atsiųsti logotipai negali būti didesni nei 12 KB.
Leidžiami šie failų tipai: gif, jpeg, jpg, swf, png)

QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 16, 12:17)
Bet ant kokio skaichiaus ar raidės lietuviškoje klavetūroje yra šauktukas? Nu niekaip nerandu. Pas mane nesužymėtos lietuviškos raidės.....

! - ą arba 1 mirksiukas.gif
Atsakyti
nėperkur
ą
Ą
1 bet nešauktukas cry.gif

ai persijunginėsiu klavetūrą į anglišką kai šauktuko norėsiu g.gif
Atsakyti