Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

first.gif O aš pirmą vietą duodu Aurėjos „Nekabink makaronų – kabink varneles, brūkšnelius, nosines ir taškelius!“ clap_1.gif
second.gif Antrą vietą westos parašui, tik ten skyrybą pataisyčiau ok.gif
third.gif Ir trečią visoms kitoms, kurios parašuose įsidėjo priminimą apie lietuviškumą good.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astos @ 2005 05 18, 23:23)
As labai noreciau buti madinga, beda ta kad nezinau kur lietuvisku raidziu gauti sad.gif

tai ar radai LT raideliu? 4u.gif
Atsakyti
blyn, o kai klaviatūroj lietuviškos raidės nepažymėtos, tai visa viršutinę eilutę iš eilės spaudžiojau, kol suradau, kur tos raidikės pasislėpę biggrin.gif šakės, nu ir sunku neatsilikt su mada g.gif
Atsakyti
Palieku savo parašą čia, nes rašau ne visada teisingai cry.gif cry.gif Po kiek laiko pamatau, kad tai raidės sukeistos, tai mažoji, vietoj didžiosios, tai kokia varna neužkabinta blush2.gif
stengsiuos ir toliau, bet tiek klaidų darydama negerai jaučiuosi su parašu

user posted image
Lietuvių kalbos informacinėje visuomenėje 2003–2009 metų programa
Prisijunkime rašydami LIETUVIŠKAI, naudokime LIETUVIŠKUS kompiuterinių programų pavadinimus.
Atsakyti
ir kas cia sugalvojo tas liet taides rasyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 05 23, 08:39)
tai ar radai LT raideliu? 4u.gif

cry.gif tai kad ne cry.gif ir nezinau kur ieskot cry.gif
Atsakyti
ten auksciau pasiskaitinek, parase kazkas, kaip susiieskoti blush2.gif
Atsakyti
Pagarba thumbup.gif
Taip atsibosta skaityti ir bandyti suprast kas parašyta raidėm be lietuviškų simbolių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivutia @ 2005 06 07, 11:36)
Pagarba  thumbup.gif
Taip atsibosta skaityti ir bandyti suprast kas parašyta raidėm be lietuviškų simbolių  rolleyes.gif

o as taip ipratus, kad jau ir rasant koki dalyka su parkeriu, ant popieriaus, rasau be visokiu taskiuku ir bruksniuku, negerai, as pati zianu, netgi labai negerai blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivutia @ 2005 06 07, 12:36)
Pagarba  thumbup.gif
Taip atsibosta skaityti ir bandyti suprast kas parašyta raidėm be lietuviškų simbolių  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš net emeilus ir SMS užsimiršusi rašau LIETUVIŠKAI. doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai e-meilus irgi rašau lietuviškai, jei čia Lietuvoj siunčiu. O ji reikia į užsienį tai visad skaičiukų prirašau, taisyti reikia biggrin.gif . Visad pamirštu. O jei po to reikia lietuviškai rašyt, tai vėl kol persiorientuoju doh.gif . Bet man patinka lietuviškai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Astos @ 2005 06 07, 05:25)
cry.gif tai kad ne cry.gif  ir nezinau kur ieskot cry.gif

Eik į 4psl.ir pasiskaityk "fukuotukaf" instrukciją-ten viskas labai aiškiai surašyta.Aš pagal tai susiradau ir įsivedžiau.O šiaip tai liet. raidės- viršutinėj,skaičių eilutėj:pvz."ž" yra ten ,kur +(pliusas) 4u.gif
Atsakyti