O aš pirmą vietą duodu Aurėjos Nekabink makaronų kabink varneles, brūkšnelius, nosines ir taškelius!
Antrą vietą westos parašui, tik ten skyrybą pataisyčiau
Ir trečią visoms kitoms, kurios parašuose įsidėjo priminimą apie lietuviškumą
QUOTE(Astos @ 2005 05 18, 23:23)
As labai noreciau buti madinga, beda ta kad nezinau kur lietuvisku raidziu gauti
tai ar radai LT raideliu?
Palieku savo parašą čia, nes rašau ne visada teisingai Po kiek laiko pamatau, kad tai raidės sukeistos, tai mažoji, vietoj didžiosios, tai kokia varna neužkabinta
stengsiuos ir toliau, bet tiek klaidų darydama negerai jaučiuosi su parašu
Lietuvių kalbos informacinėje visuomenėje 20032009 metų programa
Prisijunkime rašydami LIETUVIŠKAI, naudokime LIETUVIŠKUS kompiuterinių programų pavadinimus.
stengsiuos ir toliau, bet tiek klaidų darydama negerai jaučiuosi su parašu
Lietuvių kalbos informacinėje visuomenėje 20032009 metų programa
Prisijunkime rašydami LIETUVIŠKAI, naudokime LIETUVIŠKUS kompiuterinių programų pavadinimus.
ir kas cia sugalvojo tas liet taides rasyt?
QUOTE(vivaflame @ 2005 05 23, 08:39)
tai ar radai LT raideliu?
tai kad ne ir nezinau kur ieskot
ten auksciau pasiskaitinek, parase kazkas, kaip susiieskoti
Pagarba
Taip atsibosta skaityti ir bandyti suprast kas parašyta raidėm be lietuviškų simbolių
Taip atsibosta skaityti ir bandyti suprast kas parašyta raidėm be lietuviškų simbolių
QUOTE(Daivutia @ 2005 06 07, 11:36)
Pagarba
o as taip ipratus, kad jau ir rasant koki dalyka su parkeriu, ant popieriaus, rasau be visokiu taskiuku ir bruksniuku, negerai, as pati zianu, netgi labai negerai
QUOTE(Daivutia @ 2005 06 07, 12:36)
Pagarba
Aš net emeilus ir SMS užsimiršusi rašau LIETUVIŠKAI.
QUOTE(Astos @ 2005 06 07, 05:25)
tai kad ne ir nezinau kur ieskot
Eik į 4psl.ir pasiskaityk "fukuotukaf" instrukciją-ten viskas labai aiškiai surašyta.Aš pagal tai susiradau ir įsivedžiau.O šiaip tai liet. raidės- viršutinėj,skaičių eilutėj:pvz."ž" yra ten ,kur +(pliusas)