Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

Nu Šiaure smile.gif
Vat rašyk viską taip, kaip parašei. Kablelius dėk, kaip ir rusiškai dedi, o nosines - kur atsako į klausimą ką. Viskas smile.gif Jei kur nepadėsi, niekas nepasius smile.gif
Atsakyti
Nu žinokit kažkaip keista rašyti lietuviškomis raidėmis... Ir gramatiką esu primiršus ir šiaip...Nu jeigu nepamiršiu, tai rašysiu MADINGAI!
Atsakyti
sveikutės 4u.gif jei galima ir aš noriu prie jūsų prisijungt
Atsakyti
Sveikutės ax.gif Aš taip pat noriu prisijungti prie šios geros idėjos ir stulbinančios mados.
Šaunuolės, kad propaguojate idėją "rašyk lietuviškai". Nes visos jau atpratę nuo lietuviško rašymo, o tai netautiška.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 05 06, 02:06)
Прашау мане иштринти- иш конкурсо даливю
Скайтау кад ман- анксти дар даливаути
Нес аш не моку дар- висай рашити
Ну не кайп ман не додаси те брукшней, ней носинес ир бега те каблялей
Ват кайр ишмоксю аш гярей рашити
Иштринсю носи (не жинау кайп чя тесингай парашити) –
тем висем пиктибям, курес вис арзина маня beee.gif  beee.gif
Ир бусю аш- вистек  пати мадинга.

Ир дованою юмс дар вена саво СТИХА  new_russian.gif  new_russian.gif  new_russian.gif
Лиетувос таутос лашалей
Ишбарстити по посаули
Ренкамес мес ча виси!
Тей ня ишбарстом саво калбос
Ня памиршкимя райджу
Парашикимя тесингай
Киеквиена жоди-
Бя клайду!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Tai bent mada smile.gif Tereikia paskelbt, kad madoj ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu, irgi noriu 4u.gif Už Mūsų tėvynę lithuania.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip nesivaikau madų,jokio skirtumo,ar lietuviškom raidėm,ar angliškom rolleyes.gif- čia gi ne diktantus rašom,o bendraujam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 11 gegužės 2005 - 15:15
Kadangi pastebėjau, jog beveik nebemoku spausdint lietuvišku šriftu, nusprendžiau ir aš prisijungt prie akcijos-atrakcijos.
Bandysiu rašyt lietuviškom raidėm ax.gif
Atsakyti
Jo ir man sunkoka rašyt lietuviškaių DAbar gi išvis primirštama lietuvių kalba: mobiliais telefonais siunčiam sms - tikrai nelietuviškom raidjavascript:add_smilie(":super")ėm, frumuose ir, o dar net kai kurios pašto dėžutės neatpažįsta lietuškų raidelių. TAip kad, reikia nors čia pasistengti nepamiršti gimtosios rašysenos thumbup.gif lithuania.gif
Atsakyti
Labai ačiū visiems prisijungusiems prie akcijos! Būtų labai džiugu, kad iš "mados" ji pavirstų į "normą" mirksiukas.gif lithuania.gif
O žadėtasis mini konkursėlis jau ne už kalnų smile.gif Visi šioje temoje geriausi šūkiai, raginantys forumo dalyvius atkreipti dėmesį į šią akciją, prisijungti, užeiti pasiskaityti ir pan. buvo vertinami, o pačių šauniausių šūkių autoriai ir "tikrinami" biggrin.gif ar iš tiesų nuo akcijos pradžios iki dabar stengiasi rašyti lietuviškomis raidėmis lithuania.gif Laimėtojai bus paskelbti jau greit clap_1.gif

bet akcija tęsiasi! bye1.gif Ačiū visiems
Atsakyti
PRISIJUNGIU biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif VISOM KETURIOM tongue.gif
KAIP GALIMA PAMIRŠTI LIETUVIŠKAS RAIDES, MAMYTĖS??? blink.gif blink.gif
Atsakyti