Nu Šiaure
Vat rašyk viską taip, kaip parašei. Kablelius dėk, kaip ir rusiškai dedi, o nosines - kur atsako į klausimą ką. Viskas Jei kur nepadėsi, niekas nepasius
Sveikutės Aš taip pat noriu prisijungti prie šios geros idėjos ir stulbinančios mados.
Šaunuolės, kad propaguojate idėją "rašyk lietuviškai". Nes visos jau atpratę nuo lietuviško rašymo, o tai netautiška.
Šaunuolės, kad propaguojate idėją "rašyk lietuviškai". Nes visos jau atpratę nuo lietuviško rašymo, o tai netautiška.
QUOTE(Šiaurė @ 2005 05 06, 02:06)
Прашау мане иштринти- иш конкурсо даливю
Скайтау кад ман- анксти дар даливаути
Нес аш не моку дар- висай рашити
Ну не кайп ман не додаси те брукшней, ней носинес ир бега те каблялей
Ват кайр ишмоксю аш гярей рашити
Иштринсю носи (не жинау кайп чя тесингай парашити)
тем висем пиктибям, курес вис арзина маня
Ир бусю аш- вистек пати мадинга.
Ир дованою юмс дар вена саво СТИХА
Лиетувос таутос лашалей
Ишбарстити по посаули
Ренкамес мес ча виси!
Тей ня ишбарстом саво калбос
Ня памиршкимя райджу
Парашикимя тесингай
Киеквиена жоди-
Бя клайду!
Скайтау кад ман- анксти дар даливаути
Нес аш не моку дар- висай рашити
Ну не кайп ман не додаси те брукшней, ней носинес ир бега те каблялей
Ват кайр ишмоксю аш гярей рашити
Иштринсю носи (не жинау кайп чя тесингай парашити)
тем висем пиктибям, курес вис арзина маня
Ир бусю аш- вистек пати мадинга.
Ир дованою юмс дар вена саво СТИХА
Лиетувос таутос лашалей
Ишбарстити по посаули
Ренкамес мес ча виси!
Тей ня ишбарстом саво калбос
Ня памиршкимя райджу
Парашикимя тесингай
Киеквиена жоди-
Бя клайду!
.
Tai bent mada Tereikia paskelbt, kad madoj ir viskas
Aš irgi noriu, irgi noriu Už Mūsų tėvynę
Aš tai kažkaip nesivaikau madų,jokio skirtumo,ar lietuviškom raidėm,ar angliškom - čia gi ne diktantus rašom,o bendraujam
Kadangi pastebėjau, jog beveik nebemoku spausdint lietuvišku šriftu, nusprendžiau ir aš prisijungt prie akcijos-atrakcijos.
Bandysiu rašyt lietuviškom raidėm
Bandysiu rašyt lietuviškom raidėm
Jo ir man sunkoka rašyt lietuviškaių DAbar gi išvis primirštama lietuvių kalba: mobiliais telefonais siunčiam sms - tikrai nelietuviškom raidjavascript:add_smilie(":super")ėm, frumuose ir, o dar net kai kurios pašto dėžutės neatpažįsta lietuškų raidelių. TAip kad, reikia nors čia pasistengti nepamiršti gimtosios rašysenos
Labai ačiū visiems prisijungusiems prie akcijos! Būtų labai džiugu, kad iš "mados" ji pavirstų į "normą"
O žadėtasis mini konkursėlis jau ne už kalnų Visi šioje temoje geriausi šūkiai, raginantys forumo dalyvius atkreipti dėmesį į šią akciją, prisijungti, užeiti pasiskaityti ir pan. buvo vertinami, o pačių šauniausių šūkių autoriai ir "tikrinami" ar iš tiesų nuo akcijos pradžios iki dabar stengiasi rašyti lietuviškomis raidėmis Laimėtojai bus paskelbti jau greit
bet akcija tęsiasi! Ačiū visiems
O žadėtasis mini konkursėlis jau ne už kalnų Visi šioje temoje geriausi šūkiai, raginantys forumo dalyvius atkreipti dėmesį į šią akciją, prisijungti, užeiti pasiskaityti ir pan. buvo vertinami, o pačių šauniausių šūkių autoriai ir "tikrinami" ar iš tiesų nuo akcijos pradžios iki dabar stengiasi rašyti lietuviškomis raidėmis Laimėtojai bus paskelbti jau greit
bet akcija tęsiasi! Ačiū visiems
PRISIJUNGIU VISOM KETURIOM
KAIP GALIMA PAMIRŠTI LIETUVIŠKAS RAIDES, MAMYTĖS???
KAIP GALIMA PAMIRŠTI LIETUVIŠKAS RAIDES, MAMYTĖS???