Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(fukuotukaf @ 2005 03 22, 22:17)
Trumpos instrukcijos neturintiems lietuvybės:

1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus.

2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate
"Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98),
"LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT),
"LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME),
"LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba
"LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP).

3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip.

4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes smile.gif

5) Pakartoti 1 punktą. Jeigu vis tiek nerašo lietuviškai, galit rašyti man AŽ, bandysiu padėti susilietuvinti

Ačiū,už instrukcijąva,bandau rašyt lietuviškom raidėm ir ,rodos,gaunasi
clap.gif clap.gif
Na, bet ir keista,tiesiog spontaniškai spaudžiasi senas alfabetas,viską reik pertaisyt smile.gif Reiks dar raideles susiklijuot,arba mintinai mokytis smile.gif

bet vis tiek ,visom keturiom-UŽ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2005 03 25, 16:11)
Nežinau, kas čia man pagelbėjo, bet labai ačiū 4u.gif

Va va, ir aš bandžiau sužinot, kaip čia savo nicką sulietuvinus iš Bastete i Bastetė?Perskaičiau visą temą, bet arba aš akla, arba taip ir nebuvo atsakymo. cry.gif Padėkit ir man, kaip Kapsei, arba išduokit paslaptį, kaip pačiai pasidaryt ax.gif
Na, bet ir sulėtėjo rašymas, net nepastebiu, kaip vėl pradedu rašyt "šveplai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete @ 2005 04 06, 22:34)
Va va, ir aš bandžiau sužinot, kaip čia savo nicką sulietuvinus iš Bastete i Bastetė?Perskaičiau visą temą, bet arba aš akla, arba taip ir nebuvo atsakymo. cry.gif Padėkit ir man, kaip Kapsei, arba išduokit paslaptį, kaip pačiai pasidaryt ax.gif
Na, bet ir sulėtėjo rašymas, net nepastebiu, kaip vėl pradedu rašyt "šveplai" smile.gif

Rašyk į šią temą ir SuperMama tikrai pakeis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 04 06, 22:55)
Rašyk į šią temą ir SuperMama tikrai pakeis wink.gif

Ačiū 4u.gif už informaciją,jau parašiau,tikiuosi psiseks drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man tai patinka būti madingai thumbup.gif Dar kai nebuvo mada užėjus, rašiau lietuviškom raidėm, bet keistai atrodydavo tarp šveplų postų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano raštliavos lietuviškom raidem baigiasi tuo, jog jei persijungiu i liet. raides - tai neturiu kuo skaičius rašyti sad.gif bet stengsiuosi. NE dėl to, kad tai madinga ar nemadinga, super ar nesuper, o dėl to, kad jau pora metų save bandau perlaužti ir rašyti lietuviškai.
O šiaip tai smagu, kad čia tokia akcija vykdoma- juk mes lietuviai 4u.gif
Atsakyti
siaubas!!! aš tai visiškai nemadinga g.gif
va čia pirmoji žinutė lietuviškai
oi, kaip tingėsiu š,ž spaudžiot blush2.gif
Atsakyti
nu bet ir pritravinot jus čia mane. jau gailiuos, kad prasidejau... juk reiks iš esmes keistis. sunku gi, sunku !!!!! cry.gif cry.gif cry.gif

kažin ar priprasiu... ir dabar, kol tą ŽŽŽŽ raidę radau... ech...

nors ir labai myliu lietuvių kalbą, Lietuvą ir lietuvius (pastaruosius ne taip stipriai), bet iki galo nepasižadu puoštis paukšteliais, taškeliais ir nosinaitėm. blyn... juk laiko gaila. vien tą žinutę berašydama 10 min. sugaišau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 08, 10:30)
Mano raštliavos lietuviškom raidem baigiasi tuo, jog jei persijungiu i liet. raides - tai neturiu kuo skaičius rašyti sad.gif bet stengsiuosi. NE dėl to, kad tai madinga ar nemadinga, super ar nesuper, o dėl to, kad jau pora metų save bandau perlaužti ir rašyti lietuviškai.
O šiaip tai smagu, kad čia tokia akcija vykdoma- juk mes lietuviai 4u.gif

paspausk Num lock mygtuką ir turėsi skaičius 4u.gif
Atsakyti
tikrai grazu ziureti i lituviskas raides , bet neturiu galimybiu tai padaryti, nes gyvenu uzsieny... sad.gif blush2.gif
Atsakyti
babuska, yra galimybė tai padaryti, nesakyk, tik noro reikia mirksiukas.gif . Aš irgi užsieny gyvenu ir mano Windows suomiškas, bet lietuvių kalba vistiek galima parsisiųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 04 09, 17:39)
tikrai grazu ziureti i lituviskas raides , bet neturiu galimybiu tai padaryti, nes gyvenu uzsieny... sad.gif  blush2.gif

Aš irgi užsienyje gyvenu.Kol susigaudžiau, galvojau, kad labai komplikuota.Mano Windows XP, tai tereikėjo langelį atsidaryti,taip kaip viršuje paaiškinta, ir prie mano pagrindinės klaviatūros pridėti lietuvišką - ji yra sąraše, kurį atsidarai - klikteli varnelę ir turi.Apačioje dešinėje , ten kur laikrodis, atsirado abrozdėlis su tastatūra, ant jo klikleli, ir persijungia, kai nori, nebenori, vėl klikteli, ir atsistato senoji.Mano vyrai tik ciongą pakėlė, kad klavišus apklijavau, nes kai kurios raidės kitoj vietoj.Tik drąsos! Aš kompiutery tikra vėpla, ir vistiek pati pasidariau.Tad sėkmės!
Atsakyti