Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(vobla @ 2005 04 02, 21:09)
Kaži kas bus jei visos vardus pradės lietuvintis? Bėja kaip čia geriausiai man savo niką susilietuvint: sausžuvė, žuvdžiūva, džiovžuvis, žuvytinta? g.gif

Vytinta žuvis. Taip ir užsirašyk... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 02, 21:01)
Vytinta žuvis. Taip ir užsirašyk... laugh.gif

Du žodžiai negražiai skamba. Kaip kokis vardas ir pavardė. Noriu vieno, skambaus ir lietuviško. Nu gal "lietuviško"...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 04 02, 22:16)
Du žodžiai negražiai skamba.

Ir dar kaip gražiai! Kilmingai biggrin.gif Tu tik pabandyk smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aŠ 4u.gif
Iš pradžių gan skeptiškai į šią madą žiūrėjau ax.gif , bet kažkurią dieną pabandžiau ir visai liuks thumbup.gif
Nuo šiol rašysiu tik taip biggrin.gif
Atsakyti
Bet Aurejos parasas blink.gif visai man nepatiko... schmoll.gif Tam kad buti Supermamai savo vaikui visai nebutina rasyti lietuviskom raidem tongue.gif Paprasciausiai ipratau taip rasyti, o i foruma uzeinu atsipalaiduoti, babendrauti...Ir tikrai nenoriu vargt rasydama lietuviskom raidem...Na gal...jei itikinsit, jog tai butina... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 04 balandžio 2005 - 07:33
QUOTE(lika @ 2005 04 04, 08:31)
...Na gal...jei itikinsit, jog tai butina... ax.gif

Įtikinėju biggrin.gif . Na čia tikrai, tikrai ne tavo atvejis smile.gif , bet skaičiau kažkur vienos maytės postą parašytą ne tik, kad be lietuviškų raidžių, bet ir su gana klaidų. Kol preskaičiau..... schmoll.gif
Tai va, pastebėjau, kad jei ji būtų rašiusi lietuviškom raidėm, jos postas būtų tikrai lengviau perskaitomas, net ir su klaidom. Todėl reikia skatinti visas mamas rašyti taip. biggrin.gif
Šiaip rašyti lietuviškai galima labai lengvai įprasti smile.gif . Aš jau nebemoku švepluoti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2005 04 04, 08:31)
Bet Aurejos parasas blink.gif  visai man nepatiko... schmoll.gif  Tam kad buti Supermamai savo vaikui visai nebutina rasyti lietuviskom raidem tongue.gif Paprasciausiai ipratau taip rasyti, o i foruma uzeinu atsipalaiduoti, babendrauti...Ir tikrai nenoriu vargt rasydama lietuviskom raidem...Na gal...jei itikinsit, jog tai butina... ax.gif

Pas Aurėją parašyta tik Super, o ne Supermama wink.gif Todėl galima įvairiai interpretuoti ax.gif Pvz. Superlietuvis(-ė) biggrin.gif
Atsakyti
Buvau ir aš kažkada pradėjus postus rašyti lietuviškom raidėm, bet pasijaučiau kaip nesusipratėlė kai visos atsakydavo šveplai, tai ir aš pradėjau švepluoti doh.gif Nuo dabar būsiu madinga smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O čia aš truputį ne į temą, bet jau kaip mane nervina, nu tiesiog negaliuuu skaityt, kai postas parašytas vien didžiosiomis raidėmis doh.gif fear.gif VA TAIP VA wacko.gif censored2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 05, 22:23)
O čia aš truputį ne į temą, bet jau kaip mane nervina, nu tiesiog negaliuuu skaityt, kai postas parašytas vien didžiosiomis raidėmis  doh.gif  fear.gif VA TAIP VA  wacko.gif  censored2.gif

Kai atsakinėsi į tokią žinutę, rašyk kas antrą raidę didžiąją, kas antrą mažąją, tikrai sunkiau skaityti bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 04 04, 12:45)
Pas Aurėją parašyta tik Super, o ne Supermama wink.gif Todėl galima įvairiai interpretuoti ax.gif Pvz. Superlietuvis(-ė) biggrin.gif

Nu cia reikia susimastyti... g.gif tongue.gif Gal tikrai reiktu pasimokyti nauju raidziu rasymo... ax.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Kol neispirs kas i subine, rasysiu nemadingai.. reikia postumio, taip sakant...
Atsakyti