O aš madinga nuo pat pradžios forume Vienu metu pradžioj dar bandžiau be lietuvybės, bet "užkniso", nes paskui pradėdavau ir mokslo darbus bei dokumentus taip rašyt Tai nusispjoviau ir buvau viena iš nedaugelio, kuri rašė visas "ž ir č"
O va el. paštu su lietuvybe rašau tik vyrui, nes kitiems nesu tikra, kad matosi taip, kaip reikia
[COLOR=blue][FONT=Courier] gyvenimas gražus ir graži mūsų lietuviška kalba..
apgailestauju tik kad mamytės esnčios užsienyje skaityklose ir negali įsijungti lietuviško šrifto..
o šita tema labai vykusiai sugalvota- tikrai patraukė dėmesį, tikrai pagalvojau apie pasaulinio lygio žinią, kaip perskaičiau- SVARBU!!!!!!!!!!!!!!!
Aš irgi už lietuviškas raideles!!! Kai buvau naujokė, galvojau, kad forume nėra tokios galimybės ir nesivarginau, bet po to išsiaiškinau ir visada rašau tik lietuviškai. Naudoju yahoo paštą- tai gaila ten negaliu, tai nors čia forume atsigriebsiu .
Super Jau anksčiau galvojau pradėti rašyti lietuviškomis raidėmis, bet kažkaip nesiryždavau. Pripratau internete visuomet naudoti tik šveplą kalbą ir pabijojau, kad bus sunku vėl lietuviškai įprasti rašyti. Bet netyčia atradau šia temą, tai dabar niekaip kitaip ir nerašysiu