Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas Forume!

QUOTE(Zvirblis @ 2005 03 31, 07:51)
Ups, ups, ups. Aš nemadinga!!!!  doh.gif  cry.gif . Na, gal jau ne, jei nepamiršiu.  smile.gif Akcija labai puiki. Tik tas įsišaknijęs įprotis...  doh.gif

Taigi vardą susilietuvink dėl mados ax.gif 4u.gif Paskaityk, kaip puikiai skambėtų Žvirblis mirksiukas.gif
Atsakyti
Bėgu žiūrėti kaip iki tol rašiau biggrin.gif . Man tai didžiausia problema - kablelius į vietas sudėlioti blush2.gif
Atsakyti
O aš madinga nuo pat pradžios forume ax.gif biggrin.gif Vienu metu pradžioj dar bandžiau be lietuvybės, bet "užkniso", nes paskui pradėdavau ir mokslo darbus bei dokumentus taip rašyt doh.gif Tai nusispjoviau ir buvau viena iš nedaugelio, kuri rašė visas "ž ir č" tongue.gif

O va el. paštu su lietuvybe rašau tik vyrui, nes kitiems nesu tikra, kad matosi taip, kaip reikia unsure.gif
Atsakyti
Prisijungiau ir aš, ale kaip sunku priprast doh.gif doh.gif doh.gif . Bet pažadu stengtis pioneer.gif pioneer.gif
Atsakyti
[COLOR=blue][FONT=Courier] gyvenimas gražus ir graži mūsų lietuviška kalba..
apgailestauju tik kad mamytės esnčios užsienyje skaityklose ir negali įsijungti lietuviško šrifto..
o šita tema labai vykusiai sugalvota- tikrai patraukė dėmesį, tikrai pagalvojau apie pasaulinio lygio žinią, kaip perskaičiau- SVARBU!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
westa, tavo "aksesuaras" įspūdingas - super! good.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 01, 16:22)
westa, tavo "aksesuaras" įspūdingas - super!  good.gif

Tikiuosi tu čia apie mano parašą blush2.gif , o ne apie dar ką nors biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image Aš irgi už lietuviškas raideles!!! Kai buvau naujokė, galvojau, kad forume nėra tokios galimybės ir nesivarginau, bet po to išsiaiškinau ir visada rašau tik lietuviškai. Naudoju yahoo paštą- tai gaila ten negaliu, tai nors čia forume atsigriebsiu user posted image.
Atsakyti
Super thumbup.gif Jau anksčiau galvojau pradėti rašyti lietuviškomis raidėmis, bet kažkaip nesiryždavau. Pripratau internete visuomet naudoti tik šveplą kalbą ir pabijojau, kad bus sunku vėl lietuviškai įprasti rašyti. Bet netyčia atradau šia temą, tai dabar niekaip kitaip ir nerašysiu smile.gif
Atsakyti
Štai! Ir aš parašą užsidėjau. Dedikuoju specialiai Aurėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2005 03 31, 08:03)
Taigi vardą susilietuvink dėl mados  ax.gif  4u.gif  Paskaityk, kaip puikiai skambėtų Žvirblis  mirksiukas.gif

Kaži kas bus jei visos vardus pradės lietuvintis? Bėja kaip čia geriausiai man savo niką susilietuvint: sausžuvė, žuvdžiūva, džiovžuvis, žuvytinta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzana @ 2005 03 30, 14:38)
Aš labai džiaugiuosi, kad tokia akcija vykdoma. Nejaugi taip sunku paspausti tas lietuviškas raides? Taip juk viskas suprantamiau!!!
                                              4u.gif

Man sunku biggrin.gif
QUOTE(vobla @ 2005 04 02, 21:09)
Kaži kas bus jei visos vardus pradės lietuvintis? Bėja kaip čia geriausiai man savo niką susilietuvint: sausžuvė, žuvdžiūva, džiovžuvis, žuvytinta? g.gif

vobla, žuvdžiuva gerai skamba thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti