Paskutinis mados klyksmas nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?
Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:
Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu!
AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu!
www.supermama.lt mados naujienos
Kaip tik prieš porą mėnesių irgi pradėjau lietuviškom rašyti, kažkoks vidinis instinktas privertė - reiškia neatsilieku nuo mados
Aš irgi noriu būti madinga
Smagu!
Aš irgi tik už tai, kad rašyti lietuviškomis raidėmis , nes kai pradedi rašinėti be nosinių, varnelių, kažkaip labai atpranti. O juk lietuvių kalba yra senesnė už graikų, lotynų, keltų ir slavų kalbas. Todėl būkime madingi bendraudami taisyklingai vienintele gyva senąja kalba ir vertinkime tai ką turime!
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 22, 12:15)
Aureja, labai graziai pateikta ideja
Man asmeniškai žymiai patogiau ir lengviau skaityti žinutes su LT raidėmis. Tekstas geriau suvokiamas, ypač įvairių ilgų istorijų atvejais (lieknėjimo, darželių, gimdymo).
O jau moderatorės kiek vargo turi taisydamos temų pavadinimus į lietuviškus.
Reiškia, aš nuo pat pradžių buvau ultramadinga
Man reikia taisytis, nes aš jau lietuviškai rašyti nebemoku
Va kol sakinį lietuviškom raidem išspaudžiau, tai net suprakaitavau
Va kol sakinį lietuviškom raidem išspaudžiau, tai net suprakaitavau
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 22, 12:18)
O juk lietuvių kalba yra senesnė už graikų, lotynų, keltų ir slavų kalbas.
Koks įdomus filologinis atradimas
Tikriausiai sunkiausiai būna po 1 metų vaiko priežiūros atostogų ir bendravimo supermamoje įsidarbinti ir naujame darbe vėl mokytis rašyti teisingai.
nieko gero... is uzsienio bus neimanoma skaityt (darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai darbe teks darbus dirbt