QUOTE(aguonele @ 2008 04 29, 19:26)
As daznai darau a la troskini su vistiena. Uzsimarinuoju slauneliu &co is vakaro (citrinos puse isspaudziu, druskos, cesnako ir vistienos prieskoniu).
Bulves sudedu i puoda, taip pat morku pripjaustau.Vistiena apvolioju miltuose ir pakepu ant sviesto (apie 15min), tada viska suverciu ant bulviu. Ant virsaus uzdedu smulkiai pjaustyto cesanko, svogunu riekiu, krapu,buljono pora kubeliu ir uzpilu vandeniu bei grietinele. Tusinu gera valanda ant silpnos ugnies. Labai skanu, nors gal ir atrodo riebu, bet taip nera
Siandien kaip tik ir dariau
Kaip skaniai atrodo
Nieko panašaus anksčiau nedarydavau, būtinai ir man reiks pabandyt
O aš darau tokius labai paprastus kepsniukus - blynelius iš višitenos krūtinėlės:
krūtinėlę susipjaustau nedideliais kubeliais, pamarinuoju su prieskoniais, cesnaku ir majonezu. Tada išsiplaku kiaušinį, įdedu į jį majonezo, krakmolo, tarkuoto sūrio truputį ir tą marinuotą vištieną, ir dar jei trūksta kokių prieskonių truputuką. Viską išmaišau ir dedu po šaukštą (kaip blynus) į keptuvę. Tik reikia labai žiūrėt, kad nepridegtų, nes tas sūris blyneliouse greit kepa
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
O šiaip gaunasi tokie šlapi tie kepsniukai