Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

reikes pameginti juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shacHii @ 2008 03 28, 22:16)
o kaip ruosiate vistienos kepeneles?

vistienos kepeneles as tai ruosiu kaik karbonada ,turbut aprasimo nereike.tiktai su plaktuku nestipriai musk ,nes gali ististi.ir svoguniuku padaza.
Papildyta:
QUOTE(shacHii @ 2008 03 29, 11:22)
reikes pameginti juos  rolleyes.gif

tikrai pamegink puikus derinis gaunasi ,o ypac dar kaip plova gamini.bet tai ispeju buna maistas astrokas.
Atsakyti
ar kas bandet gal vistienos file imarinuojat su prieskoniais,paliekat nakciai,tada kita diena saunat i orkaite,truputi pakepus istraukiat ir subadot,i tas vietas ismeigiat konservuotu abrikosu thumbup.gif toliau kepat,pati nebandziau,bet reiks kada,sake labai skaniai gaunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 13:06)

Pirštus apsilaižysit,skanaus  mirksiukas.gif [/color]

user posted image

Kazka panasaus savaitgali japonu restorane valgiau g.gif tik is kiaulienos, o ne vistienos... tai vienas is megstamiausiu mano patiekalu ax.gif tik dar i sudeti ieina konservuoti ananasai, svogunai, morkos ir zaliosios paprikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 14:06)
Pasiūlysiu ir aš savo receptuką  ax.gif .

Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;

Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.

Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.
Pirštus apsilaižysit,skanaus  mirksiukas.gif

user posted image

as gaminau sita patiekaliuka labai skanus gavosi drinks_cheers.gif thumbup.gif ACIU smile.gif
Atsakyti
niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nežinau gal jau turite tokį receptuką... Praeitą dieną pabandžiau, patiko... gal ir jums patiks bigsmile.gif

Vištiena su pievagrybiais

0,5 kg. vištienos krūtinėlės, 400 g. rudųjų ir baltųjų pievagrybių, 1 morka, krapai, svogūnų laiškai, pomidorų padažas (pageidautina aštrus), druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas, aliejus kepimui.
Nedideliais gabalėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame perpus perpjautus pievagrybius. Troškiname 5 min. Užpilame 2-3 šaukštus pomidorų padažo, užpjaustome krapų ir svogūnų laiškų ir dar 5 min. Patroškiname. Garnyrui galima patiekti ryžius ir įvairių daržovių salotas.
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 12 29, 20:14)
kadangi baigesi senoji tema užvesiu nauja ir pranešiu mano šiandienos vištienos pietus kokie buvo...
taigi krūtinėlė buvo pamušta taip plonai kaip tik imanoma stačiakampio formos pabarstyta druska ir pipirais ir palikta pailset...
tada idarui supjaustom kumpio-smulkiai;surio kvadratukais, galima ir sutarkuot, raugintu agurku ir helmans majonezo viska sumaišom dar truputi pipiru ir turim idara. imam krutinele deda gera saukšta įdaro ir užlenkiam voliojam kiausinio plakinį tada dziuveseliuose ir taip du kart. poto apkepam is abieju pusiu gerai ikaitintam aliejuj ir dedam visus kepsnelius i blekute ir kepam orkaitej koki dvidesimt minuciu uždengta. mes valgem su ridikeliu ir agurkeliu salotom ir dar keptom bulvytem ax.gif

Super receptas thumbup.gif Laaabai patiko visai šeimai wub.gif Tik aš vietoj kumpio dėjau daktariškos dešros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 05 balandžio 2008 - 15:37
keli receptukai jums 4u.gif
Vištienos suktinukai thumbup.gif

Ingredientai
• 2 vnt. vištų filė
• 100 g vištienos faršas
• 30 g majonezas
• truputi mairūno
• pipirai
• druska
Kaip gaminti Vištų filė pamušame su mėsos plaktuku, pabarstome prieskoniais. Ant mėsos dedame įdarą, kuriam vištienos faršą sumaišome su majonezu ir prieskoniais. Susukame vyniotinį, pavoliojame jį miltuose ir pakepame keptuvėje. Tada 15-20 min. kepame orkaitėje. Valgome su keptomis bulvėmis, konservuotais vaisiais. Skanaus!

Kotletas “Klumpė”

Ingredientai
• 80 g vištienos filė be odos
• Įdarui:
• 10 g fermentinis sūris
• 20 g sviestas
• krapai
• Pavoliojimui:
• 1 vnt. kiaušiniai
• 20 g džiūvėsėliai
• aliejus
Kaip gaminti Iš sviesto, smulkintų krapų ir tarkuoto sūrio padaromas įdaras ir suvoliojamas į kiaušinio formos rutuliuką. Vištienos file išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suformuojamas cepelino formos pusgaminis. Tada jis pamirkomas kiušinio plakinyje ir pavoliojamas džiūvėsėliuose, kepamas aliejuje. Skanaus!

Atsakyti
Vilmux rase kad:
as is pirmos temos viskas is vistienos sujungiau du receptus ir gavosi labai skaniai . kulseles su raugintais kopustais ir su bulvem ,

gal galetum tiksliai parasyt ka kaip darei, nes nerandu to receptuko su raugintais kopustais..
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 04 05, 23:05)
gal galetum tiksliai parasyt ka kaip darei, nes nerandu to receptuko su raugintais kopustais..

Aš vakar dariau pagal šį receptą mirksiukas.gif
QUOTE(Taurė @ 2003 07 24, 13:48)
VIŠTOS ŠLAUNELĖS SU KOPŪSTAIS
4 vidutinio dydžio vištos šlaunelės;
1kg raugintų kopūstų;
5 vidutinio dydžio bulvės;
3 valgomieji šaukštai majonezo;
Paukštienos prieskonių, česnako, druskos, aliejaus.
Vištos šlauneles pabarstyti prieskoniais, padruskuoti, ištrinti susmulkintu česnaku ir majonezu. Palikti 2-3 valandom, kad prieskoniai ir majonezas įsigertų.
Ant aliejumi išteptos kepimo skardos tolygiai paskirstyti raugintus kopūstus, ant kopūstų sudėti paruoštas kepimui vištos šlauneles ir 30-40 minučių kepti orkaitėje.
Valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.

Šeimynai labai patiko, visi gyrė blush2.gif o man asmeniškai nelabai schmoll.gif nes aš raugintų kopūstų nemėgstu ax.gif

Atsakyti
aš tai kartais labai paprastai gaminu, bet man skanu ir greita.
Apverdam vištieną. Išimam į keptuvę apkept, o į tą puodą kur virė višta dedam į keturias dalis supjaustytas bulves ir verdam. Supjaustom svogūnus griežinėliais ir sudedam ant kepamos vištos. viską apkepam, pridedam prieskonių ir šiek tiek tomato. Visą masę iš keptuvės išverčiam į bulves(bulvių nenusunkti, bet vandens turi būt lygiai su bulvėm). Viską išmaišom ir paverda. Įdedam grietinės.
Man tai labai skanu, tokia nei sriuba nei antras
Atsakyti